Katumuotikuvissa (sattumalta, tietty)

Missä olet Laura?

 

 

 

Kävipä eräänä päivänä.

Vedin päälleni yhden parhaista kirppislöydöistäni. Puoliksi villaa oleva neulemekko on todellisuudessa XL-kokoinen tunika, ja varsin passeli turvavaate. Löysin sen talvella Kyttälän kirppikseltä puolellatoista eurolla, ja se on pelastanut monet epävarmat aamut.

(Tämä on paljon sanottu ihmiseltä, joka ei kuuna päivänä uskonut kutsuvansa mitään yksilahkeista vaatekappaletta turvavaatteekseen.)

Tämän tarinan olen halunnut kertoa siitä asti kun mekon ostin, mutta aikataulut valokuvaajan kanssa eivät ole menneet yksiin. Siispä vedin mekon taas kerran päälleni ajatellen, että ehkä jonain päivänä sitten.

Kävelin keskustaan, ja kas: matkalla törmäsin kamera kädessään käppäilevään Jenniin, joka pyysi minua kuviinsa. Vetovoiman laki.

Jalkinesuunnittelijaksi valmistuva Jenni kuvaa siis tamperelaisia tyylejä katumuotiblogiinsa, eikä varmaan tarvitse erikseen sanoa kuinka fiiliksissä olen siitä että joku tekee sitä juuri Mansessa.

Hauskinta koko hommassa lienee se, että olemme Jennin kanssa alunperin tuttuja lukioajoilta, ja vaikka olemme asuneet kaikki nämä vuodet samassa kaupungissa, viime kohtaamisesta oli ehtinyt vieriä ainakin kuusi vuotta. Vartissa vaihdettiin vuosien kuulumiset, päivitettiin yhteystiedot ja räpsittiin ruutuja. Kolminkertainen win-huuto!

 

Kuva: Jenni Valtee // TREnd: streetstyleintampere.com

 

 

Laura

 

 

Kommentit

Jenniii
Pupulandia

Näytät hurmaavalta! Enpä siis ylläty, että katumuotikuvaajakin sen huomasi. ;)

Laura T.
Missä olet Laura?

Pus, kiitos Jenni! Pitää toki ottaa huomioon että ruutuja otettiin muutama...

Mutta hauskaa oli!

ikkiam
LUOMA

<3

Laura T.
Missä olet Laura?

Sydän!

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Hyvältä näytti tämä asu myös livenä! :-)

Laura T.
Missä olet Laura?

Samoin Minnasein, samoin! Kunpa voisimme nähdä livenä useammin.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

No nii-i!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.