Pelkäämisestä

Lapsena se on niin konkreettista- isi ja äiti kidnapataan olohuoneesta sillä aikaa kun nukun. Juutun takapihan suohon niinkun naapurin Susse. Ystävävihko joutuu vääriin käsiin ja Toni Nieminen alkaa seurustelemaan.

Nyt se on niin sietämättömän epämääräistä. Minä en pysty, entä jos kuitenkin tuotan pettymyksen, uskallanko, entä jos epäonnistun, kannattaako edes ryhtyä. Kaipaan mörköjä sängyn alle! Mulla on kerrankin neljä vahvaa kättä repertuaarissa niitä tarpeen vaatiessa pois hutkimaan. Mutta nämä pelot mitä tässä aikuisten maailmassa päähän kylvetään, on surukseni yövalon ja  lämpimän maidon saavuttamattomissa.

 

 

kuva: mieletön michael sowa

 

 

 

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Sä oot mintsu niin ihana! mistä sä ees löydät nuo kaikki ihanat sanat kotka yhdistät ihaniksi kuviksi. me like:) t.mintsi

Vierailija (Ei varmistettu)

jotka..

Vierailija (Ei varmistettu)

Pelko lamauttaa. Oot oikeessa, ei se maidolla helpota ja ois niin hyvä jos tietäis mitä tuleva tuo, ettei tarttis huolehtia ja ahdistua. Mutta kun ei ole sitä kaivoa, jonka vedestä voisi nähdä mitä on tulossa. Eikähän se Frodollekaan helpotusta tuonu! Ehkä lisää pelkoa vaan. Joten rohkeasti vaan tuulimyllyjä vastaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.