Ladataan...
MIRA CARI

Osa teistä tietää ja moni on varmasti huomannutkin, että oma luottokampaukseni on hiukset auki ja nopeasti raudalla sutaistut laineet. En ole koskaan viihtynyt liian laitetunnäköisissä kampauksissa, mutta en myöskään viihdy täysin laittamattomillakaan hiuksilla. Muutama viikko sitten Eleven Australian Suomen kouluttaja Jesse Rasinmäki pyysi minua hiusmalliksi. Vastasin myöntävästi ennen sen suurempaa sisällön purkamista. Kyseessä oli jokin tämän hetken trendikäs ponnarikampaus. Lupauduin menemään, mutta laskin päässäni varoajan kuinka kauan enemmän aikaa pitää varata omasta kalenteristani, jotta ehdin purkamaan härpäkkeen päästäni. En ollut koskaan kuullut kyseisestä sarjasta, mutta uuden suhteen olen utelias ja kokeilunhaluinen, siinä perustelut kampauskokeilulleni.

Jos jokin asia kiinnostaa minua niin imen siitä kaiken mahdollisen tiedon itseeni, näin ollen tenttaaminen alkoi jo istuttuani penkkiin. Mikä? Kuka? Missä? Milloin? Miksi? Kuinka? Haha. Aika meinasi loppua kesken, mutta enköhän minä jonkinlaisen infopaketin teille saanut.

Kyseessä on siis Australialainen hiusten hoito- ja muotoilusarja. Perustettu tarpeesta saada yksinkertainen ja toimiva tuotesarja, jossa kaikki ylimääräinen ja päällekkäisyys on siivottu pois. Tunnetusti Australia on surffareiden ja auringonpalvojien luvattumaa, joten hoitotehoa sarjasta ei pitäisi puuttua. Muutenkin asiaa tutkittuani sain sellaisen kuvan että rentous kuvastaa vahvasti sarjan linjausta. Yleisesti undone fiilis huokuu juhlavemmistakin lookeista, ja tämä linjaus sopii itselleni täydellisesti. On siis mahdollista yhdistää juhlava look ja samalla säilyttää haluamani rentous. Tuotteissa hinnat ovat hieman huokeammat kuin monessa salonkisarjassa, kaikki taitaa osua 20-30 hintahaitarille. Jos siis etsit hiuksillesi laadukasta sarjaa hieman edullisemmin, niin tämä voisi olla sinulle sopiva.

Pöytään vielä muutama fakta:

-Ei eläinkokeita
-Kierrätettävät pakkaukset
-Parabeeniton
-Väriä haalistamattomat shampoot ja hoitoaineet
-Valmistettu Australiassa

Vaikka laskin sen extra-ajan jotta ehdin purkaa ja pestä hiukseni ennen muuta ohjelmaa, niin irroitin pinnit päästäni vasta illan hämärryttyä. Tämän täytyy olla ensimmäinen kerta kun viihdyn hiukset laitetummin. Edestä hiuksia jäi auki, joka teki sen, että oloni ei tuntunut liian laitetulta. Kiitos Jessen, itselleni tuli nyt sellainen olo, että seuraavien juhlien tullessa saatan varata oikein kampausajan. Minun mielestäni oli kyseessä sitten häät tai mikä juhla tahansa, niin kampauksen ja meikin suhteen on tärkeää näyttää ja tuntea olonsa itseksi. En ole koskaan ymmärtänyt sitä ajatusmaailmaa, että ”kun on kerran juhlat niin nyt laitetaan oikein kunnolla”. Pitää näkyä niin sanotusti kotoa kirkolle. Siinä sitä sitten ollaan maski naamassa ja tukka tötteröllä niin, ettei edes oma mies tunnista. Ymmärrän kyllä että juhliin laittaudutaan ja panostetaan enemmän, mutta omaa ulkonäköä ja tyyliä en silti lähtisi muuttamaan. Tämä on tietysti vain oma mielipiteeni, ja se kaikille sallittakoon. Lähtipä ajatukset seikkailulle :D Palatakseni aiheeseen, haluan kertoa että sarjassa itseäni viehättää sen rentous ja yksinkertaisuus. Sain muutamia tuotteita testattavaksi. Koska työni puolesta hukun hiustuotteisiin, pidän itse niistä suuren hehkutuksen saaneen Miracle treatmentin ja loput laitan jakoon. Skaba käydään instagramin (@miracari) puolella. Tägää Eleven Australia tuotekuvaan kenelle tuotesarja äskeisen kuvauksen perusteella voisi sopia. Voit tägätä enemmän kuin yhden, mutta teethän sen erillisinä kommentteina. Arvon yhdelle kommentin henkilölle (ei siis kommentoija vaan se ystävä) paketin joka sisältää super kosteuttavan Smooth me now hoidon, sekä texture sprayn joka on puuterin ja tuuheuttavan nesteen sekoitus. 

