Ladataan...
Minä ja Elain

Raahustin kohti kotirapttua rättiväsyneenä ja huomaan, että naapurin 9-10 -vuotias poika on menossa sisälle ennen minua. Tyyppi avasi oven, astui sivuun ja piti ovea auki minulle! Olin niin vaikuttunut! Kiitin melkein nolona ja toinen vielä reippaasti vastasi, että "eipä mitään". Mutta kyllä se oli vaikka mitä! Kohteliaisuus ja hyvät käytöstavat eivät koskaan jää huomaamatta. 

Tapasin vähän aikaa sitten ystäväni, joka seurustelee espanjalaisen miehen kanssa. Hän sanoi, että parkkipaikalla oikein hävettää, kun mies avaa hänelle autonkin oven. Nauroin siihen, että ehkä oikeampi reaktio olisi oikein kunnon "score"-tyyppinen tuuletus :D. Arkielämää ilostuttavat niin paljon tuollaiset pienet, mutta ajan saatossa isoksi kasvavat huomaavaisuudet. Eikä tähän tarvita edes mies-nais -asetelmaa. Kohtelias voi olla kenelle vaan. Itse annan aina istuimen vanhemmalle julkisissa, istuinpa sitten luovutusvelvollisella paikalla tai en. Kerään roskia jos osuvat tielleni, vien työkaverin kahvikupin tiskikoneeseen, pidän ovia auki vanhemmille, hymyilen vastaantulijoille jos oikein rohkaistun, sanon kauniin sanan, jos jollakin on uusi pusero/hiukset/mitävaan. Mikä on sinun tapasi ilahduttaa läheisiä tai ventovieraita?

 

Ladataan...

Ladataan...
Minä ja Elain

Miksi turhaan olla vieraskorea, kun samalla vaivalla voi pistää ranttaliksi? Olimme kylässä koirakaverin ja ihmistensä luona ja Salama päätti vähän näyttää mallia ns. pikakotiutumisesta. Tässä saa kyytiä koirakaveri Jolien pehmoeläin. Suurin osa lelun sisälmyksistä oli tässä vaiheessa jo keräilty talteen eri puolilta kämppää...

"Siitäs saat! Ja siitä ja siitä!!"

Jummi näillä tyypeillä oli hauskaa! Niin hauskaa, että oikein hävetti kun kaverit veti ympyrää akselilla olohuoneen sohva - sohvapöytä - lattia - keittiö - sohva. Puoli. Tuntia. Onneksi ystäväni oli yhtä iloinen eläinten kemioiden mätsäämisestä kuin minä.

Kaverit karvaiset <3

Että saadaan mennä kylään toistekin :).

Ladataan...
Minä ja Elain

Lauantaina oli niin ihana sää, että päätin repäistä ja ostaa jonkun ihanan juoman ja mennä niinq terdelle istumaan. Elaimen kanssa tietysti. Ostan olutta keskimäärin kerran kolmessa vuodessa, koska en vain pidä siitä. Mutta piti taas kokeilla. Tällä kertaa ihanassa pullossa olevaa, Yorkshiressa pantua luomuolutta, joka oli maustettu inkiväärillä. Ajattelin, että tästä nyt tuskin paljon voi olut parantua. Ja inkiväärihän on aina hyvää! Ja luomu melkein aina! Käppäilin pullon kanssa torille, sivistyneesti istuskelemaan puistonpenkille ja tunsin oloni semi-hipsteriksi. Minä, trendikkään oluen juoja. Ihminen kohta virvoitettu.

Avasin pullon ja valmistauduin nautintoon. Ja sitten...

Pullon sisältö oli ihan kauheeta kuraa. Lähinnä maku muistutti käynyttä simaata, johon oli lisätty pintahiivaa ja piparminttua. Ja mainitsinko, että yritin juoda tätä taskulämpimänä? Mutta, tulipahan taas testattua :D! Join sitkeästi vähän yli puolet. Sitten mentiin kotiin juomaan vettä. Olutta seuraavan kerran melko varmasti jo vuonna 2016! Ensi lauantaina, pussicolaa.

Ladataan...

Pages