Kirppislöytöjen aatelia: COSin villamekko

Missä olet Laura?

 

Ostinpa villamekon.

Se on tummansininen, ja niskalapussa lukee COS. Lompakossani majaili juuri sopivasti vitosen seteli, ja niin vaihtoi mekko omistajaa. Kyllä. Viidellä eurolla. Tuosta noin vain.

Sen voi pukea revittyjen farkkujen kaverina, tai jatkaa sitä vielä yhden hameenmitan verran (kuvassa). Mustien sukkisten kanssa se varmaan menisi pelkiltäänkin, mutta pysytään mukavuusalueella nyt ainakin toistaiseksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joku sanoi, että villamekko on tulevan syksyn must have. Hyvä mulle. Tämä on nimittäin varsin monikäyttöinen sellainen, omaan makuuni sopivan simppeli. Haaveilen vielä pidemmästäkin neulemekosta, ehkä punasävyisestä tai tummanharmaasta. Saas nähdä.

 

Laura

 

Kommentit

Hei Laura, uusi seuraajasi ilmoittautuu! Sinulla on kaunis blogi, ja kirjoitustyylisi on mahtava. Tuota pääsiäisjuttuasi lukiessa tuli tippa linssiin. Voimia!

P.S. En viitsinyt sotkea tuota Lumi-keskustelua, siksi kommentoin tänne vanhempaan tekstiin.

Laura T.
Missä olet Laura?

Heippa typy, ja kiitos kommentistasi. Olen todella otettu. Tervetuloa matkaan mukaan.

Hertta
Lilou's Crush

Haa, mulla on noita kaksi jostain syystä. Toinen matkaa parin viikon päästä kirpparille, toivottavasti ilahduttaa jotakuta. 

 

Otan osaa ukkisi vuoksi.

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiitos Hertta.

Tuo on kyllä ihan nappiostos syksyä ajatellen. En epäile hetkeäkään, etteikö ylimääräinen mekko löytäisi uutta kotia, materiaali vaikuttaa tosi hyvältä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.