Microblading kuvien valheellisuus

MIRA CARI

Vuosi sitten instagram alkoi tulvia erilaisista kulmakarva kuvista, joissa melkein jokaisessa oli käytetty tägiä Microblading. Mikä ihmeen Microblading? Googletin ja googletin ja sainkin selville ettei se mikään ihan uusi kestokulmien tekniikka ollutkaan. Suomessa sitä on tehty jo joitain vuosia, mutta aallonharjan se saavutti ilmeisesti noin puoli vuotta sitten. Tottakai itsekin leikkiin ryhdyin ja nyt olenkin valmis paljastamaan instagram kuvien valheellisuuden. Jotenkin naivisti ajattelin että lopputulos tulee olemaan kuvien kaltainen ja jäämään sellaiseksi, totuus on toinen. 

Juuri ne kuvat mitä instagram on pullollaan on otettu heti laiton jälkeen. Silloin tulos on jotain aivan muuta kuin lopputulos paranemisen jälkeen. Heti laiton jälkeen kulmat on terävät, vahvat ja erittäin tummat. Uunituore väri kulmissa on lisäksi kiiltävä joka luultavasti johtuu siitä, että kudosneste kimmeltää pinnassa ja väri on juuri viilletty ihoon. Kolmen ensimmäisen päivän aikana väri vaan tummuu ja tummuu josta itselle meinas tulla pieni paniikki. Aluksi kulmat näytti mun mielestä siltä kuin olisin unohtanut tavallisen kulmien kestovärin tunniksi naamaan. Nyt ymmärrän miten kaikki panikointi oli aivan turhaa. Parantuessaan kulmat pehmenee huomattavasti, terävyys lähtee, ne kapenee ja kulmiin tulee luonnollinen mattapintaisuus. Heti laiton jälkeen otetut kuvat on aivan upeita ja jos haluat pitää sun kulmat sen näköisinä niin niistä pitää edelleen huolehtia. Kulmia pitää nyppiä ihan normaaliin tapaan sekä kestovärjätä. Microblading antaa ihan super hyvän pohjan täydellisille kulmakarvoille. Mun omat kulmat on aivan valkoiset joten voitte vaan kuvitella miltä ne näyttäis jos en värjäis niitä kestovärillä. Nyt kun ne on vahvistettu niin kulmat on helppo värjätä kun on valmiiks muoto pohjalla, eikä siihen montaa minuttia tarvitse uhrata. 

Mä haluan omasta kokemuksesta antaa pari vinkkiä niille jotka haaveilee Microblading kulmista mutta kenellä niitä ei vielä ole. 

  1. Etsi hyvä tekijä. Stalkkaa sen tekemiä töitä/kuvia (instagram, facebook..)
  2. Etsi kuvia sellaisista kulmista joista tykkäät ja varmista että ne on tehty samalla tekniikalla.
  3. Mene Microbladingiin maksimissaan kevyellä meikillä mutta näytä tekijälle kuva minkälaiseksi normaalisti ne meikkaat.
  4. Sen jälkeen kuuntele tekijän mielipide ja keskustelkaa yhdessä minkälaista lopputulosta lähdette hakemaan. Uskon että pääsääntöisesti tekijät havittelee täydellisen kulmakarvan muotoa, hyvä tekijä ottaa myös asiakkaan toiveet huomioon.
  5. Kerro jos sulla on tulossa esimerkiksi häät tai muuta menoa jotta tekijä osaa arvioida paranemisajan yms. Ole rehellinen! 
  6. Noudata hoito-ohjetta ja rasvaa useasti päivässä. Mun mielestä Bepanthen on paras tähän tarkoitukseen. (se pinkki)

Tässä kuvassa vasemmalla juuri vahvistetut Microblading kulmat. Oikealla täysin parantuneet ja meikittömät. Itse olen tyytyväinen että otin kulmat. Aamut nopeutui pirusti kun muoto löytyy valmiiksi ja pakko myöntää että jälkeenpäin ajateltuna olen onnellinen että lopputulos on luonnollisempi ja pehmeämpi kuin heti laiton jälkeen. Kulmathan saa aina meikattua tummemmiksi mutta vaalennappa meikillä liian tummia pigmentointeja..  Ammi  http://www.2linja.fi  teki mun kulmat ja instagramista hänen kuvia löytää käyttäjänä @ammibrows. Olen onnekas että mun ei tarvinnut ajaa hänen takiaan kuin 320 kilometriä. Haha. Jos jollain on kysyttävää niin vastaan kyllä mielelläni.

-M

Kommentit

finnlandsnorsk (Ei varmistettu) http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

Eihän kulmien tatuointi tai kestopigmentointi mikään uusi juttu ole, oma äitini on ensikertaa ottanut kulmat jo 12 vuotta sitten ja tämän jälkeen ennen näitä buumeja noin 5-7 vuotta sitten ensimmäistä kertaa "microbalding" tyyliset kulmat. Kyllähän ne hienot on aluksi, voimakkaat ja niin mutta haalenevat aikanaan. Itsekin kyllä haaveilen, mutta sen verran pitkäikäinen ja mukava harrastus tuo meikkaus on että tuntuu ettei se arkeani haittaa jos käytän aamulla 5 min työpäivän meikkiin tai tarvittaessa juhlaan sitten pidempään.

www.finnlandsnorsk.blogspot.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.