Kenelle kirjoitan

Missä olet Laura?

 

Aina välillä sitä miettii, kenelle kirjoituksensa oikeastaan osoittaa. Keitä te olette? Miten olette löytäneet tänne?

 

Kyllähän kovaa tilastodataa saisi jos todella haluaisi. Oman suosion seuraamisesta on tehty naurettavan helppoa. Mutta en käytä Google Analyticsia, sillä en tiedä mitä lisäarvoa se toisi tekemisilleni. Alkaisinko kirjoittamaan enemmän aiheista, jotka ovat muodostaneet nousujohdanteisen piikin janalle? En halua sitä. Kävijämäärien seuranta tai tilastojen tarkkailu ei ole sitä, mitä tällä haen.

Mitäkö sitten haen? Tämän selvittäminen vei itseltäni vuosia, ja nyt osaan nimetä sen.

Toivon, että tekstini liikuttavat, ja herättävät toivoa. Inspiroivat olemaan ja elämään. Lähinnä olemaan.

 

''Ajattele, että kirjoitat jollekulle'' neuvoi ystävä, kun mietin ääneen kirjoittamisen kryptistä anatomiaa. Fiksuja sanoja. Olivat kuulemma joltain kirjailijalta lainatut. Vuosia pyörittelin ajatuksia siitä, kuinka vaikeaa on kirjoittaa kasvottomalle yleisölle. Mutta eihän kukaan ole kasvoton.

 

Se on kuin kirjoittaisi pullopostia. Valmiin tekstin heittää kohti ulappaa, ja toivoo, että löytäjä olisi pitäjä. Siispä kirjoitan. Sinulle. Minulle. Hänelle.

 

 

 

Laura

Kommentit

Workingonit
McINFJ

Kirjotat persoonallisesti ja hyvin niin jäin vallan lukijaksi! Löysin blogin etusivua selaillessa ja silmiin pisti blogin nimi.

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiitos sanoistasi. Mietin vuosia sopivaa blogin nimeä; pyörittelin, käänsin ja väänsin. Ja sitten lopulta, ilman sen suurempaa pohdintaa, Missä olet Laura syntyi. Niin se käy.

Mukavaa kun olet pysynyt mukana matkassa.

Laura T.
Missä olet Laura?

Totta, kiva kun hyppäsit!

solveig (Ei varmistettu) http://ainasamatvaatteet.blogspot.fi/

Löysin muistaakseni niin tänne, että olisit kommentoinut jotain toisessa blogissa. Olen kovin eri elämänvaiheessa, mutta tykkään asukuvistasi. Yritän itse pukeutua hieman luovemmin kuin aiemmin ja haen siihen inspiraatiota.

Ja kuka olen? Kolmevitonen perheenäiti, joka rimpuilee, jos on pakko, mutta tekee mielellään vaikka mitä vapaaehtoisesti. Jos olisi rahaa ja lastenhoitaja, lähtisin kaupunkimatkalle.

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiitos kun kommentoit.

Koska ihmiset kiinnostavat, selailen silloin tällöin kommentin jättäneiden blogeja. Siis sinunkin. Todella mielenkiintoista materiaalia, ja hyvä lähestymiskulma asioihin. Pysyn langoilla jatkossakin.

Olen miettinyt usein sitä, miten esittelemme itsemme tuntemattomille. Mitä ensisijaisesti kerromme itsestämme? Sinä nakutit kasaan aika hyvän pohjustuksen kahdella lauseella. Hauska tutustua!

Mona-Maria (Ei varmistettu)

Iik, paljastan itseni.
Luin työkaverin blogia ja kommenteista bongasin tutun nimen ja tutut kasvot kuvasta.
Klikkailin itseni tänne ja täällä sitä näköjään vieraillaan, usein :)
Blogin nimestä sen verran, että se on ihan loistava! Kysymys jota oon itseasiassa miettinytkin usein.

Ja täytyy sanoa, teksti rauhoittumisesta tuli juuri oikeaan aikaan. Juuri sitä mitä tarvitsin, juuri sillä hetkellä.

Laura T.
Missä olet Laura?

Moi Mona!

Hauskaa että sinäkin olet täällä. Lähipiiristä vain harvat tietävät blogistani, vaikka tietävät että kirjoitan. On aina yhtä hauskaa, kun joku tuttu kertoo löytäneensä perille.

Ja mitä tulee siihen missä Laura on, sitä selvittelen aina välillä itsekin. Se kun ei ole niin yksiselitteistä, tiedäthän.

Rauhoittuminen ei ole mikään helppo homma. Se vaan täytyy myöntää ääneen. Rauhallista juhannusta!

 

Mona-Maria (Ei varmistettu)

Ei ole yksiselitteistä, ei. Kyllä tässä pohdiskellaan usein myös, että missäköhän se Mona taas on :)

Nimenomaan, ääneen myöntäminen pätee moniin asioihin. Joskus myös riittää, kun edes joku sanoo sen asian ääneen. Siitä tulee totta silloin. Mutta, rauhoittumista opetellessa!

Samoin sinne rauhallista juhannusta!

Elina U.
Lentoaskeleita

Hei, minä täällä! :) Löysin blogisi Lilyn etusivulta ja jo ensi vilkaisulta jäin sitä seuraamaan. Kirjoitustyylisi on jotenkin kauniin persoonallinen, harmoninen ja pääset teksteissäsi kliseisesti ilmaistuna pintaa syvemmälle. Jokainen vierailu täällä on kovin viihtyisä!

Laura T.
Missä olet Laura?

Hei Rosanna.

Kiitos sanoistasi, olen todella otettu. Olen yllättynyt, kuinka sydämellisiä ihmisiä lukijoista löytyykään. Ihan mahtavaa.

Ja niin. Pakko kompata takaisinkin päin: Lentoaskeleita on ihana, lämmin ja aito paketti. Jatka samaan malliin.

tiia_

Heippa Laura,

mä en muista, jätitköhän sä kommentin johonkin mun vintagelöytö-postaukseen ja klikkasin itseni sun blogiin sitä kautta, vai bongasinko kiinnostavan otsikon Lilyn etusivulta - jommin kummin! Mutta sun blogista on tullut nopeasti yksi mun suosikeista. Monipuolisia jutunaiheita ja kaunista kirjoittamista. Nykybloggaaminen on usein kamalan harkittua ja laskelmoitua, ja sun jutut tulee sydämestä. Tykkään kovasti, ja lupaan tästä lähtien kommentoida enemmän! :)

Laura T.
Missä olet Laura?

Moi Tiia!

Kävin juuri tänään kiivasta keskustelua kotisohvalla aiheesta laskelmointi.

Harkinnanvaraisuus ei ole koskaan ollut hommiani kuvaava termi. Mitä enemmän sanomisiaan punnitsee ja viilaa, sitä kauempana lopputulos on totuudesta.

Kiitos kun kommentoit, olen otettu kaikista sanoistanne. Tekstin tarkoituksena ei ollut missään määrin vastuuttaa lukijoita jättämään puumerkkejään, mutta mahtavaa että teette niin! Kiva nähdä keitä te olette.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.