Ladataan...
Minä(kö?)

 

Kerroin tässä postauksessani kuinka tykkään katsella vlogeja. Ajattelin koota yhteen omasta mielestäni huippu vlogaajat. Vlogit eivät ole paremmuus järjestyksessä :)

Sanni Mariia

 • Sanni on ihka ensimmäinen vloggaaja, jonka videoita olen alkanut seuraamaan
 • Hän on johdattanut videoissaan katsojia läpi rankkojenkin elämänvaiheiden läpi

Pahalapsi

 • Itse en ole kyseisen genren edustaja, mutta videot ovat silti mielenkiintoisia ja mukaansa tempaavia 
 • Mielestäni erityinen vahvuus on tavassa juontaa videoita, todella hauskaja erityinen tyyli

 

Linda Ekroth

 • Aivan huikea ammattitaito videoiden kuvaamiseen sekä editointiin!
 • Lindan vahvuus on ehdottomasti reissuiltaan kuvaamat materiaalit. Videoilla vilahtelee aijoittain koiria, kissoja, hevosia yms eläimiä mikä on ihanaa katseltavaa. Lindalla on myös hyviä näkökulmia mallin urasta ja sen vaaroista.

Hermanni

 • Ei kovinkaan paljon esittelyitä kaipaa vlogeja seuraavien joukossa
 • Huumorilla höystettyjä pätkiä arkisista touhuista. Vierailevina tähtinä mahtavat Mummo ja Johannes x2

Mansikka

 • Mieletön rohkeus pukea aratkin aiheet elämästä sanoiksi
 • Valtava tuki varmasti masennuksen kanssa kampaileville

 

 

The Realm of Maria

 • Maria panostaa videoihinsa todenteolla! 
 • Mielestäni monipuolinen: piirrustus-vinkkejä, seuraajien asuntojen esittelyitä, elämän haasteiden pohdintaa, parisuhde, perhe. Mieletön kirjo monipuolista sisältöä

Vaihda vapaalle

 • Elina ja Tomi ovat aivan huippu tyyppejä ja olen iloinen että he aloittivat vlogaamisen. Heillä siis suosittu Vaihda vapaalle-blogi olemassaan.
 • Kovin moni suomalainen vlogaaja ei tee pelkästään matkusteluun liittyviä vlogeja ja siksi mieletöntä päästä heidän matkaansa mielenkiintoisiin maihin ja kohteisiin

 

Mitä vlogeja sinä seuraat vai sytyttävätkö vlogit laisinkaan? :)

Mukavaa päivää just sulle!

 

Share

Ladataan...
Minä(kö?)

 

1 rento arki-ilta

Huomaan täyttäväni kalenterini täyteen ohjelmaa ja harrastuksia. Olen tehnyt mission yhdestä rennommasta illasta jolloin vaan olen. Itselleni se osuu usein keskiviikolle eli vietän "mini viikonloppua". Tämä uuden vapaa-ilta pakotustaktiikan avulla olen saanut jaksamista työviikon ja harrastuksiinkin.

 

 

Välipalat (ja niiden pussittaminen)

Smoothiet, hedelmät, välipalakeksit, jugurtit yms pelastavat kiireisenkin päivän. Kun on pakko sännätä suoraan töistä harrastuksiin, kauppaan tai kavereita näkemään on paljon parempi olo ja mieli kun alla on välipala. Smoothien miinus puolina on sen sotkuisuus todella monesti olen löytänyt laukkuun räjähtäneen smoothie-yllätyksen, siksi siis ehdottoman tärkeää että sillä on suojapussi :D 

 

 

Lisävirta/laturit

Aina repussa mukana, koskaan ei voi tietää milloin puhelimesta (iphone!!) tai läppäristä yms loppuu akku. Aivan pakollinen repun pohjalta löytyvä tuote! Lisävirtalähteet ovat nykyään vielä todella näppärän pieniä, ei paljon paina kassin pohjalla.

 

Listat :)

Aivan suosikkijuttuni! Listaan kalenteriin jokaisen viikon kohdalle tehtävät asiat ja jos niitä ei syystä tai toisesta pysty hoitamaan kyseisellä viikolla kirjoitan ne taas seuraavalle viikolle. Ja niin kauan tekemätön asia roikkuu kalenterissa kunnes se on kuitattu tehdyksi. Käydään myös yhdessä sunnuntaisin aina tuleva viikko läpi ja tulevan viikon tehtävät asiat. Listojahan voi tehdä ihan mistä vain :D

 

 

Ennakointi

Illalla kaikki valmiiksi seuraava päivää varten eväät, iltapäivän treenivaatteet/varusteet, työvaatteet, aamupala alustettuna. Kaikki ennakoiva työ on pois arki-iltojen muutenkin hektisestä ajasta. Teen sunnuntaisin usein viikkoa varten valmiiksi yhden laatikkoruuan sekä keiton. Näin arki-iltoina aikaa ei mene kaupassa käyntiin ja ruuanlaittoon.

 

 

Aikaisin nukkumaan

Tärkein. 

 

Share

Pages