Ansaintalogiikka

Missä olet Laura?

 

 

Ai kauhee! Jalat on kauheessa kunnossa. Vois kyllä mennä jalkahoitoon, ihan vaan loman kunniaksi. Toisaalta säästäisin kyllä pitkän pennin jos vain jaksaisin jonain iltana liottaa jalat muovipuntussa ja ottaa raspin kauniiseen käteen... Just joo, mitä mää selitän. MÄÄ OON NIIN ANSAINNUT TÄN!

Vois kyllä ostaa nyt jotain erikoisempaa juhlakahvia aamuiksi. Ihan vaan nyt lomaa ajatellen, kun ehtii kerrankin lehdetkin lukea. Toisaalta Juhlamokka irtoaisi puolet halvemmalla. Hei kamoon, live a little! MÄÄ OON TODELLAKIN ANSAINNUT TÄN!

Ai on olemassa hieroja joka avaa nimenomaan lihaskalvoja? Täydellistä! Ai mitä maksaa? Seittemänkymppiä! Huh huh, pitää miettiä. Tai oikeastaan, mitäpä miettimistä tässä muka on koska hei, oikeesti: MINÄ JOS JOKU OLEN ANSAINNUT TÄMÄN.

En väittänytkään ettäkö välttämättä tarvitsisin yhtäkään uutta silkkipaitaa. MUTTA MÄÄ ANSAITSEN TÄN.

 

 

Lomalle mennyt (ja sen ANSAINNUT),

 

Laura

 

 

 

Kommentit

Naislaif
Naislaif

Mä olen niin ansainnut suku-lakuni, jotka raahasin laivalta. Miksi? Ihan muuten vaan.....

 

Laura T.
Missä olet Laura?

Nimenomaan.

Ihana logiikka <3

Minäkin olen ansainnut hierontakäynnin ja hampaiden valkaisun, mutta niiden aika tulee sitten kun voin taas sietää että joku vieras koskee minuun.

Laura T.
Missä olet Laura?

Sinä todella olet. Ajan kanssa sitten, kun siltä tuntuu.

Halaus.

Oranssinen

Mie käyn omaa yksityistä sotaani tätä "ansaita" mentaliteettiä vastaan! Ainoa asia, minkä _ansaitsen_ on palkkani, ansiotulo siis.

Kaikki ihanat asiat ovat omia valintojani, joista en kanna huonoa omaatuntoa! Täällä eletään vain kerran ja jos tänään en nauti (ja jaa nautintoa läheisillekin) siitä parhaasta kahvista, hyvästä hieronnasta tai suklaa/lakupussista, niin huomenna se voip olla jo myöhäistä!

Ja se kaikki paska mikä joskus sataa niskaan, sitäkään en ansaitse. Elämä vain joskus on.

Laura T.
Missä olet Laura?

Aaah, niin totta.

Olet kyllä fiksu nainen. Helposti sitä muuten ajattelee, että on nimenomaan ansainnut myös sen kakkandeeroksen jota niskaan aina aika ajoin läästitään aurinkorasvan lailla. Vaikka eihän se niin ole. Sinua ja DNA:ta lainaten: elämä vain joskus on.

kaista (Ei varmistettu)

SÄÄ OOT ANSAINNU SEN!!

Laura T.
Missä olet Laura?

KIITOS, SITÄ MÄÄKIN!!

kaista (Ei varmistettu)

Oikeastaan haluaisin viedä tämän ansaintalogiikan vielä askeleen pidemmälle eli mulla on velvollisuus -logiikan suuntaan.
Mulla on velvollisuus nauttia, ettei loma mene hukkaan. Mulla on velvollisuus hoidattaa jalkani ja lihaskalvoni ammattilaisella, koska haluan pitää talouden pyörät osaltani pyörimässä ja huolehdin myös velvollisuuksistani tätä planeettaa kohtaan, on parempi kuluttaa palveluihin kuin tavaraan. Jaa se silkkipaita? No ööh velvollisuudentuntoinen pukeutuja tarttuu mieluummin hyvään tarjoukseen kesälomalla kuin pyörii turhaan kaupoissa kun työarki vie aikaa.

Lomalla nyt on VELVOLLISUUS nollata, enkä nyt tarkota mitään hervotonta kännäämistä vaan sitä, ettei syyllisty omasta rentoudestaan. Reset-nappulaa pitää pitää pohjassa vähän aikaa, eihän ne laitteetkaan muuten usko, miten sitten ihmispää.
Meinasin lisätä tunnustuksen siitä, etten ole lukenut lomalla yhtään kirjaa mutta noh, se ei olisi liittynyt yhtään mihinkään koska en ollut niin suunnitellutkaan.

Laura T.
Missä olet Laura?

Ahahhaha! Nauroin ääneen alusta loppuun.

Ihana! Ja niin totta! Saatan printata tämänkin työpisteeni seinälle.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.