Juosten juhliin

Missä olet Laura?

 

 

 

Nyt kun vuosi tässä vetelee viimeisiään, ehtii iltaan ja muistoksi muuttuu - jätinköhän nyt jonkin tärkeän uuden vuoden aforismin käyttämättä? - on aika kiittää ja kättä puristaa. Tai tässä tapauksessa kiittää, laittaa kädet tuolla tavalla rennosti rauhanmerkille ja ottaa neljäkymmentä selfietä.

Vuosi, olit hyvä.

Minulla on tunne tulevasta. Se perustuu puoliksi intuitioon - loput hoituukin kalenteria katsomalla. Nimittäin jos mennyttä puolivuotista on uskominen, myös vuosi 2016 tulee olemaan vauhdikas. Itse tapahtumasta, vuodenvaihteesta, on paljettiminihameet ja geelimanikyyrit kaukana. Meksikolaisten rantabileiden sijaan aion toivottaa vuoden tervetulleeksi vihreä kuula suussa verkkarit päällä. Tulevan vuoden teema on nimittäin päätetty: rauha.

Mutta sitä ennen...

Kunpa voisin viipyä pidempään, mutta nyt on mentävä - keskiviikkojuhlat odottavat. Illan bileillä on parikin kantavaa teemaa, kuten kolme yhden hinnalla; ystäväni aikoo juhlia valmistujaiset, läksiäiset ja kolmekymppisensä kerralla pois alta. (Siinäpä tavoitetta tulevallle vuodelle itse kullekin.)

Nyt on jo juostava kun vielä saa ja voi - torstaista eteenpäinhän voin ainoastaan kä-vel-lä paikkoihin. Siihen asti, moi!

 

 

Laura

 

 

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Laura T.
Missä olet Laura?

Sydän!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.