Kilpailkaa toistenne rakkaudesta

MIRA CARI

Oon nauranut viimeiset kaks päivää vedet silmissä. En usko että millään naurujoogalla tai vastaavalla pääsis tällasiin tuloksiin. Kiitos Meri, säästin varmaan satasen tai paljon se jooga nyt maksaa. Sanotaan että nauru pidentää ikää. Vaikkei siinä olis mitään perää, niin onhan päivä kuin päivä, pirusti kivempi ku sulla on hauskaa. Ainoa huono puoli on se, että tuntuu ku aika ottais siivet selkäänsä. Tää viikonloppu meni tosiaan ku siivillä, juhlittiin frendin polttareita ja jo ensimmäisen tunnin aikana mun eteen tyrkytettiin kirja johon piti kirjoittaa neuvoja avioliitolle. Mikä mä olen sellasia neuvoja antamaan? Nauruhan siinä meinas päästä, mutta tiesin silti heti mitä kirjoitan. Kilpailkaa toistenne rakkaudesta.  Siinä se oli. Oon kuullut sen joskus mun vanhemmilta ja vasta nyt ymmärrän sen tarkoituksen.  

 

 

Miettikää mikä ajatus, ei mikään ihan tavallinen peli. Kilpailis siitä kumpi on parempi toiselle. Tekis joka päivä juttuja mitkä itelle tuntuu pieneltä, mutta toiselle ne tuntuu miljoona kertaa suuremmilta. Mä uskon että loppujen lopuks kaikki ne pienet asiat on kuitenkin isoja juttuja. Esimerkiks ku huomaat että toinen on lähtiessään ladannu sulle kahvin valmiiks, niin hitto se tuntuu hyvältä. Ei  sen tarvii olla mikään iso juttu,  vaan pieniä huomionosoituksia. Jos pienillä teoilla pystyy helpottaa sun puolison arkea, niin miks ihmeessä sitä ei tekis? Eihän siinä olis mitään järkeä!

 

Mitä ne pienet jutut sitten on? No mitä vaan, pussaa sitä juustohyllyllä, lataa sille kahvi valmiiks,  tiputa kismet-patukka sen postiluukusta, vie sille kukkia sillon ku kaikki on hyvin tai kirjota post it lappuja ympäri kämppää, mitä vaan kunhan muistutat häntä että oot ajatellut. Mä uskon että elämä on ku peili, ku hymyilet sille, se hymyilee takaisin. Kun annat, saat. 

 

xx Mira

Share

Kommentit

Essi Helppi

Tämä oli aika osuvasti kirjoitettu :) Itse ajattelen ihan samaa ja on ihana herätä aamulla, kun kahvinkeitin on ladattu tai post it -lappu on jätetty kivan viestin kera. Mä olen jo vuosia jättänyt post it -lappuja piiloon, esimerkiksi tyynyn alle löydettäväksi. On kuulemma tuonut aina hymyn kasvoille, kun taas yksi post it -lappu on löytynyt, heh! 

mirac
MIRA CARI

Kiitos Essi ihanasta kommentista, se on niin totta! Parasta kun joku saa sut pienellä huomionosoituksella hymyilemään, ja vielä heti aamusta. :) 

Saranda
Tyhjä ajatus

Tämä on niin totta! Sen taustalla myös piilee ajatus siitä että toinen tahtomatta kannustaa sua olemaan parempi ihminen ja tekemään parempia tekoja, itselleen ja muille. Se on mun mielestä yksi merkki tosirakkaudesta ja välittämisestä. :)

UteliasUnelias (Ei varmistettu)

Onpas hieno kuva, mahtaa olla erinomainen phototaitelija takana ?

ElizabethRinne

Tämä pysäytti ja on NIIN totta! Asia, joka pitäisi päivittäin muistaa <3 

Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.