Harsoo, harasoo

Missä olet Laura?

 

 

Kesän 2016 ylivoimainen ykkösvaate on tässä. Olen siitä lähes varma - tai no niin varma kuin ihminen nyt voi tässä vaiheessa kesää olla ylipäätään mistään.

Se on valkoinen, kevyt ja pituudeltaan mekoksikin menevä. Ja se on harsoa. Pukluharsoa. Tuttua vauvavuosilta. Paluu lapsuuksiin.

Olen kyllä kuullut huhuja vaatteista jotka eivät tunnu päällä juuri miltään. Luullut tietävänikin mitä sillä tarkoitetaan. Vaan vedettyäni ilmanpainoisen harsoliinin päälle tajusin, etten ole kyllä tiennyt mistään mitään.

 

 

Paita löytyi UFF:ilta kahdeksalla eurolla, ja on ollut varsin erottamaton osa hellepäiviäni siitä lähtien. Kevyt materiaali hengittää niin hyvin, että hikisistä päivistä huolimatta olemme edenneet varsin menestyksekkäästi tuuletus-ylle-tuuletus-ylle -tekniikalla.

Tällainen kesäromanssi. Nyt kun joku vielä kertoisi mistä näitä oikeasti saa, juoksisin kaupoille heti. Paidan aikaisempi omistaja kun on mennyt leikkaamaan laput irti - mysteeri jää siis toistaiseksi auki.

 

 

Laura

 

 

 

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Nelly.comista ainakin jossain vaiheessa ja henkkamaukalta.. ;)

Laura T.
Missä olet Laura?

Onko näin? Olen niin rakastunut tähän että mietin jo samanlaisen teetättämistä ompelijalla!

Mia K.
Voi taivas

No teetä ihmeessä! Ohan se ny todella sitten sun näköisesi enemmän! 

Laura T.
Missä olet Laura?

Totta. Katsotaan!

tiia_

Mä bongasin oman harsorimpulani siivouspäivästä eurolla, tosin se on väriltään musta eikä siinä ole nappeja. Työn laatu ei päätä huimaa, muttei just nyt tarvitsekaan, koska se on ihana päällä. Mun huitulan merkki näyttäisi olevan Nektar, josta en tiedä yhtikäs mitään. (Mutta älä ainakaan googleta yhdistelmällä nektar + pusero, koska ekat osumat ovat "Bent Over and Boobs Fell Out" ja "Alaston Kuvia Chive Porno". En halua tietää.) 

Laura T.
Missä olet Laura?

Ahahahahah! Tämä oli paras!

kaista (Ei varmistettu)

Ihana asu mutta kun luin harsosta mulle tuli heti mieleen Smash Hitsissä joskus ollut kuva Kylie Minoguesta. Kuvassa Kyllillä oli yllään paita jonka materiaali oli cheesecloth.

Juustokangas? Mikä hiton juustokangas, ihmettelin, vohvelikankaasta olin kyllä kuullut.
Sitten tajusin että joo, harsokangas, jolla on perinteisesti vuorattu juustomuotteja.

Että ehkä voi googlata cheeseclothia jos verkkokaupoille lähtee?

kaista (Ei varmistettu)
Laura T.
Missä olet Laura?

Ooh, juustokangasvaate! Vallankumouksellinen huomio. Kiitti vinkistä kaista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.