Mistä kaikessa on kyse

Missä olet Laura?

 

 

 

Olen kehittänyt uuden aamurutiinin.

Kun asunto on tyhjentynyt ja jaan sen ainoastaan kahvintuoksun ja omien ajatusteni kanssa, napautan päälle MTV:n kanavapaikalta kaksikymmentäkahdeksan. Aloittelen hitaasti työt ja kuuntelen millaista musiikkia se nuoriso näin nykypäivänä kuuntelee. Tähänastisia huomioita: paljon suomiräppiä, psykedeelisiä eläinvideoita ja bassoa.

Videoiden tuijottelu on herättänyt mielessäni liudan kysymyksiä, kuten mihin ovat hävinneet One Directionin siloposkiset teinipojat (videoilla laulavilla parrakkailla miehillä on jykevät leukaperät ja tatuoidut käsivarret!!), missä ovat top ten -listaukset ja keitä ovat G-Eazy, Fetty Wap ja Zayn?

Armollista on huomata, että laulujen teemat pysyvät samoina; vielä viidentoista vuoden jälkeenkin lyriikat pyörivät samojen ongelmien ympärillä: rakastaako se mua, miksei rakasta ja miks mää sitten rakastan sitä. Teen joka-aamuisia mielikuvamatkoja vuosituhannen vaihteeseen, kun aamuaurinko paistoi lähiön seiniin eikä päivillä ollut kesäkuusta elokuuhun mitään päämäärää. Musiikkikanavalla soi nuori Jennifer Lopez ja ihana Graig David, jonka kanssa vannoin meneväni vielä jonain päivänä naimisiin. Noina aamuina söin juustopaahtoleipiä, haaveilin lantiofarkuista, pakkasin repun ja pyöräilin rannalle. Luin Sinä & Minästä kuinka akne parannetaan ja miten oppia suutelemaan.

Levykaupat ovat saattaneet vaihtua Spotifyhyn, poikabändit soolouriin ja treffipyynnöt sormenpyyhkäisyihin. Mutta yksi teema on ja pysyy, vuodesta, vuosikymmenestä ja -sadasta toiseen. Laulaa voi pikkuleteissä pianon ääressä tai alastomana purkupallon päällä - rakkautta, rakkautta kaikki on vain.

 

 

Laura

 

 

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

Mikä loistava rutiini, miten mahtava teksti, tykkäsin ihan hulluna.

Laura T.
Missä olet Laura?

Ihan paras rutiini. Saa tanssia. Pitää tanssia.

Kiitos kaunis!

Helmi K
sivulauseita

Aina pitää tanssia.

nakedtruth
naked truth

oot kyllä niin taitava kirjoittaja, että hohhoijaa!

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiitos ihana.

Zayn on hei yks One Directionin jäsenistä! Sinä&Minä:stä muistan lukeneeni kuinka suutelua voi harjoitella puolikkaan tomaatin kanssa. Nyt mietin että miten se menikään...

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse asiassa Zayn hylkäsi 1D:n ja ryhtyi sittemmin soolouralle. Tämä oli merkittävä asia 14-vuotiaalle siskolleni, mutta onneksi siitä on päästy jo yli.

Laura T.
Missä olet Laura?

Zayn, jokaisen 14-vuotiaan Brutus.

Laura T.
Missä olet Laura?

Noni! Tässä se taas nähdään: mää olen niin vanha.

Niin sitä aiemmin luettiin ohjeet paperilehdistä ja suudeltiin tomaatteja - kyllä silloin oli kaikki paremmin. Kaikki.

Monas (Ei varmistettu)

Ihan huippu teksti!

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiitos Mona!

Nonni, nyt päässä soi I'm walking away...

Laura T.
Missä olet Laura?

Se on niiiiiin ihana!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.