Kun kirjoittaja bloggaamaan alkoi

Missä olet Laura?

 

 

Tarkoitukseni oli tulla kirjoittamaan muutama totuus elämästä, mutta pääni täyttyi räällä viime yönä. Jos koskaan, tänään olisi ollut oma henkilökohtainen tähtihetkeni ottaa osaa Laukkuni sisältö-haasteeseen - kannoin koko päivän mukanani vessapaperirullaa.

Koska jokainen luova solu minussa käyttää tällä hetkellä kaiken energiansa poskionteloideni täyttämiseen, pitäydytään lyhyellä asialinjalla.

Mitä eroa on kirjoittamisella ja bloggaamisella? Gadget, RSS ja koodinäkymä näin muutaman mainitakseni.

Nyt kun tekstiä syntyy tasaiseen tahtiin ja kirjoitushomma tuntuu löytäneen oman uomansa, on ehkä perusteltua miettiä koko palettia myös bloggaamisen kannalta. Jaksan edelleen ihmetellä miten olette löytäneet tänne. Teitä on täällä jo aika paljon. Kun puoli vuotta sitten aloitin, en villeimmissä kuvitelmissanikaan ajatellut olevani tässä missä nyt olen. Halusin vain kirjoittaa. Ajattelen koko hommaa edelleen enemmänkin avoimena väylänä kuin jonain omistamanani sisältönä. Vierastan hieman ajatusta kaikenlaisista listauksista ja vertailuista. Sen takia ajatus blogin lisäämisestä minkäänlaisille listoille on ollut tähän saakka varsin kaukainen. Mutta kun tekee kotiläksynsä, voi oppia jotain uutta. Kuten sen, että nämä listat ovat ilmeisimmin monille lukijoille oiva seurantatyökalu. Sekä sen, että blogini on jo siellä.

Kas, joku ystävällismielinen sielu olikin siis helpotuksekseni lisännyt blogini jo kesäkuussa Blogloviniin ja Blogilistalle. Omatoimista porukkaa, kiitos. Missä minäkin olisin ilman teitä.

Nyt keitän teetä ja syvennyn selvittämään keitä nimimerkkien takaa löytyy. Palan halusta tietää kenelle kirjoitan. Salalukijat ilmoittautukaa jos vain uskallatte- olisi huippua tietää minkälaisia tyyppejä ruutujen toisella puolen on.

Niin. Vielä se yksi kiitos. Kiitos siitä, että antamanne palautteen ansiosta tämä palsta saa kantaa uutta vesileimaansa. Kysyinhän jo: missä olisin ilman teitä?

 

Laura

 

 

 

Kommentit

Kaima (Ei varmistettu)

Juuri tänään kehuin blogiasi ystävälleni ja sanoin, että voi kun pääsisin joskus katsomaan elokuvan jonka sinä olet käsikirjoittanut. Kiitos sinulle tästä blogista. Ihana.

Laura T.
Missä olet Laura?

Kaima! Kiitos! Kiva kun olet täällä. En koskaan ennen blogia ollut tullut miettineeksikään kirjan saatika elokuvan kirjoittamista. Annatte paljon täytettä bucket listille.

MM
Maijan matkassa

Minä löysin tänne eräänä syksyisenä päivänä ja ihastuin heti ikihyviksi. Tykkään tavastasi kirjoittaa ja katsoa maailmaa. Erittäin ansaittu vesileima!

Laura T.
Missä olet Laura?

Mahtavaa että löysit ja jäit MM. Kiitos kauniista sanoistasi.

Kippis leimoille, molemmille!

Raato (Ei varmistettu) http://nillityss.blogspot.fi/

Bloggerinkin kautta on ainakin yks lukija! Tässähän alkaa jo melkein tekemään mieli siirtyä kokonaan Lilyn puolelle, kun täällä on kauhean hieno meininki ja sosiaalista elämää.

Laura T.
Missä olet Laura?

Kuinka monta näitä seurantasysteemeitä oikein on?

Tänne vaan Raato! Otamme avosylin vastaan.

Hymyillen.

