Suklaan tosiystävälle - Kahden suklaan browniet

Minnean muruja

Reipasta huomenta uuteen viikkoon! Tässä tulee eilen vihjailemani resepti ehkä maailman parhaisiin kahden suklaan brownieihin! Browniet ovat herkullisin leivonnainen, minkä tiedän! Tällä Suklaaunelmat -kirjasta löytyvällä reseptillä tehdyistä brownieista olen saanut paljon kehuja, ja usea ystävä on pyytänyt minulta tätä reseptiä. Suussasulavan suklaista!

Tee näin:

- Rouhi valkosuklaa, tai jos haluat päästä helpolla, voit ostaa valmiita suklaahippuja.

- Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. Vuoraa vuoka(noin 20cm x 30cm) leivinpaperilla.

- Sulata voi ja tummasuklaa vesihauteessa. Anna jäähtyä hetki.

- Sekoita sokeri ja vanilijauute jäähtyneen suklaamassan kanssa. Lisää munat yksitellen, ja sekoita hyvin. Itse käytin sähkövatkainta, jotta sain taikinasta kuohkeaa.

- Sekoita jauhot ja kaakaojauhe keskenään, ja siivilöi jauhot taikinaan. 

- Lisää lopuksi valkosuklaarouhe. Kumoa taikina vuoratuun vuokaan, ja paista noin 35 minuuttia. Vinkki! Pähkinänystävien kannattaa kokeilla korvata osa valkosuklaarouheesta esim. saksanpähkinärouheella tai pekaanipähkinärouheella!

- Anna jäähtyä hetki ennen leikkaamista.

Nauti sellaisenaan  tai vanilijajäätelön kanssa! Parhaimmillaan brownie on hieman lämpimänä, tai seuraavana päivänä, jos olet säilyttänyt brownieita ilmatiiviissä rasiassa(pehmenee kivasti). Nam! Suklaaöverit!

Uppoaako browniet? Mikä on sun suosikki suklaaresepti?

Suussasulavaa maanantaita, ystävät!

 

Kommentit

blurredesquisse

Nam, näyttääpä herkullisilta! Valkosuklaa tekee näistä varmasti entistä makeampia :) Mun ehdoton suklaalemppari on mutakakku - mitä tahmeampi sen parempi! Browniet uppoo myös, kunhan ei oo liian kuivia. Ja nehän on vähän niin kuin mini-mutakakkuja :D 

Minnea
Minnean muruja

Joo, mutakakku on älyttömän hyvää! Oon vaan vähän arka tekemään sitä, kun aina jännittää, että osaako sen ottaa pois uunista oikeeseen aikaan. Meinaa aina jäädä liian raa´aksi tai mennä liian kypsäksi. Siksi teen mielummin brownieita :D

Kiva, kun kommentoit :) Mukavaa viikkoa!

blurredesquisse

Haha, mullakin on taipumus pitää sitä aina vähän liian kauan uunissa :D Ehkä vielä joskus löytyy se optimaalinen paistoaika, siihen saakka Frödingen Mudcake toimii loistavana korvikkeena ;) Kivaa viikkoa sullekin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.