Ladataan...
MIRA CARI

Kuulin tarinan miehestä. Tämä mies sai silloin huomisen, mutta sinä päivänä hän menetti toisen puolen toimintakyvyn. Hän menetti melkein kokonaan jotain, mitä pidämme niin kovin helposti itsestäänselvänä. Hän oli onnekas ja silti hänen pitää opetella nyt kaikki uudestaan. Mua itkettää miten tää elämä on niin epäreilu. Miksi joltain otetaan niin paljon pois kun taas toinen saa yllinkyllin jotain mitä ei edes tarvitse. 

Ikinä ei tiedä mitä huomenna tapahtuu. Pitää nauttia näistä jokaisesta päivästä mitä meille annetaan. Tänään on mun päivä ja mähän rakastan syntymäpäiviä. Eilen kuulin lauseen "en tunne ketään ketä ottaa noin paljon huumaa syntymäpäivistä kun sä". En epäile hetkeäkään ja myönnettäköön että tää pahenee vuosi vuodelta. Enää ne ei ole pelkät syntymäpäivät vaan nykyään mulla on syntymäpäiväviikot. Oon kiitollinen joka ikisestä onnitteluviestistä, jokaisesta ruususta ja kukasta, kaikista lahjoista ja suurin kiitos ihanille ihmisille ketä mun elämässä on. Tänään juhlitaan, kippis! 

 

Share

Ladataan...
MIRA CARI

Vuosi sitten instagram alkoi tulvia erilaisista kulmakarva kuvista, joissa melkein jokaisessa oli käytetty tägiä Microblading. Mikä ihmeen Microblading? Googletin ja googletin ja sainkin selville ettei se mikään ihan uusi kestokulmien tekniikka ollutkaan. Suomessa sitä on tehty jo joitain vuosia, mutta aallonharjan se saavutti ilmeisesti noin puoli vuotta sitten. Tottakai itsekin leikkiin ryhdyin ja nyt olenkin valmis paljastamaan instagram kuvien valheellisuuden. Jotenkin naivisti ajattelin että lopputulos tulee olemaan kuvien kaltainen ja jäämään sellaiseksi, totuus on toinen. 

Juuri ne kuvat mitä instagram on pullollaan on otettu heti laiton jälkeen. Silloin tulos on jotain aivan muuta kuin lopputulos paranemisen jälkeen. Heti laiton jälkeen kulmat on terävät, vahvat ja erittäin tummat. Uunituore väri kulmissa on lisäksi kiiltävä joka luultavasti johtuu siitä, että kudosneste kimmeltää pinnassa ja väri on juuri viilletty ihoon. Kolmen ensimmäisen päivän aikana väri vaan tummuu ja tummuu josta itselle meinas tulla pieni paniikki. Aluksi kulmat näytti mun mielestä siltä kuin olisin unohtanut tavallisen kulmien kestovärin tunniksi naamaan. Nyt ymmärrän miten kaikki panikointi oli aivan turhaa. Parantuessaan kulmat pehmenee huomattavasti, terävyys lähtee, ne kapenee ja kulmiin tulee luonnollinen mattapintaisuus. Heti laiton jälkeen otetut kuvat on aivan upeita ja jos haluat pitää sun kulmat sen näköisinä niin niistä pitää edelleen huolehtia. Kulmia pitää nyppiä ihan normaaliin tapaan sekä kestovärjätä. Microblading antaa ihan super hyvän pohjan täydellisille kulmakarvoille. Mun omat kulmat on aivan valkoiset joten voitte vaan kuvitella miltä ne näyttäis jos en värjäis niitä kestovärillä. Nyt kun ne on vahvistettu niin kulmat on helppo värjätä kun on valmiiks muoto pohjalla, eikä siihen montaa minuttia tarvitse uhrata. 

Mä haluan omasta kokemuksesta antaa pari vinkkiä niille jotka haaveilee Microblading kulmista mutta kenellä niitä ei vielä ole. 

 1. Etsi hyvä tekijä. Stalkkaa sen tekemiä töitä/kuvia (instagram, facebook..)
 2. Etsi kuvia sellaisista kulmista joista tykkäät ja varmista että ne on tehty samalla tekniikalla.
 3. Mene Microbladingiin maksimissaan kevyellä meikillä mutta näytä tekijälle kuva minkälaiseksi normaalisti ne meikkaat.
 4. Sen jälkeen kuuntele tekijän mielipide ja keskustelkaa yhdessä minkälaista lopputulosta lähdette hakemaan. Uskon että pääsääntöisesti tekijät havittelee täydellisen kulmakarvan muotoa, hyvä tekijä ottaa myös asiakkaan toiveet huomioon.
 5. Kerro jos sulla on tulossa esimerkiksi häät tai muuta menoa jotta tekijä osaa arvioida paranemisajan yms. Ole rehellinen! 
 6. Noudata hoito-ohjetta ja rasvaa useasti päivässä. Mun mielestä Bepanthen on paras tähän tarkoitukseen. (se pinkki)

Tässä kuvassa vasemmalla juuri vahvistetut Microblading kulmat. Oikealla täysin parantuneet ja meikittömät. Itse olen tyytyväinen että otin kulmat. Aamut nopeutui pirusti kun muoto löytyy valmiiksi ja pakko myöntää että jälkeenpäin ajateltuna olen onnellinen että lopputulos on luonnollisempi ja pehmeämpi kuin heti laiton jälkeen. Kulmathan saa aina meikattua tummemmiksi mutta vaalennappa meikillä liian tummia pigmentointeja..  Ammi  http://www.2linja.fi  teki mun kulmat ja instagramista hänen kuvia löytää käyttäjänä @ammibrows. Olen onnekas että mun ei tarvinnut ajaa hänen takiaan kuin 320 kilometriä. Haha. Jos jollain on kysyttävää niin vastaan kyllä mielelläni.

