Laatulöytöjä

Missä olet Laura?

 

 

Tyyliasiaa.

Iltana yhtenä, kun vielä tarkeni paljain nilkoin ilman pelkoa tappavasta räkätaudista, nappasimme muutamat räpsyt. Miksi? Koska tähän asuun kiteytyy pitkälti koko pukeutumisideologiani. (Kyllä, luulen että minulla on vihdoin sellainen.)

Toisin sanoen: paljon käytettyä, muutaman euron kirpparilöytöjä sieltä täältä - ja sitten yhden vuokran maksaneet kengät (jotka ovat näköjään kipeästi huollon tarpeessa). Batiikkivärjätty takki on ikilemppari, samoin pari euroa maksanut mekko, molemmat Suomessa tehtyjä. Musta nahkalaukku on vakkarivaruste, vetää sisäänsä kaiken tarpeellisen muttei mitään turhaa. Löysin sen aikoinaan UFF:ilta, ja se on systemaattisesti syrjäyttänyt kaikki jälkeensä saapuneet pikkulaukut.

Aarikan Leikki-sormus on sekin kotimainen, suoraan kultaiselta seitkeetluvulta. Käytän nykyään harvakseltaan koruja, mutta Aarikan alkutuotannon sulavalinjaisia sormuksia ottaisin kokoelmiini enemmänkin jos vain löytäisin. Jos siis kaappiesi perillä pyörii jokin metallinen Aarikka tai Sarpaneva-vanhus, täällä olisi yksi potentiaalinen ostaja.

 

 

Laura

 

 

 

Kommentit

Oranssinen

Ihana takki!

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiitos, se oli kyllä nappilöytö!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.