Kello kahdeksan seitsemäntoista

Missä olet Laura?

 

 

 

Minulla on siitä hienoja ystäviä, että he kertovat mielipiteensä minusta suoraan niin hyvässä kuin pahassa. Jos olen heidän mielestään tehnyt idioottimaisen ratkaisun, asia puetaan kysymysmerkkeihin ja vastausta odotetaan hiljaa. Ootko sää tosissas? Laura, miksi??

Saatan joutua selittelemään valintojani ja seistä niiden takana aina silloin tällöin ypöyksin, mutta kuten sanoin, palaute tulee suoraan myös hyvässä.

Heräsin aamulla puhelimen viestiääneen. Käänsin kylkeä ja päätin antaa asian odottaa. (Jos maailma olisi tuhoutumassa, joku varmasti soittaisi.) Kun lopulta nousin ja vilkaisin viestiä, yllätyin tuplasti: lähettäjä oli tuore tuttava viime kesältä - ihminen jolta en osaisi odottaa viestiä, varsinkaan sellaista jonka sisältönä on: Laura, olet ihana.

Vastasin että kiitos samoin, ja tarkoitin sitä. Kiedoin aamutakin päälle ja hipsin hymyillen keittiöön. Kahvipannua pestessä mietin että juuri tätä maailma ja ihmiset siinä kaipaavat; vilpittömiä aamusanoja vailla vastauspyyntöjä. Kello kahdeksan kehuja.

 

 

Laura

 

 

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

Kuvassa joutsen kehuu naista.

Laura T.
Missä olet Laura?

Kyllä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.