Kiertoilmaisu

Missä olet Laura?

 

 

Ensimmäinen ulkomaanreissu muuton jälkeen tuo mukanaan joka kerta klassisen missä on passi -tilanteen. Lähtöön on vielä kuukausi, mutta estääkseni kaikenlaiset force majeuret kotimaan päässä, päätin etsiä läpyskän käsiini välttääkseni lähtöpäivää edeltävän klassikon nimeltä Missä - lisää tähän valitsemasi voimasana inessiivissä - on passi?!!

Passi löytyi lopulta yllättävän kivuttomasti vaatehuoneesta paperikassista (pardon my KonMari), mutta etsinnän tuloksena löytyi paljon sellaista mitä olin ehtinyt jo unohtaa. Vesivärit, dollari, rakkausrunokirja, todistuksia joita kukaan ei ole koskaan kysynyt, muumikuppeja sekä hämmentävän realistinen muotokuva jonka muuan arkkitehtimies joskus postitse lähetti.

Sitten, kaikkien unohdettujen alkujen ja unohdetuiksi tarkoitettujen loppujen keskellä oli nopeasti sutaistu muistiinpano. Muistan kuinka ystäväni lausui sanat vuosia sitten puhelimessa, ja kirjoitin ne siltä istumalta ensimmäiselle tyhjälle paperinpalalle. Olin tuolloin ahdistunut, levoton ja aivan liian armoton itseäni kohtaan, mutta jollain selittämättömällä tavalla nämä sanat loivat suojakelmun kaiken päälle.

Rakkaus on paras riski minkä ihminen voi ottaa.

Pidellessäni muiden muistojen alle hautautunutta paperinpalaa kädessäni, huomasin yks kaks nauravani ääneen.

Tajusin lausuneeni samat sanat edellispäivänä toiselle ystävälleni.

 

 

 

Laura

 

 

 

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

KIITOS!!! Matkalle kolme viikon päästä ja passi menee TÄNÄÄN vanhaksi. Ilman tätä en varmasti olisi ajatellut koko asiaa. Huhhuh.

Laura T.
Missä olet Laura?

Ei mitään hei, palveluksessanne!

Elina U.
Lentoaskeleita

Viisaasti sanottu. <3 Ihanaa matkaa!

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiitos ihana!

lauuraelina

Olipa jotenkin ihana ajatus :)

Laura T.
Missä olet Laura?

Eikö vain!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.