Jotta tiedän missä olit

Missä olet Laura?

 

 

 

Ystäväni kutsui minua joskus Nuuskamuikkuseksi. Saatan kulkea päiviä jättämättä jälkiä tai kertomatta missä olen - tajuamatta sitä.

En osaa välittää väliaikatietoja reissuiltani. Olen kyllä yrittänyt opetella - en vain ole kovin hyvin oppinut.

Ennen jokaista ulkomaanmatkaa lupaan ilmoittaa vanhemmilleni heti kun kone on laskeutunut - yleensä muistan vasta ensimmäisen hotelliyön jälkeen. Kerran unohdin asian neljäksi päiväksi. Perästä kuuluu; vuorokauden päästä saapumisesta puhelimeen kilahtaa varovainen ja lyhyt miten menee. Tyttärensä hajamielisen luonteen tunteva isä on myös oppinut huolehtimaan etänä, ja vahtaa flight radarista että lento varmasti pääsee perille. Ettei sitten tarvitse soitella ja hössöttää. En pidä hössöttämisestä.

En muista kertoa missä olen, mitä teen ja mihin aion seuraavaksi. Sellainen olen ollut lapsesta asti. Muistan ikuisesti huolesta soikeana olleen isäni ilmeen, kun olin unohtunut leikkimään tuntikausiksi kotiintulosopimuksista huolimatta. Isä oli pyöräillyt helleiltana trikoissaan korttelit ympäri etsiessään minua. Löydyin pensaasta.

Nykyään tilanne on tasapainossa. Minä ilmoitan kyllä, ennemmin tai myöhemmin. Kysymällä tai kysymättä - mutta useimmiten kysymällä.

Eilen istuin bussissa kohti Helsinkiä, kun sain äidiltäni viestin.

 

 

''Laita viestiä kun palaat, niin tiedän missä olit.''

 

 

Äitikin on oppinut: tyttärensä puhuu reissuistaan mieluiten vähän niiden jälkeen, imperfektissä. Jos muistaa. Arvata saattaa, etten muistanut.

Joten, äiti: tiedän että luet tämän. Olin Helsingissä. Tein töitä, söin keittoa, näin ihmisiä ja kävin museossakin. Oli kivaa!

 

 

Laura

 

 

Kommentit

Äityli (Ei varmistettu)

Osittain varmaan tämän takia blogit on perustettu että vanhemmat voivat stalkata lastensa elämää :)

Anksa
Tuottaja-Anttila

Samaa mieltä Äitylin kommentin kanssa! Sitä aina välillä unohtaa viestittää kotiin mutta muistaa kuitenkin päivittää blogiin :D Anteeksi oma äiti!

Laura T.
Missä olet Laura?

No sehän on juurikin näin!

Haha; äidille varmaan tärkeä tuo "söin keittoa", muun muassa :).

Laura T.
Missä olet Laura?

Se on. Ettei vaan pääsisi lasta nälkä yllättämään.

Haha; äidille varmaan tärkeä tuo "söin keittoa", muun muassa :).

Mia K.
Voi taivas

Äidit&Isät ♡

ps. mun lapsonen on samankaltainen :) ymmärrän. 

Laura T.
Missä olet Laura?

Äidit ja isät ovat parhaita.

Ja jes, en ole ainoa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.