Hinta kompromissin jälkeen: 1 €

Missä olet Laura?

 

 

 

Tietojeni mukaan terveyssandaalitrendi elää ja voi hyvin tänäkin kesänä. Tämä on hyvä uutinen kahdestakin syystä:

 

1. Puolen vuoden pikatrendit ovat väsyttäviä.

2. Se, että esiteinit suostuvat kulkemaan paksupohjaisissa ergonomiakengissä muulloinkin kuin TET:issä ja taksvärkkipäivinä, on suoranainen kansanterveydellinen pikavoitto.

 

Itse sijoitin omiin läpsyttimiini yhden euron; ne ovat nahkaa ja suoraan vuosituhannen vaihteesta. Ja joo, jos läheltä katsoo niin ainoa yhdistävä tekijä näillä ja terveyssandaaleilla on sana sandaali. Riittää mulle.

Vaikka sitä haluaisi pukeutua pelkkiin silkistä kudottuihin kimonoihin ja luomualpakan tippuneista silmäripsistä virkattuihin alusvaatteisiin, realiteetit on hyvä pitää mielessä. Elämässä ja pukeutumisessa pääsee helpommalla (ja halvemmalla), kun kompromissista ei tee kirosanaa.

Tänä kesänä läpsyttelen menemään epäterveellisissä sandaaleissani (joita olisi muuten saanut noin kahdeksankymmentä paria yksien Birkenstockien hinnalla), ja rallattelen Metallicasta ammentavaa muotimantraani: ''So close, no matter how far.''

 

Laura

 

 

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

Aivan mahtava muotimantra! :D Aika löytö hei nuo sandaalit, täälläkin on hakusessa mukavat läpsyttimet mukavalla hinnalla (tuskin löytyy noin mukavalla). 

Laura T.
Missä olet Laura?

Mantra sopii niin muotiin kuin elämään ylipäätään! Ei se oo niin justiinsa.

Otat vauvelit vaunuihin ja menette kirppareille suhailemaan! Jos käytetyt läpsyt ei kammota niin voin kertoa havaintoihini perustuen että tarjontaa on.

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Aivan loistava löytö!

Laura T.
Missä olet Laura?

No kyllä! Ei huonosti käytetty euro, ei ollenkaan.

K_ (Ei varmistettu)

Hyvän mielen postaus! :) Ja hyvännäköiset kengät, mistä löysit ne?
Ja tuo lainaus Metallicaltahan on aika nerokas, kun sitä miettii tarkemmin. En ole siihen aiemmin kiinnittänyt sen erityisempää huomiota.
Kivaa viikonloppua! Ja toivotaan, että sandaalikelit olisivat lähellä.

Laura T.
Missä olet Laura?

Sandaalit löysin aikaisemmin keväällä kirpputori Kodin Kakkosesta Pyynikin kupeesta. Löytö!

Hah, joo. En edes kuuntele Metallicaa, mutta kyseinen lause toimikoon elämänohjeena kaikkialla. Ei kaiken tarvitse olla niin prikulleen.

Ihanaa viikonloppua K_. Vielä saadaan hetki odottaa varvaskelejä, mutta onneksi kukaan ei ole kieltänyt läpsyttelemästä kotioloissa.

Mia K.
Voi taivas

Hä..? Iik, missä pyynikillä :) mä asun täs harjulla, ja luulin kolunneeni "kaikki" kirpparit! 

Laura T.
Missä olet Laura?

Kodin kakkonen on siinä Klingendahlin vieressä Papinkadulla! Käy ihmeessä kurkkaamassa, paikka on aika iso!

Mia K.
Voi taivas

Jei! ;)) sä pistit het pareemmaks! Mää löysin ns samanlaiset sandaalit kun tolla Birkenstonilla on tuos (näsilinnankadullako?) niite ikkunas, ja hinta huimaavat 99 ekee! Ha. Mut mun santsujen hinta oli vaa 15 ekee :) 

 

Ja! Sitte propsit kohdasta 1-2 ♡

Laura T.
Missä olet Laura?

Hehee, mitäs me löytöhaukat!

Pau
P.S C'est moi!

Hih, aika toimiva muotimantra! Pitää painaa päähän toi, sopii aika hyvin meinaan itsellenikin kun miettii, missä kuteissa ja asukokonaisuuksissa sitä välillä huinii :)

Laura T.
Missä olet Laura?

Saa käyttää vapaasti!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.