Asioita, jotka tekivät minut tänään onnelliseksi

Minä ja Elain

Ystäväni kotiseudulta kyläili pitkästä aikaa. Reissusta seurasi monta ilon aihetta. Ensinnäkin, Ystäväni-<3:kkaan näkeminen.

Toiseksi, sain ottaa hänestä kuvan vanhalla polaroidillani. Filmiä on jäljellä enää viiteen kuvaan.

Tuliaisiksi sain kukkasen!

Toiselta ystävältäni sain lainaksi kirjoja.

Terveellinen välipala on aina kiva juttu, varsinkin c-vitamiinilla höystetty sellainen.

Laskujen maksukin on melkein kivaa, kun saa lukea viivakoodit laitteella, joka matkusti luokseni vuodesta 2001. :) Pienet ilot on ihanimpia!

Nyt kouluun!

Kommentit

Kanelibasilika

Hei mulla on tuollainen samanlainen kamera ja vanhan "filmikotelon" kanssa hain siihen uutta filmiä mutta se jotenkin ruttaa sen, epäilen ettei se filmi kuitenkaan ole oikeaa - eli siis: mitä filmiä sinä käytät tuossa (ja mistä sitä saa? :)

miian
Inspirationainen

No sehän siinä on, että sitä ei enää saa oikein mistään, sitä vanhaa kunnon tosi utuista kuvaa antavaa filmiä. Jenkeistä voi tilata riskillä, mutta viimeksi kun tsekkasin, maksoi jotain 5 euroa/kuva. Eli en ostanut. Edellisen kerran kun ostin, hinta oli vielä noin euron per kuva. Sain joskus entiseltä työnantajaltani monta filmilaatikollista 70-luvulla vanhentunutta filmiä, joka toimi vielä ihan hyvin. Sen jälkeen olen ostellut kaikista mahdollisista valokuvakaupoista niiden varastoja.

Nythän on tulossa uusi versio Polaroidista, jota käytimme esim. Tyylivarkaat-ohjelman teossa. Se vaan ei vielä oikein toimi kunnolla, filmi ei ole vielä tarpeeksi hyvän laatuista kuluttajamyyntiin.

Tällaisen löysin, mutta noiden vanhojen kameroiden yhteensopivuus tämän uuden filmin kanssa mietityttää. Voisin ehkä kokeilla. Nyt vaan sain luuriini Instagramin, niin en ole viime aikoina näitä tutkinut niin paljon. Ehkä kokeilen, kerron sit. Aika kallista vaan on, tuohon tullit päälle.

miian
Inspirationainen

Jaha, tässä sitä aiemmin liian huonoa filmiä. Laadusta en vielä tiedä.

http://shop.the-impossible-project.com/shop/film/600/fi_600_1_px680_bp_mum#p1

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.