15 asiaa minusta

MIRA CARI

Luin erään tekstin jossa ylläpitäjä kertoi kirjoittavansa tavallisesta elämästä. Ensimmäiseksi ajattelin että mun elämä ei kyllä ole tavallista. Mikä sitten on? Mikä on tavallista elämää? Mä uskon että tavallisuus on meille jokaiselle eri asia. Se kertoo enemmänkin siitä mihin kaikki on vaan tottunut. Jollekkin joku asia on tavallista ja toiselle sama asia ei todellakaan ole tavallista tai arkipäiväistä. Joudunkin nyt perumaan ajatukseni ja toteamaan onnellisena että mun elämä on ihan tavallista. Listasin 15 ajatusta tai mulle tavallista asiaa. 

 1. Mun elämässä sattuu ja tapahtuu melkeinpä koko ajan ja välillä oikein odotan että elämä olisi vähän tasaisempaa. En kuitenkaan tiedä osaisinko elää muunlaista elämää.
 2. Asun pääkaupungissa mutta sydämeltäni olen aina turkulainen. Lapsuuteni kasvoin pienellä paikkakunnalla, josta tuskin ala-asteen palloiluhallia lukuunottamatta löytyy edes kuntosalia.
 3. Muutin 16-vuotiaana pois kotoa ja sen jälkeen olen pärjännyt omillani.
 4. Kiihdyn nollasta sataan mutta silti kaikki ääripäät on mun mielestä huono juttu. Rakkaudessa pitää silti tehdä joskus vähän hulluja juttuja. Vein kerran miehen treffeille kuumailmapallolennolle. Se kannatti sillä pian ostimmekin jo yhteisiä huonekaluja. Vaikkei suhde kestänytkään kolmea vuotta pidempään, niin en silti vaihtaisi pois päivääkään. Silloin opin mitä suhteelta haluan, minkälainen kumppani itse haluan olla, missä asioissa mun pitää olla parempi ja mitä rakkaus on.
 5. Rakastan yllätyksiä, niitä ei koskaan voi olla liikaa. Tää kohta ei mun mielestä enempää selittelyitä kaipaa.
 6. Olen toiminnan nainen. Hoidan asiat mielummin itse kuin delegoin. Tässä mulla on opettelemista mutta jos jotain pitää tehdä niin en kyllä jää kotiin odottelemaan että mies saapuu paikalle.
 7. Shoppailen harvoin mutta silloin kun shoppaillaan niin siinä ei välttämättä ole mitään tolkkua. Meinasin sanoa että mietin ostokseni tarkkaan mutta samalla muistin kuinka ostin hetkenmielijohteesta skootterin. Jos joku asuste on laadukas niin sen on oltava laukku. Panostan mielummin laatuun kuin määrään.
 8. Musiikki, collarit, lasi viiniä ja kattilat tulilla. Rakastan ruuanlaittoa mutta sen täytyy tapahtua silloin kun ei ole kiire mihinkään. Ruuanlaiton suhteen on välillä kiva jopa hifistellä. Myönnän että siinä kohtaa lähti lapasesta kun heräsin yöllä puoli kolmen aikaan siivilöimään karamellipossun lientä. Hei kaikella on rajansa! Siitä huolimatta syön viiitenä päivänä viikossa ulkona.
 9. Isä sanoi aina että työstä ei tarvitse tykätä. Olen hänen kanssaan osittain erimieltä. Ymmärrän häntä mutta aina parempi jos tykkää. Koenkin olevani erityisen onnellisessa asemassa kun voin kertoa että tykkään työstäni super paljon. Kauneusalan yrittäjänä toimiminen ei ole stressitöntä mutta on siinä omat vapautensa.
 10. Haaveilen että joskus mulla on perhe ja kumppani, jolle annan kaiken huomioni ja jonka huomiosta mun ei tarvitse kilpailla. Meillä olis omakotitalo ja siitä talosta ei rakkautta puuttuis.
 11. Viimeisen puolentoista vuoden aikana oon vieraillut yli kymmenessä maassa. En tiedä mikä siinä kiehtoo mutta on se niin pirun hienoa nähdä uusia paikkoja.
 12. Eniten kaipaan mun isoäitiä. Olen vihainen että mulla oli aina muka niin helvetin kiire. Mun mielestä elämä on epäreilu.
 13. Idea blogin perustamiseen tuli alun perin kirjoittaessa ystävien työhakemuksia. Nyt asia vähän hymyilyttää.
 14. Jos joku haluaa suututtaa mut niin kannattaa olla myöhässä, ilmoittamatta asiasta. Syyllistyn siihen itsekkin, aikataulu kusee vaikka tiedän miten raivostuttavaa se on. Pyydän anteeksi kaikilta niiltä jotka asiasta joutuu kärsimään.
 15. Välillä on ihana nauttia luksuksesta ja välillä taas pelkkä kaurapuuron keittäminen tekee mut onnelliseksi. Ihan sama missä oon mutta kunhan vatsa on täynnä ja läppä lentää niin kaikki on hyvin. Oli arki tai ei niin mä oon sellanen pelleilijä mitä tosikko seuralainen saa hävetä. Äitienpäivä illallisella broidi ihmetteli ääneen että ollaanko samoista vanhemmista. Mitä ihmettä, hän kun ei itsekkään mikään rauhallisin tapaus ole. Vastauksena hänelle veikkaan että vanhemmat välillä ihmettelee ollaanko kumpikaan heidän lapsia. Haha, sellasta mun elämä on... Enkä vaihtais sitä mihinkään.

 

-M

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana postaus! :D En tunne sua mutta tykkään susta jo pelkästään näiden faktakohtien takana. Vaikutat tosi mielenkiintoiselta, hauskalta ja sopivasti syvälliseltä persoonalta. xx :D

mirac
MIRA CARI

Haha, sait hymyn huulille. Ihanaa sunnuntaita! xx 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.