Samsung Galaxy S7

Minnean muruja

Heeeei! Mulla on vihdoin uusi puhelin! Oon täysin ihastunut siihen. Ja myönnetäkööt, oon jahkaillut ja vitkutellut tän puhelinasian kanssa nyt jo hävettävän pitkään! Ehdin jo täällä blogissakin julistaa, että olen valintani tehnyt, mutta muutin sitten kuitenkin vielä mieltäni. Ja saahan sitä mieltänsä muuttaa!

Nyt olen kuitenkin jo noin viikon omistanut Samsung Galaxy S 7 -puhelimen kauniissa ruusukultaisessa värissä, enkä voisi tyytyväisempi olla! Puhelin on jämäkän ja laadukkaan tuntuinen kädessä. Ja 5,1 tuuman näyttö on juuri sopiva käteeni - ei liian iso, muttei liian pienikään! En halunnut Edge-versiota, vaikka se komea onkin, koska olin kuullut, että siinä saattaa tulla virhenäppäilyjä kaarevuutensa vuoksi. Ja tämmöinen nakkisormi kun olen, en halunnut lisää ongelmia itselleni :D Muotoilu on kuitenkin hieman kaareva myös tässä perusversiossa. Kaarevuus miellyttää silmääni kovasti! Edge on myös isompi, ja 5.5 tuuman näyttö tuntuu omaan käteen liian isolta.

Koska aikaisempi puhelimeni oli myöskin Samsung Galaxy, oli uuden puhelimen käyttöönotto ja tietojen siirto helppoa. Ystävällinen myyjä laittoi myös ostamani suojalasin paikalleen jo kaupassa, joten yhteiselomme uuden puhelimen kanssa on alkanut vaivattomasti. Tosin tuo suojalasi on kyllä ihmeellisen kokoinen, ja vähän ruma :/ Vai mitä olette mieltä?

En lähde puhelimen ominaisuuksia esittelemään tässä sen tarkemmin, jos puhelin kiinnostaa, löytyy tieto kätevästi Samsungin sivuilta. Totean vain, että minulle tämä S7 oli ihan täydellinen valinta. Valitettavasti näissä kuvissa tuo kaunis väri ei pääse oikeuksiinsa, mutta se on livenä tyrmäävän kauniin metallisen vaaleanpunainen. Honor 8:n vaaleanpunaisuus mietitytti minua, koska se oli jotenkin liian baby pink. Samsungin versio taas on tummempi ja metallinhohtoinen. Love it!

Jos jotain jään tässä puhelimessa kaipaamaan, niin isompa muistia, Suurin syy (hinnan lisäksi), miksi Honor 8 -puhelin oli pitkään ykkösvaihtoehtoni, oli sen 64Gt muisti. Paljon kuvaavana, olisin tähänkin puhelimeen suonut 64Gt:n muistin. Muistiahan tässä on puolet vähemmän, eli 32Gt. Toki muistikortilla sitä saa lisää.

Jos siis haluat kauniin, mutta tehokkaan ja laadukkaan puhelimen, niin S7 voi hyvinki olla nappivalinta. Itse olen ollut tyytyväinen tämän lyhyen yhteiselomme ajan puhelimen nopeuteen ja toimivuuteen. Jos teitä kiinnostaa, voin raportoida myöhemmin, mitä olen puhelimesta tykännyt, ja esim. miten se toimii bloggaajan työkaluna ja minkälaisena olen kameran kokenut. Kameraa en vielä ole juurikaan ehtinyt testata.

Onko muita, jotka ovat päätyneet S7 tai S7 Edge puhelimiin? Mitä te tykkäätte? Kuulisin mielelläni kokemuksianne :)

Energistä päivää sulle!

 

 

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla on Samsung galaxy s6 ja siinä on myös tommonen "liian pieni" suojalasi. Aluksi se näytti oudolta ja kyselin kavereilta, että onkohan tässä sattunu virhe, onkohan mulla on väärä suojalasi. Mutta kaiketi se on oikea ja ajan kanssa sen hassuun kokoon on tottunut :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitti kommentista! Joo, näyttää melko pieneltä ainakin näin aluksi. Ilmeisesti olivat aikaisemmin isompia mutta ne isommat lohkeili/hajos,  niin niitä pienennettiin. Näin liikkeessä sanoivat...

ccnoora (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi

Hyvännäköinen puhelin! :) Olen itse niin vannoutunut iPhone-käyttäjä, että en osaa _toistaiseksi_ kuvitella vaihtavani merkkiä enää ikinä. Mutta tämä kuulosti kyllä hyvältä!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Tämä on kyllä ihana! iPhone-käyttäjät ovat kyllä uskollisia merkilleen :) Kertoo varmasti jotain puhelinten erinomaisuudesta.

leinson (Ei varmistettu) https://iappsbuzz.com/nox-app-player

Hei, minulla on samsung galaxy s7 (7 päivää vanha) ja minun täytyy ladata se päivittäin. Minulla on noin 12 tuntia pois ja bluetooth, wifi pois päältä ja älä käytä sitä pelejä tai musiikkia? Onko tällä kertaa oikeassa - olisin ajatellut, että minun pitäisi saada pidempi.

Minnea
Minnean muruja

Hei!

Kyllä minäkin lataan puhelimen päivittäin, jos se on ollut kovassa käytössä. Jos käytän puhelminta vähemmän, riittää kun sen lataa kerran kahdessa päivässä.

Kannattaa varmaankin olla valmistajaan yhteydessä, jos näytää, että puhelimessa on ongelma! Takuukin on vielä voimassa, jos on vasta 7 päivää vanha puhelin.

Kommentoi