Ladataan...
MIRA CARI

Siitä on kulunut jo viikkoja, kun kotikaupunkini vaihtui Helsingistä Turkuun. Aikoina kun asuin Helsingissä niin sydämessäni tunsin aina olevani osaksi turkulainen. Jos joku kysyi missä asun, niin vastauksen lisäksi oli pakko mainita muuttaneeni aikoinaan Turusta. Aivan kuin sitä ei puheesta olisi huomannutkaan. Nyt homma on kääntynyt päälaelleen ja vaikka osoite on ollut Aurajoen huudeilla elokuusta lähtien, on se jotenkin vaikea sanoa ääneen. Tilasin netistä mekon ensi viikonlopun karnevaaleja varten, kaikki sujui hyvin kunnes postinumeron kohdalla kirjoitusnopeus murtui kolmasosalle. Kuin hidastetusta elokuvasta kumitin viiden numeron sarjan ja korjasin sen Turun postinumerolla. Ethän ymmärrä väärin.. Tuntuu tosi hyvältä aina kun olen kotona, mutta kun olen Helsingissä tuntuu sekin hyvältä. En oikein osaa vastata kumpi kaupungeista tuntuu enemmän kodilta. Tuntuu kuin eläisin kahden kaupungin loukussa, kuitenkin positiivisella tavalla.  

Ensimmäinen yö uudessa kodissa tuntui niin ihanalta. Olin ostanut sängylle jättikokoisia tyynyjä ja peiton. Kaikki valkoisena jotta saisin hotellimaista fiilistä. Herättyäni tämä toive täyttyi täydellisesti ja fiilistä nostatti entisestään aamukahvin juominen ikkunalaudalla. Katselin ikkunasta liplattavaa Aurajokea, kun postiluukusta runnottiin postipaketti sisään. En silloin vielä tiennyt mitä tuleman pitää. YO ZEN koruja. Tällainen yllätys piti hymyn korvissa monta päivää. Siitä syystä haluankin laittaa hyvän kiertämään ja annan yhdet YO ZEN Swan origami korvakorut valkoisena jollekin teistä. Kommentoi alle mistä pienistä asioista tunnet kiitollisuutta omassa arjessasi. Voittaja julkaistaan niin blogissa kuin instagramissa ( @miracari ) 23.9. Sieltä löydät myös lisäinspiraatiota koruihin. 

 

YO ZEN korut ovat ajattomia ja soveltuvat niin arkeen kuin juhlaan. Muista osallistua kilpailuun, mikäli arpaonni ei osu kohdalle, niin voit tilata omasi osoitteesta: http://www.yozendesign.com

Tsemppiä tulevaan viikkoon! <3

Share
Ladataan...

Ladataan...
Iho
MIRA CARI

Viime kesänä auringolle altistumista ei tarvinnut juuri pelätä. Jos jotain positiivista pitää löytää niin hyvä puoli on se, ettei tarvinnut lutrata suojarasvoilla. Aurinkoiset päivät jotka tuli vietettyä ulkona on laskettavissa valitettavasti melkeinpä yhden käden sormilla. Ensi vuotta ajatellen toivonkin viisastuvani asiasta esimerkiksi varaamalla reissun ajoissa johonkin lämpimään. :D 

No anyway.. Kesän jälkeen kasvot tuntui siitä huolimatta siltä kuin sen pinnassa olisi joku ylimääräinen kerros. Hehku oli hävinnyt ja tuntui ettei rasvakaan imeytynyt kunnolla. Tiesin, että oli oikea hetki varata aika kasvohoitoon. Tällä hetkelläni ihoni on ihan hyvässä kunnossa, ei mitään suurempaa ongelmaa, mutta kaipasin tehokkaampaa kuorintaa ja kosteutusta. Siihen kotikäytössä olevat tuotteeni ei vain enää riittäneet. Aika oli vihdoin koittanut ja suuntasin Sweet Beauty hoitolaan. Susanna ammattilaisena katsoi mitä kannattaisi tehdä ja päätyi 15% hedelmähappohoitoon. Iho tuntui välittömästi sileämmältä ja peiliin katsoessa sameus oli kirkastunut. Plussaa hoito saa tuloksen lisäksi siitä ettei naama ollut käsittelyn jälkeen lainkaan kirjava, mitä joistain aikaisemmista kasvohoidoista mieleeni on jäänyt.

Käyn yleensä kasvohoidossa noin neljästi vuodessa. En tiedä onko se sopiva määrä, mutta ainakin Itse olen kokenut sen hyväksi. Muistisääntönä on ollut varata uusi aika aina vuodenajan vaihtuessa.

