Ystävyys

Ladataan...

Tunnen paljon yksinäisyyttä, mietin liikaa asioita, itken paljon. Viimeyönä tajusin taas uusia asioita.

Olen tällä viikolla kokenut paljon paskaa. Olen hiukan ollut lukossa, itkuinen ja väsnyt. Pahimmatkin ajatukset ovat tulleet päähäni. Eilen illalla hajosin. En enää jaksanut, tuntui että olen tässä maailmassa aivan yksin.

Onneksi elämässäni on muutama pelastava enkeli.

Ystäväni Janna ja Ville ajoivat takiani Mikkelistä tänne metsän keskelle, ja veivät minut Otavaan. Moni ei olisi niin ystävällinen ( varsinkin keskellä yötä ). Kun pääsin Otavaan, sain viettää pitkästä aikaa ystäväni Antin kanssa aikaa. Sain puhuttua koko sydämmeni tyhjäksi. Tajusin, että jos minulla ei olisi ystäviä, miulla ei olisi tässä maailmassa yhtään mitään. Vaikka maailma kaatuu päälle, niin on aina olemassa ne oikeat ystävät, ketkä auttavan ja tukevat, kuuntelevat ja lohduttavat. Olen päättänyt, etten aijo koskaan luopua oikeista ystävistäni.

 

 

Miun tekis mieli tavata kaikkia mun ystäviä tällä hetkellä, halata heitä, ja kertoa miten paljon välitän. Mun on välillä vaikea hengittää, välillä vaikea tajuta oikeasta elämästä mitään. Onneksi miulla on Joona, Antti, Sarissa, Nea, Niina, Mirva, Essi ja monet, monet muut upeat ihmiset. 

Vitut mä oo yksinäinen, mullahan on paljon ihania ystäviä <3

Rakastan teitä ihmiset <3

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...