-M

Share

Ladataan...
MIRA CARI

Luin erään tekstin jossa ylläpitäjä kertoi kirjoittavansa tavallisesta elämästä. Ensimmäiseksi ajattelin että mun elämä ei kyllä ole tavallista. Mikä sitten on? Mikä on tavallista elämää? Mä uskon että tavallisuus on meille jokaiselle eri asia. Se kertoo enemmänkin siitä mihin kaikki on vaan tottunut. Jollekkin joku asia on tavallista ja toiselle sama asia ei todellakaan ole tavallista tai arkipäiväistä. Joudunkin nyt perumaan ajatukseni ja toteamaan onnellisena että mun elämä on ihan tavallista. Listasin 15 ajatusta tai mulle tavallista asiaa. 

 1. Mun elämässä sattuu ja tapahtuu melkeinpä koko ajan ja välillä oikein odotan että elämä olisi vähän tasaisempaa. En kuitenkaan tiedä osaisinko elää muunlaista elämää.
 2. Asun pääkaupungissa mutta sydämeltäni olen aina turkulainen. Lapsuuteni kasvoin pienellä paikkakunnalla, josta tuskin ala-asteen palloiluhallia lukuunottamatta löytyy edes kuntosalia.
 3. Muutin 16-vuotiaana pois kotoa ja sen jälkeen olen pärjännyt omillani.
 4. Kiihdyn nollasta sataan mutta silti kaikki ääripäät on mun mielestä huono juttu. Rakkaudessa pitää silti tehdä joskus vähän hulluja juttuja. Vein kerran miehen treffeille kuumailmapallolennolle. Se kannatti sillä pian ostimmekin jo yhteisiä huonekaluja. Vaikkei suhde kestänytkään kolmea vuotta pidempään, niin en silti vaihtaisi pois päivääkään. Silloin opin mitä suhteelta haluan, minkälainen kumppani itse haluan olla, missä asioissa mun pitää olla parempi ja mitä rakkaus on.
 5. Rakastan yllätyksiä, niitä ei koskaan voi olla liikaa. Tää kohta ei mun mielestä enempää selittelyitä kaipaa.
 6. Olen toiminnan nainen. Hoidan asiat mielummin itse kuin delegoin. Tässä mulla on opettelemista mutta jos jotain pitää tehdä niin en kyllä jää kotiin odottelemaan että mies saapuu paikalle.
 7. Shoppailen harvoin mutta silloin kun shoppaillaan niin siinä ei välttämättä ole mitään tolkkua. Meinasin sanoa että mietin ostokseni tarkkaan mutta samalla muistin kuinka ostin hetkenmielijohteesta skootterin. Jos joku asuste on laadukas niin sen on oltava laukku. Panostan mielummin laatuun kuin määrään.
 8. Musiikki, collarit, lasi viiniä ja kattilat tulilla. Rakastan ruuanlaittoa mutta sen täytyy tapahtua silloin kun ei ole kiire mihinkään. Ruuanlaiton suhteen on välillä kiva jopa hifistellä. Myönnän että siinä kohtaa lähti lapasesta kun heräsin yöllä puoli kolmen aikaan siivilöimään karamellipossun lientä. Hei kaikella on rajansa! Siitä huolimatta syön viiitenä päivänä viikossa ulkona.
 9. Isä sanoi aina että työstä ei tarvitse tykätä. Olen hänen kanssaan osittain erimieltä. Ymmärrän häntä mutta aina parempi jos tykkää. Koenkin olevani erityisen onnellisessa asemassa kun voin kertoa että tykkään työstäni super paljon. Kauneusalan yrittäjänä toimiminen ei ole stressitöntä mutta on siinä omat vapautensa.
 10. Haaveilen että joskus mulla on perhe ja kumppani, jolle annan kaiken huomioni ja jonka huomiosta mun ei tarvitse kilpailla. Meillä olis omakotitalo ja siitä talosta ei rakkautta puuttuis.
 11. Viimeisen puolentoista vuoden aikana oon vieraillut yli kymmenessä maassa. En tiedä mikä siinä kiehtoo mutta on se niin pirun hienoa nähdä uusia paikkoja.
 12. Eniten kaipaan mun isoäitiä. Olen vihainen että mulla oli aina muka niin helvetin kiire. Mun mielestä elämä on epäreilu.
 13. Idea blogin perustamiseen tuli alun perin kirjoittaessa ystävien työhakemuksia. Nyt asia vähän hymyilyttää.
 14. Jos joku haluaa suututtaa mut niin kannattaa olla myöhässä, ilmoittamatta asiasta. Syyllistyn siihen itsekkin, aikataulu kusee vaikka tiedän miten raivostuttavaa se on. Pyydän anteeksi kaikilta niiltä jotka asiasta joutuu kärsimään.
 15. Välillä on ihana nauttia luksuksesta ja välillä taas pelkkä kaurapuuron keittäminen tekee mut onnelliseksi. Ihan sama missä oon mutta kunhan vatsa on täynnä ja läppä lentää niin kaikki on hyvin. Oli arki tai ei niin mä oon sellanen pelleilijä mitä tosikko seuralainen saa hävetä. Äitienpäivä illallisella broidi ihmetteli ääneen että ollaanko samoista vanhemmista. Mitä ihmettä, hän kun ei itsekkään mikään rauhallisin tapaus ole. Vastauksena hänelle veikkaan että vanhemmat välillä ihmettelee ollaanko kumpikaan heidän lapsia. Haha, sellasta mun elämä on... Enkä vaihtais sitä mihinkään.

 

-M

 

Share
Ladataan...

Pages