 Hoitola sijaitsee Linnankadulla aivan Turun keskustassa, mutta rappusten toisessa kerroksessa kaupungin hälinästä ei ole tietoakaan. Taustalla soi rentouttava musiikki, joka ei auttanut taisteluuni nukahtamista vastaan. Hoidon jälkeen tunsin oloni niin rentoutuneeksi, että auton startatessa oli pakko painaa radio hiljaiseksi, sillä en halunnut antaa hitti jumputus biisien riistää rauhoittunutta oloa itseltäni. Sen sijaan hyvänolontunne johdatti minut kurvaamaan kauppaan ja suoraan hedelmä vihannes hyllylle. Kai aikomukseni oli toteuttaa jonkin sortin mehustus projekti, mutta vitamiinit haarukoitiin lopulta lautaselta salaatin muodossa. Sen pituinen mehustus se... :D 

Tänä viikonloppuna aion kieltäytyä joka ikisestä illanvietto kutsusta. Jos törmätään jossain niin toivottavasti se on salilla tai leffassa, sillä nämä päivät aion urheilla, tehdä hyvää ruokaa, hoitaa rästihommia ja iltaisin keskittyä rehellisesti tekemään ei yhtään mitään. 

Rentouttavaa viikonloppua! 

x

 

Share

Ladataan...
MIRA CARI

Muutaman viikon aikana olen löytänyt itseni useasti miettimästä mitä onnellisuus on. Aamulla ulos tuijottaessa huomasin olevani taas samassa jamassa. Ajattelin vuosia sitten että onnellisuus on sitä kun kaikki elämässä on pelkästään hyvää ja positiivista. Ei siis ihme että se tuntui horjuvan kuin heinä myrskytuulessa. 

Olen kuullut jonkun kertovan miten toinen ihminen tekee hänet onnelliseksi. Hienoa jos näin voi olla, mutta ihmissuhteet voi joskus tulla tiensä päähän ja jos se on ainoa asia minkä kokee tekevän itsensä onnelliseksi niin mitä sen kariutuessa jää jäljelle? En usko että kukaan toinen voi tehdä minua onnelliseksi vaan onnellisuuden päämäärä on ensin löydettävä itse. Toisaalta taas kun katson kuvaa jossa halaan rakastamaani ihmistä, saa jo pelkästään se aikaan sisälläni suunnatonta onnellisuuden tunnetta. Olen silti sitä mieltä ettei onnellisuuden tukipilaria kannata rakentaa pelkkien ihmissuhteiden varaan.  

En myöskään usko että vain yksi asia vaikuttaa onnellisuuteen vaan se koostuu monesta asiasta. Onnellisuus on varmasti kaikille erilaista. Itse olen kaikkein onnellisimmillani silloin kun muistan huomata mitä ympärilläni on, enkä vain kaivata kaikkea puuttuvaa. Oma onnellisuuteni ei myöskään roiku lottokupongin varassa, sillä uskon että oikean rivin tuoma onnellisuus olisi vain tilapäistä. En kyllä edes lottoa. Onnellisuuden selittäminen on vaikeaa, eikä se ole vain yksi asia, vaan enemmänkin kokonaisuus. Jonkinlainen sisäinen rauha ja ehkä helpoiten selitän sen sillä että tavallinen arki kaikkine vaikeuksineen tuntuu hyvältä. Osaksi liitän onnellisuuteen myös turvallisuuden tunteen. 

Pähkinänkuoressa itselleni onnellisuutta tuo aika rakkaiden kanssa, virheistä oppiminen, kiitollisuuden tunne, seikkailut, saavutuksiin pääseminen, liikkuminen, matkustaminen ja sen mukana tuoma uusien paikkojen näkeminen ja kokeminen. Huonoja päiviä tulee ja menee, mutta se ei silti tarkoita sitä ettenkö olisi onnellinen. 

 Uusi viikko tuo mukanaan uusia juttuja ja uusien asioiden kokeileminen piristää super paljon. Käytiin tänään ampumaradalla. Skeet on ampumaurheilua, jossa ammutaan lentäviä kiekkoja. Latasin lyhyen videon tästä instagramiin. Loppuviikosta tulee muita juttuja mistä kerron lisää myöhemmin. Eilen tuli lyötyä myös erikoinen veto. Ihmettelen edelleen miksi ryhdyin siihen, mutta selittelyt sikseen, leuanvetohaaste on otettu vastaan. Kahden kuukauden päästä laskurissa pitäisi olla kymmenen sijaan kaksikymmentä leukaa. En aio hävitä pojille, joten taulussahan tulee olemaan se 20. 

Aurinkoa jokaisen viikkoon! :-)

Share

Pages