Kirppislöytöjen aatelia: Proenza Schoulerin rinkularillit

Missä olet Laura?

Jälleen on jaettavana yksi menestystarina.

Löysin kirpputorilta pari vuotta sitten pyöreät aurinkolasit. Tutkiskellessani kilpparikuosisia rinkularillejä, kiinnitin huomiota niiden painoon: yleensä kun markettilasit tuntuvat heppoisilta. Nämä eivät. Pöydän yllä oli -50% kyltti, ja lasit löytyivät myllätyn vaatepinon alta. Löytyipä pöydästä muutakin mielenkiintoista, mutta lasien veikeä ulkomuoto viehätti eniten. Kiikutin rillit kotiin lopulta naurettavaan kolmen euron hintaan.

 

 

 

 

Putsaillessani rillejä sormenjäljistä, havahduin katsomaan lasien merkintöjä tarkemmin. Vasemmanpuoleisen linssin yläkulmassa oli kaiverrettuna koukeroinen kirjainyhdistelmä: '''PS''. Sankojen sisäpintaan oli painettuna merkki Proenza Schouler.

Het-ki-nen.

Pikainen googlaus, ja löysin lasit minuutissa verkkokaupan valikoimista. Mokomat maksoivat netissä yli satasen, joten taas oli aika pienen voitontanssin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aika hauskathan nuo ovat, pyöryläiset. Vaikka kuinka yrittäisi olla fierce.  Päällä tänään oli muutenkin joukko sekalaisia: villakangasliivi vintage-puolelta, pesussa mintun sävyiseksi värjääntynyt angorapaita ja viidenkymmenen sentin farkut. Eilinen kuitenkin osoitti sen, ettei elämää kannata ottaa liian vakavasti, joten ei oteta.

 

Laura

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.