Inspiraatiota festaripukeutumiseen

Missä olet Laura?

 

Elämme Flow-viikonloppua, ja koko Suomi voi aistia pääkaupunkiseudun päällä väreilevän kollektiivisen, mutta vaietun asukriisin. Perjantai-illasta lähtien jokaisen suomalaisen instagram-käyttäjän feed on täyttynyt hiljalleen ruskettuneista ranteista ja Ray-Banin clubmastereista. Tähän viikonloppuun kiteytyy koko ihmiskunnan huolimattomaksi naamioitu pikkutarkkuus, sekä äärimmäisyyksiin viety tarve erottua värikkään värittömästä juhlamassasta.

Niinpä ajattelimme yhdessä blogikollegani Minna Mänttärin kanssa helpottaa kaikkia festariasukriisin kourissa möyriviä bailaajia, ja kokosimme juhlaviikonlopun kunniaksi muutaman toimivan festarityylin. Jokaiseen lookiin haimme flowmaista huolettomuutta - eli suomeksi sanottuna lisäsimme jokaiseen asuun järjenvastaisen elementin.

 

 

 

 

 

 

 

Asu 1: Unisex-metsuriseksuaali

Löytyykö ulkovarastosta vanhaa flanellia? Jes! Nopea ja helppo tapa päivittää flanelli tälle vuosikymmenelle on luoda ilmava juhlabomber solmimalla paidan helmat näyttäväksi solmuksi navan yläpuolelle. Yhdistele rohkeasti eri kuoseja - pystyraita tasapainottaa pallomaista yläosaa synnyttämällä instagram-ystävällisen illuusion pitkistä jaloista. Lisää vain hassu laukku lapsuudesta ja reteä mutta eteerinen ilta-asu on valmis!

 

 

 

 

 

Asu 2: Lähikauppareissu-asu

Haluatko luoda asun, jossa varmistat näyttäväsi siltä ettet ole lainkaan miettinyt mitä päällesi pistät? Hienoa - mutta niin haluavat kaikki muutkin viisikymmentäseitsemäntuhatta festarikävijää. Unohda siis geneeriset hennatatuoinnit ja murretuissa väreissä päälakien päällä keikkuvat huopahatut, ja keskity mukavuuteen. Koleampaan bailupäivään sopii kokokarvainen kerrasto - voit hyvin yhdistellä korkoa pillipuntin kanssa.

Päivän keikoille huivi tai turbaani on hyvä aurinkosuoja, mutta kreisiä bailuiltaa varten kassiin kannattaa varata varma shokkitekijä. Mikäli et omista indie-musiikkivideoista tuttua hevosnaamaria, on kypärä sekä turvallinen bailuvaruste että varma keskustelunavaaja. Muista tasapainottaa turvallisen tuhtia bailuolemusta heilumalla mahdollisimman kevyesti ilta-auringon valossa näytellen ympäröivälle juhlakansalle universaalia rauhanmerkkiä.

 

 

 

 

 

Asu 3: Eksoottinen peltogaselli

Pääpäivä käsillä, ja kaikki paukut käytetty? Ei hätää, eksoottinen tuliaisvaate pelastaa parin päivän bailuputken läpikäyneen vartalon kriisipäivän. Syvään uurretun kaula-aukon kaveriksi kannattaa valita kaikkien tiedostavien ihmisten klassikkoreppu Kånken - aurinkoinen klassikkoväri käy leikkisää vuoropuhelua tunikan kauniisti kirjailtujen yksityiskohtien kanssa. Ilmavan asun maadoittavana tekijänä toimivat raskasrakenteiset festarikumpparit ja kesäisen silauksen tyyliin tuo torilta ostettu olkihattu.

 

Toivottavasti mahdollisimman moni inspiroituu kokeilemaan rohkeasti erilaisia festarityylejä!

 

 

Laura

 

 

 

 

Kommentit

Toinen haudutus

Tässä on nyt tavoitettu jotain olennaista. Asu kuin asu näyttää hyvältä kunhan kantajalla on asenne ja asento kohdallaan.

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiitos, olen otettu. Aika paljon mallin hommia on tullut tehtyä, ja sen kyllä huomaa.

hanne_tasteofhoney

Ihan loistava postaus! Ja wow miten ammattimaiset mallit & poset, I'm impressed! :)

Laura T.
Missä olet Laura?

Oh, thank you, thank you! Ammattimallius on käynyt mielessä - ehkä alankin näiden kuvien myötä keräämään portfoliota Milanoa varten.

On teillä mahtanut olla aika hauskaa :).

Laura T.
Missä olet Laura?

Mallina olemisessa on puolensa: kuvauspäivät ovat pitkiä, mutta ikimuistoisia.

Helmi K
sivulauseita

Uuuuuuuuuuu, kesäkissa!! Ja vielä kolmessa eri paketissa.

Ja siis kiitos, mua ei enää harmita Flow'n missaaminen juuri lain, koska miten ikinä mä olisin edes voinut mennä sinne ilman kypärää tai jättiläiskumisaappaita???

Laura T.
Missä olet Laura?

Mahtavaa, aivan mahtavaa. Tarkoituksenani oli itseasiassa kirjoittaa tekstiin vielä lisäyksenä että kuvat ovat sinulle omistettuja.

Kypärä on ihan ehdoton. Sanoisin että täydellinen pimenevän lauantai-illan asuste.

Kiitos, miksi en ole flowssa -masennus poistui tämän myötä!

Laura T.
Missä olet Laura?

Mahtavaa, mahtavaa! Ensi vuonna Varjo-Flow'hun odotetaan yleisöryntäystä. Lisää lookeja löydätte täältä.

Tove Janssonin tytär

Eksoottinen peltogaselli. Vaihdan sen sun nimen paikalle puhelimeen.

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiitos. Olenhan muutenkin aika gasellimainen nainen.

ikkiam
LUOMA

Oi joo! Peltogaselli!

Kaunis (ja hauska!) Laura <3

Laura T.
Missä olet Laura?

Pusseli! Uusi sivu on käännetty tämän journalistin elämässä.

ikkiam
LUOMA

Ihanaa <3

tanjatanja
Ei Beigeä

Kypärä sai aikaan nauruntörähdyksen. Upea!

Peltogaselli-look ilman kenkiä menisi kyllä minulle ihan täydestä. Näytät oikein somalta siinä. 

Laura T.
Missä olet Laura?

Kypärä on uusi musta.

Kiitos! On pitänyt enemmänkin pukeutua eksoottiseen lookiin, mutta pyörällä kulkiessa pitkä helma on hieman ongelmallinen. Toisaalta, ehkä siitäkin voisi tuunata ilmavan juhlabomberin...

Vierailija (Ei varmistettu)

Haha ihanat te!!

Laura T.
Missä olet Laura?

Vallan ihanaa!

Mineariina (Ei varmistettu)

Tän tekstin eka lause oli ihan upee, hymyilytti kovin :-D ja haha, asut on myös hienoja! Vähän kyl ny harmittaa, etten menny flow'hun, ens vuonna sit :-)

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiitos Mineariina. Toivottavasti nämä kuvat helpottivat edes hieman harmitusta!

aaaa (Ei varmistettu)

Maadoittavat kumisaappaat. :D

Laura T.
Missä olet Laura?

Kyllä.

Jennikorhonen (Ei varmistettu)

Sä olet ihan huikea. Ei muuta.

Laura T.
Missä olet Laura?

Ja tämä oli ihan huikea kommentti, kiitos.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.