Joinain päivinä sitä

Missä olet Laura?

 

 

 

Minä en ole lukenut uutisia. Minä olen lukenut jonkun esikoista ja yrittänyt kirjoittaa omaani. Onnistunut vain ensimmäisessä.

Minulla on ollut kaksi kokonaista päivää aikaa kirjoittaa. En ole kirjoittanut. Minulla on olut kokonainen vuorokausi aikaa lukea uutisia. En ole lukenut. Olen kuullut ja nähnyt, mutten ole kuuntelemalla kuunnellut tai katsomalla katsonut.

Eilen kääriydyin peittoon ja itseeni, avasin muuttotavaroiden päällimmäisenä makailleen kirjan ja luin sen kannesta kanteen. Alun ja lopun välillä nousin vain vessaan ja keittämään kahvia, puoliso tuli kotiin, kömpi viereeni sänkyyn tekemään töitä (nyt kun sohvakin on myyty). Ilta ehti hämärtyä ja kun käänsin viimeisen sivun, oli jo pilkkopimeää.

Suljin kirjan takakannen, tuijotin hiljaa väliaikaista maisemaa ja itkin vähän. Puhelin piippasi yöpöydällä. Sain suruviestin.

Elina Hirvosen Että hän muistaisi saman on nimensä mukaisesti tarina muistamisesta ja lohdullisesta unohtamisesta. Se on pienen lapsen hiljainen rukous siitä, kuinka kaikki kirpeä kipeys olisikin vain erehdystä ja halpaa, poispyyhittävää pilaa. Kunpa kaiken voisi kirjoittaa, värittää ja sanoittaa kauniiksi niin, että jonain päivänä kaikki voisivat vain nauraa yhdessä kaikelle tälle. Lyödä leikkisästi polviinsa ja todeta että olipahan taas.

Juuri tänään tavoitan tuon pienen lapsen toiveen äärimmäisen kirkkaasti.

 

 

Laura

 

 

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

Elina on kultaa.

Sinä myös.

Laura T.
Missä olet Laura?

Ja sinä.

Ilana

Laura T.
Missä olet Laura?

Sydän sydän sydän.

Mymlan. (Ei varmistettu)

Oho. Mietin, että lukisinko jotain internetistä ennen kuin aloitan päivän (muuta kuin uutisia, niihin meni koko eilinen), vai aloittaisinko aamun uudella kirjalla. Päädyin lukemaan tämän kirjoituksesi, mutta se kirja, joka odottaa, on Että hän muistaisi saman.

Jotain taikaa tässä hetkessä!

Laura T.
Missä olet Laura?

Ohhoh, mikä sattuma! Kun ei ole kuitenkaan mikään tuore teos kyseessä. Tässä todella on taikaa. Ihana kun kommentoit Mymlan!

ekh (Ei varmistettu)

Hei joo mitä ihmettä, mulla on kanssa ihan sama kirja yöpöydällä!

Laura T.
Missä olet Laura?

Hahhah, ei ole todellista! Mitä ihmettä?!

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Kaadan sulle kottikärryllisen kaikkea hyvää ja ihanaa tälle päivällesi.

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiitos ihanista sanoistasi Isla! Samat sinne!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.