Maailman paras herkän ihon puhdistusaine

Minä ja Elain

Minulla on megaherkkä iho, jota on hoidettu ihotautilääkärin ohjeilla ja tropeilla 2/3 iästäni. Taas kävin jutskailemassa siellä ja lekuri kirjoitti kuivalle iholleni apteekin perusvoidetta. Tiedätkö, sellaisen valtavan kanisterin, jossa on pumppu päällä. Olin vähän nihkeänä siitäkin syystä, että asun niin pienesti, ettei se ämpäri oikeasti mahtuisi mihinkään. Ja muutenkin olen jotenkin sellainen pikkupurkki-ihminen. Mutta sitten lääkäri sanoi, että samaa perusvoidetta voi käyttää myös ihon puhdistukseen sekä suihkussa että meikin poistossa. Ja mähän olen hulluna kaikkeen monikäyttöiseen! Tosin en kyllä oikein uskonut, kunnes kokeilin.

Ostin vähän aikaa sitten Lumenen öljyttömän meikinpoistoaineen (koska ne öljylliset ärsyttävät poikkeuksetta silmiäni) ja eihän ripsarin poistosta sillä mitään tullut. Lumenen oma ripsari ei irronnut ko. aineella ja puhdistusaine jäi ärsyttämään silmiäni huuhtelun jälkeenkin. Laitoin sitten tätä rasvaa kun en muutakaan enää tuskissani keksinyt ja ripsari irtosi heti! Olin vähän ihmeissäni kun oli niin helppoa ja ajattelin, että testaanpa, että kuinka hyvin meikit oikeasti irtosivat. Pyyhin kasvoni Aqualanilla pesun jälkeen Cliniquen hellästi kuorivalla kasvovedellä ja pumpuliin ei jäänyt yhtään meikinjämiä! Siis tää perusrasva on Ihan Loistotahnaa!

Nyt se siis on virallista: tämä on mielestäni maailman paras ja samalla hellävarainen meikinpuhdistusaine. Ripsienpidennysten kanssa vähän riskaabeli käytettävä, sillä ripsiliima ei oikein kestä rasvaa. Mutta ripsipidennyksettömät: suosittelen! Tällä lähtee jopa se silmämeikki ihoa ärsyttämättä ja mitään ylimääräistä tahmaa iholle jättämättä. Niin, ja sitä voi käyttää siis ihon rasvaukseenkin! :)

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Samaa mieltä - itse olen jättänyt nykyisin kaikki muut rasvapurnukat kokonaan pois ja käytän tätä yövoiteena, päivävoiteena, meikinpoistoon jne. Ja vink vink: tätä saa myös ihan sellaisissa pienissäkin purnukoissa :)

(paitsi että siitä ei välttämättä saa Kela-korvausta, jos reseptillä sellaista palosammuttimen kokoisesta saat...)

miian
Inspirationainen

Eikö olekin loistavaa! Mäkin taidan vähitellen siirtyä monesta pienestä yhteen isoon :D. Juu, noita pieniä hankinkin ensin kun en ihan uskonut lääkäriä. Mutta oikeassa oli! Ja nuo pienimmät pakkaukset ovat käteviä reissussakin!

Kipi (Ei varmistettu)

Mä kannatan sitä vaahtosammuttimen kokoista purnukkaa niin ei tarvitse kokoajan olla ostamassa ja siitä Kela mielellään tarjoaa osan :) Ite kylläkin vannon Essex:n nimeen.

miian
Inspirationainen

Kyllä se vaahtosammutinkin nyt meille muuttaa. Täytyy vaan poistaa siitä etiketit, niin on kerrassaan tokio chic.

Tica
pied-à-terre

Miulla on ollut vaahtosammutin kaytossa jo pari vuotta, toimii kaikkeen! Nyt harmittaa vietavasti, ettei Belgiasta loydy sita vaahtosammutinkokoa lainkaan, oon rakastunut pumppupullon helppouteen vrt kierrettava korkki. Reissatessa toki pienempi koko on erittain nappara, mutta kotona isompi parempi! :)

 

P.S. Ei siita chicia saa, eika se mahdu miulla mihinkaan piiloon, niin vieraat kyselee useinkin etta mika se on.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.