Klassikon kepeä puoli: jätä kietaisumekko auki!

Missä olet Laura?

Jatketaan hieman aiheesta kimonot ja aamutakkimaisuus. Nimittäin, kun jokin asia pinttyy verkkokalvoilleni ja mieleni sopukoihin, on karmalla tapana tulla vähän vastaan. Usein nämä jumalalliset väliintulot tapahtuvat kirpputorien käytävillä, ja aiheuttavat usein vähintäänkin päänsisäisen voitontanssin. Joskus saatan ottaa parit voitokkaat askeleet paikan päällä ihan vaan fiiliksen vuoksi.

Taannoin sydämen tykytyksiä aiheutti UFF:in mekkorekiltä bongattu kukkailmestys. Rakastan kietaisumekkoja; kaikessa klassisuudessaan ne tuppaavat näyttämään upeilta, oli kantaja sitten minkä pituinen tai muotoinen tahansa. Tällä kertaa näin mekossa kuitenkin ihan toisenlaista potentiaalia, ja piipahdus sovituskopissa osoitti vainuni oikeaksi: suoraan laskeutuva kangas näyttää hyvältä myös täysin vapaana. Niinpä päätin antaa helmojen hulmuta, ja jakaa aukinaisen mekon idean myös täällä blogin puolella.

Siispä, jos kaapistasi löytyy pölyttyvä kietaisuhuitula, eikä mekkoilu kiinnosta, kokeilepa jättää mokoma auki. Mitä pidempi, sitä näyttävämpi. Vedä jalkaan lempifarkut ja freesaa tolppakoroilla tai terveyssandaaleilla. Solmi nauhat löyhästi kiinni mekon sisäpuolelle, ja anna tuulen hulmuttaa uuden taiteilijaviittasi helmaa!

 

 

 

 

 

Laura

 

Kommentit

Susannah

Onpas hyvä idea! Nyt kutkuttaisi lähteä välittömästi kirpparille etsiskelemään kietaisumekkoa.

Laura T.
Missä olet Laura?

Eikö vain! Monikäyttöiset vaatteet ovat parasta. Ja kun on klassikosta kyse, voi sopiva mekko kävellä vastaan missä vain. Tsemppiä metsästykseen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.