Eteisen kevätsiivous eli sotku vol. 1

Minä ja Elain

Huh, minkä näköinen eteiseni on talven jäljiltä! Räjähdys on kaunis sana kuvaamaan tätä paikkaa, minne talvitakit migroituvat kesäunilleen. Ongelmana on esimerkiksi roikkuville takeille kohdennetun säilytystilan totaalinen puuttuminen. Ja yleensä säilytystilan puuttuminen... Jostain täytyy miniatyyriasuvan luopua ja minulla se oli kunnon eteisen takkikaappi. Mutta, eiköhän tähän sotkuun jotain selvyyttä saada!

Ensinnä piti päättää, mihin mikäkin tavara tulee. Tämä oli aika selvä nakki, koska olen vetkutellut eteisensiivousoperaation kanssa jo kolme viikkoa ja näin ollen ehtinyt tehdä hommaan mielessäni aika selkeän blueprintin. Aloitin siirtämällä turhan lämpimät takit ja talvikengät kesähibernaatiopaikkoihinsa. Näin naulakkoihin tuli tilaa kevättakeille ja kenkäkaappeihin lattialla pyöriville tennareille (no ei IHAN kaikille). Bongasin Stockan Hulluilta Päiviltä Maze-sarjan pikkunaulakoita, jotka sopivat entisten seuraksi. Niitä on vaikka minkälaisia ihania. Minulla on pikkupuu, keskikokoisia jäniksen korvan näköisiä naulakoita ja ihan pieniä, joihin saa pari takkia tai käsilaukun roikkumaan. Ruuvasin uudet naulakot oveen ja siirsin yhden entisistä jäniksenkorvanaulakoista sivuseinälle. Laukut ripustin oveen roikkumaan ja takit keskitetysti vain sivuseinän korkeampaan naulakkoon. Sitten piti vielä tehdä useita reissuja varastoon ja katonrajaan, jossa suurin osa säilytystilasta kämpässäni on. Mattokin näytti vähän turhan harmaalta kesäsäähän (<-- huomaa optimismi), joten tilasin vanhan kunnon upouuden räsymaton VM-Carpetilta. Sitten vaan turhat kaulaliinat ja muut rojut piiloon ja voilá! Uusi eteiseni! Salamakin tykkää (tai oikeastaan odottaa että jos VIHDOIN voitais mennä uloskin)!

Pienenpienessä asunnossa nämä uudelleenjärjestelyhommat ovat siitä Jänniä Tapahtumia, että niistä syntyy poikkeuksetta koko asunnon laajuinen ketjureaktio.

Että tätäkin sotkua sitten pitäisi seuraavaksi lähteä selvittelemään:

Siihen kyllä taidan tarvita kunnon yöunet. Ja päikkärit. Ja viikonlopun. Ja ehkä siivoojan. Ja nyt tekee mieli nakkejakin, hmh.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tsemiä selvittelyyn! Näytähän sitten, mihin pääset muun kämpän osalta?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.