Mä luen tätä blogia siksi, koska sulla on taito kirjoittaa asioista kauniisti :) tuntuu että blogimaailma on täynnä sellaisia blogeja,  jotka eivät anna minulle mitään. Ihastun, kun  löydän blogin, missä ei keskitytä nellyn asukollaaseihin tai esitellä päivän asuja. Sellaisillekin blogeille on lukijansa, mutta minä kaipaan sanojen kauneutta.

 

Laura T.
Missä olet Laura?

Moi rilla, kiitos kommentista. Mietin usein sitä, mikä on ihmisen perimmäinen syy julkaista jotain. Mikä on minun syyni kertoa näitä tarinoita. Sen takia meni vuosia ennen kuin pystyin tehdä sitä sydämestäni (hitaasti lämpenevää sorttia kun olen.). Minun toiveeni ja motivaattorini on saattaa maailmalle ajatuksia yhteisesti pureskeltavaksi. Kommenteistanne huokuu niin uskommattoman suuri voima, että se saa minut kirjoittamaan yhä uudelleen ja uudelleen. Väliin inspiroidun niistä niin, etten saa unta.

Ihanaa kuulla että sinäkin saat tästä jotain. Silloin tiedän että teen jotain oikein.

valancy (Ei varmistettu)

Voi hyvänen aika mikä aarre blogisi on, mikä aarre olet itse :) Siun teksti hengittää ja soljuu kuin runo ja kerta toisensa jälkeen jään ihmettelemään, miten pystyt saattamaan sanojen muotoon niin vaikeita asioita niin kauniisti. Täälläkin on yksi vakiseuraaja, joka myös on blogimaailmassa kaivannut syvyyttä ja aitoutta. Niitä siun blogista löytyy. Kiitos Laura, että teet maailmasta kauniimman :)

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiitos valancy, kiitos ja syvä kumarrus. Ihanaa kuulla teistä salamatkustajista!

Tehdä maailmasta kauniimpi paikka. Huh, kuinka hieno kunnia. Otan haasteen vastaan. Toivottavasti jokainen meistä.

 

MinEna
Kasvukäyrillä

Hei, uusi löytö! Ehdottomasti ilmoittaudun lukijaksi, tosin tuoreeksi sellaiseksi! :)

Laura T.
Missä olet Laura?

Hei MinEna, tervetuloa mukaan! Hyvä että löysit perille!

ikkiam
LUOMA

Vessapaperirulla :----D

Tilannekomiikka taas kohdallaan vaikka onhan räkä tietysti vakavaakin vakavampi asia. On!

<3

Laura T.
Missä olet Laura?

Tänään olikin tiukat paikat kun käytössä oli vain pikkulaukku. Pienen voitontanssin paikka olikin, kun löysin asunnostani sattumalta neljä nenäliinaa.

Heidi_S (Ei varmistettu)

Tällä yksi hiljainen lukija. Aloin miettiä miten oikein päädyin tänne blogiisi aikanaan, varmaan aika alusta asti olen kyllä seuraillut. Jostain toisesta seuraamastani blogista tänne varmaan viitattiin. Nautin kauniista tavastasi kirjoittaa sekä arjen pienistä, ilahduttavista havainnoista, joista kirjoitat. Kiitos ilahduttavista hetkistä keskellä päivääni! :)

Laura T.
Missä olet Laura?

Moi Heidi_S, kiva kun olet täällä! Kiitos että saan ilahduttaa; se kun tekee elämästä aina piirun verran parempaa.

Tiinasilja (Ei varmistettu)

Kaksi viikkoa sitten selailin hajamielisesti Lilyn sivuja ja tarkoitus oli mennä toiseen blogiin ruokaohjeen perässä mutta netti ja iPadi teki tepposet ja päädyin sinun blogiin. Ja mikä onni, että päädyin. Olen haltioituneena lukenut tekstejäsi, nyökkäillyt hymyillen tai liikutuksesta kyynelehtien. Pidän tavastasi kirjoittaa aidosti ja syvällisesti, mutta myös pinnalliset tyylijutut ovat ihania!

Laura T.
Missä olet Laura?

Moi Tiinasilja, kiitos kommentista! Mikä sattuma että eksyit tänne- blogiin joka on kaikkea muuta kuin reseptejä. Huikeeta. Ja vielä huikeampaa on se että jäit, olen syvästi otettu.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.