Arvonta suoritetaan perjantai-iltana. Onnea skabaan ja lonkeron sävyisestä kelistä huolimatta, mukavaa viikkoa! 

-M

 

*Tuotteet saatu blogin kautta.

Share

Ladataan...
MIRA CARI

Jos joskus on sellainen päivä ettei kerta kaikkiaan jaksa nousta sängystä, niin se päivä on tänään. Ystäväni sanoin kuulostin puhelimessa siltä, kuin kaikenlainen euforia ja elämän eliksiiri minussa olisi kadonnut. En allekirjoita tuota lausetta, tämä oli vain hidas aamu. Kulutin ensimmäiset neljä tuntia purkamalla meilit sängystä käsin. Nyt kello lyö pitkälti yli puolenpäivän. Naurattaa hieman tämä touhu, mutta ei se mitään. Joskus tekee hyvää viettää koko päivä satiinikimonossa. Haukotella aamukahvi kädessä, kun ulos katsoessa ihmiset palaavat jo lounastauolta. Minne kukin. Itse elän jälleen kerran elämässäni jonkinlaista murrosaikaa, tiedostaen että tulossa on muutoksia. Osittain stressaavaksi asian tekee se, etten oikein malta antaa tilaa yöunille. Voisinpa itse vaikuttaa asiaan, mutta en pysty. Kun ideoita tupsahtelee yksi sieltä ja toinen täältä, on mahdoton pyyhkiä ajatukset ja odottaa saman ideavirran virtaavan seuraavana päivänä. 

Viime päivät tämä on kuitenkin käynyt osittain ahdistavaksi. Olen löytänyt itseni kyselemästä vinkkejä, miten ihmeessä saisin iltaisin ajatukset muualle. Vastaus on aina sama: ”Ajattele jotain muuta.” Tämä onnistuu minulta noin viisi sekuntia ja olen taas lähtöruudussa. Itselleni kenties toimimattomin vinkki ikinä. Jos kännykät ei olisi nykyään varustettu niin hienoilla ominaisuuksilla, niin yöpöydälläni olisi lampun lisäksi muistivihko ja kynä jonka toimivuus olisi tarkistettu moneen kertaan ennen nukkumaan menoa. Viime yön jälkeen voin kertoa että saatan olla kateellinen ihmisille kenellä on taivaalliset unenlahjat. Mieleeni muistuu esimerkkinä eräs tilanne jossa löysin pikkusiskoni eteisestä. Tilanteesta koomisen teki se, että hän oli nukahtanut seisaalleen seinää vasten nojaten. Uskomatonta, mutta totta.

Tänään sitten dinneröidään illalla, mutta sitä ennen tässä vielä päivän asukuva:

Haha :D Eikun suihkuun, ihanaa perjantaita!

Share
Ladataan...

Ladataan...
MIRA CARI

Juuri saamani viesti ystävältäni sai minut melkein hermoromahduksen partaalle. ”Mitä sul on perjantaina?” Reaktiossani oli värikynää, mutta totuuden puitteissa viime aikoina niin viikot, kuin viikonloput ovat olleet täynnä ohjelmaa. Arki menee vahvasti töiden parissa ja viikonloput onkin saanut juosta kaiken maailman kissanristiäisissä. Kaipaan jo viikonloppua kun ohjelmassa ei ole juuri yhtään mitään sovittua ohjelmaa. Sitä aivan perus koti-iltaa. Olen huono sopimaan viikonlopuiksi menemisiä ja välillä tuntuu että haluan pitää sponttaaniudestani kynsin hampain kiinni. Nyt se ei oikein enää onnistu. Olen joutunut opettelemaan varaamaan viikonloput tietyille menoille ja lupautua pitämään niistä kiinni. Kerrottakoon että mieluiten silti päättäisin päivän ohjelman aikaisintaan samana aamuna..ja todellakin menisin vain fiiliksen mukaan..käsittämätöntä..jopa ärsyttävää...tiedän.

Aloitin vähän aikaa sitten työt myös Turussa, joten koiranpäivät kyseisessä kaupungissa ovat ohitse. Toisin sanoen heitin hyvästit niin pitkän kaavan mukaan käyville lounaille, kuin muullekkin lorvimiselle. Sovittuna ohjelmaa tulevaksi viikonlopuksi on vain perjantai-illalle. Syömme dinnerin ravintolassa ystäväni syntymäpäivien kunniaksi. Numeroita ei enää olla laskettu vähään aikaan, joten en edes tiedä mitä numeroparia juhlimme. Tässä sitä näköjään aletaan hyvää vauhtia mennä kohti sitä rajaa, jonka jälkeen alkaa jokavuotiset kaksvitoset.

Olin tänään hiusmallina Eleven Australialle. Teen myöhemmin oman postauksen aiheesta kuvien kera. Tarjolla tulee tilaisuus jollekkin teistä saada pieni kosketus kyseiseen tuotesarjaan, sillä jakoon lähtee jokunen tuote.  

Hyvää yötä maailma.

Share
Ladataan...

Pages