Hyvää kannattaa odottaa (kaksi vuotta): nahkahame

Missä olet Laura?

 

 

 

 

 

Muistatteko parin vuoden takaisen nahkahamehuuman, kun joka toinen muotiblogi keskittyi sen täydellisen nahkiaisen metsästämiseen?

Noh, minä löysin menneenä viikonloppuna omani.

Jos jotain olen muotiteollisuudesta blogiurani aikana oppinut, on se tämä: määrän kasvaessa laatu usein kärsii. Kylmää logiikkaa: jos ketjuliikkeet täyttyvät lavakopioista kuukausi muotiviikkojen jälkeen, kuluttajan käteen ei todennäköisimmin päädy mitään erityisen laadukasta tai taidolla tehtyä. Nimellisesti hyvät materiaalitkaan eivät muuta sitä faktaa, että kertakäyttöinen on kertakäyttöistä.

Hyvin istuvan, paksumpaa nahkaa olevan hameen löytäminen ei ole osoittautunut millään tavalla helpoksi tehtäväksi. Kaiken lisäksi halusin ostaa omani käytettynä, mieluiten vuosia vanhana. Niinpä annoin ajatuksen muhia ja odotin oikeaa aikaa. Se koitti eilen.

Hame löytyi kirpputorin rekiltä kolmellakympillä. Nahka on pehmeää ja paksua, viimeistely niin nättiä että melkein itkettää.

Tällaiset löydöt ovat pääsyy sille, miksi satsaan vanhaan. Ne alleviivaavat kärsivällisyyttä ja muistuttavat ajasta jolloin ei ollut niin kova hoppu ostaa ja omistaa ensimmäisenä. Saman ajatuksen valitsin tämän vuoden - ja miksei samantien koko loppuelämän- kantavaksi teemaksi. Asiat tulkoon mikäli ovat tullakseen. Sillä minulla ei oikeasti ole kiire yhtään mihinkään.

 

 

 

 

Laura

 

 

Kommentit

Asikaine
Asikaine

Hiano!!! Aivan ihana!

Laura T.
Missä olet Laura?

No eikö! Kiitos!

Hetu (Ei varmistettu)

Vau, hieno! Sain vuosi sitten äitini vanhan nahkahameen 80-luvulta, kun se ei enää hänelle mahtunut. Minulle hame istuu kuin hansikas, mitä nyt helma on pikkaisen liian pitkä, mutta käyttökerrat ovat jääneet tasan yhteen... Ehkä joku päivä taas vetäisen hameen päälle, koska sinun päälläsi ainakin näyttää tosi hyvältä! :)

Laura T.
Missä olet Laura?

Moi Hetu, kiitos! Itsekin mietin vielä lyhentäisinkö hameen piirun verran polven yläpuolelle. Näillä senteillä se voisi toimia vielä paremmin niin. Saas nähdä!

Vetäise ihmeessä päälle! Kasarivaatteet ovat juuri hansikasmaisuudessaan täydellisiä ja ehdottomasti tervetullut lisä graafiseen laatikkomuotiin.

Sanph
Sanph

Todellakin kannatti odottaa! Mahtava!

Laura T.
Missä olet Laura?

Jes, sitä minäkin! Kiitos Sanph!

saarah
visual diary

Oi, ihan täydellinen!

Laura T.
Missä olet Laura?

Usein niin kärsimätön sieluni hykertelee. Kiitti Saara!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.