Taas bikinityttöjä

Minimalen

Voi luoja, mikä pohjanoteeraus. 

Vuosi meni, mutta hellekuvat käyvät aina vain törkeämmiksi.

Print screen: Hs.fi

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen nipo ja ylpeä siitä: EIIGH miksi tuo neito on suostunut tohon kuvaan, missä on kuva todellisesta hikoilusta?

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo samaa mieltä, en kyllä tykkäsi jos omat tissit olisi esillä hesarin sivuilla. Ja miksei kesäkuvissa oo ikinä miehiä???

Roosa
Mangomalen

Niinpä.

Miksi kuva on ylipäätään a) otettu b) julkaistu? Tai tietäähän sen, ja se tässä onkin turhauttavinta.

Hirveän otoksen lisäksi on aika masentavaa, ettei kuvatekstissä edes mainita henkilön nimeä. Ei näy naamaa, ei nimeä, mutta onneksi oleelliset asiat on muistettu huomioida.

Eikä -.- ei tätä bikinityttöjuttua edes tajua enää näistä kesäkuvista ennen kuin joku huomauttaa, niitä on niin paljon.

Voin sieluni silmin kuvitella ton kuvanottotilanteen, kun mieskuvaaja möhnää innoissaan tuolla maassa asetellen kameraa vähän paremmin että tissit näkyy hyvästä kulmasta, ja sitten vielä kirjaa vähän siihen kivasti... "Anteeks, saanko tulla ottaan susta kuvan Hesariin täältä edestä tällai?"

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä vikaa tisseissä on? Toki vaihtelun vuoksi siellä voisi vilahtaa vähäpukeisempia miehiäkin, mutta kyllä kesäkuviin kuuluvat tissit olennaisena osana.

Jaime (Ei varmistettu)

Öh siis jonkun mielestä toi kuva on törkeä? Jos on, niin sillä tyypillä on varmaan tosi raskas elämä. "Törkeempiin" näkyihin törmää ihan jatkuvasti vaikka nyt kesällä kadulla kävellessään. Jos tohon kuvaan on olemassa kuvatulta kysytty lupa, niin en nää siinä mitään ihmeellistä. Huonona otoksena sitä toki voi pitää, mut ei se liity törkeyteen mitenkään.

Tossahan ei ees näy ku pilkahdus tissien yläreunasta. Ei varmaan olis kauheen vaikee saada otettua miljoona kertaa provosoivampaa kuvaa jos sellasen haluais. Tissit ei ees kiinnitä oleellisesti huomiota tossa.

Roosa
Mangomalen

Vierailija ja Jaime, olen eri mieltä. Etenkin konteksti pahentaa asiaa: Helsingin Sanomat on ihan eri asia kuin Ilta-Sanomat. Ja joo, aina pääsisi törkeämmäksi, mutta uutiskuvituksena esimerkki on mauton ja laiska.

maimai (Ei varmistettu)

Repesin nauruun kun näin ton kuvan Hesarin sivuilla. Sen lisäksi että kuvakulma on aika kiinnostava tissien kannalta, niin neitokaisen vasemman käden sijainti on myös aika ... viehättävä (varmasti on oikeasti vatsan tai toisen käsivarren päällä, kuvakulma vaan on sellainen että jopa kaltaiseni tylsimyksen mielikuvitus pyrähtää lentoon).

Ei muo sinänsä haittaa tällaiset(kaan) bikinikuvat, on vaan tosi yllättävää jos tämä kuva on ikään kuin viattomasti lipsahtanut sinne sivuille. Ja siis voihan tää olla häiritsevä jonkun mielestä, enkä täysin ymmärrä että miksi näin "hemaisevia" kuvia pitää tunkea just Hesarin juttuihin ...

Varmasti on piristänyt monien päivää. Ei välttämättä kuvassa olleen henkilön, mutta monien muiden.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.