Mitä yhteistä on VR:llä ja ihmismielellä?

Missä olet Laura?

 

 

 

Minut on vallannut tunne. Tunne siitä, että juuri nythän kaiken pitäisi olla täydellistä. On auringonlaskuja, viinilaseja ja aurinkorasvalta tuoksuva iho. On rakastavat silmät, kaksi kahvikuppia ja pitkiä aamuja. On tunteja. Mutta sisälläni velloo.

Turhauttavinta on, että tiedän mitä onni on. Mutta en tunne sitä. En, vaikka tekisin samoja asioita kuin aina ennenkin. Tekisin niitä, ja enemmänkin. Ottaisin hetket itselleni ja istuisin hiljaa auringossa. Hukun ajatuksiin, tukahdun tyhjyyteen. Samanaikaisesti. Ymmärtämättä miten se edes on mahdollista.

Haluan tuntea onnen kietoutuvan minuun, ja jäävän siihen. Minullahan on kaikki. Missä tunne viipyy?

Tämä kaikki on suurta kärsivällisyysharjoitusta. On annettava aikaa, tietämättä milloin on tarpeeksi. On annettava onnen tulla luokse. Jättää etsintä sikseen, ja antaa ajan kulua. Hyväksyttävä se, ettei kaikki tapahdu hetkessä, ei edes niissä onnellisimmissa.

Ihmisen mieli.

 

Nousin tovi sitten pohjoiseen vievään junaan. Konduktööri kuulutti iloisesti: ''Tervetuloa tamperelaiset! Kalustomme on tänään hieman erilainen, korjauksista, vioista tai jostain sen tapaisista syistä johtuen. Lipun ostaneet voivat siis etsiä vapaan istumapaikan, sillä aiemmasta ilmoituksesta poiketen osoitettuja paikkoja ei ole. Olemme saaneet varsin kiehtovan vaunun käyttöömme, josta johtuen juna on hieman myöhässä.''

 

''Tämän oli tarkoitus olla pikajuna, mutta nyt se ei olekaan, joten emme vain yksinkertaisesti pääse niin kovaa.''

 

Sitten hän lopetti. Eikä kenelläkään ollut mitään lisättävää.

 

Laura

 

 

Kommentit

saarah
visual diary

<3

Workingonit
McINFJ

Tekis mieli sanoo että kurjuus opettaa onnellisuutta. Mitä enemmän kurjuutta sitä onnellisempi on hyvinä hetkinä. Levottomuus voi muuten johtua ihan vaan matalasta verenpaineesta, on vaikee olla paikoillaan ja tekee mieli liikkua että saa volyymia vereen. Syö paljon rasvaa ja merisuolaa. Ja kaikkea mahdollista. Ruoka on parasta! Ja vesi.

Laura T.
Missä olet Laura?

Heips.

Kiitos vinkeistä. Tämä olo johtuu ihan päänsisäisistä mönteistä, ei tällä kertaa fyysisistä oireista (onneksi). Ja onnellisuudesta: sen arvostaminen käy helpommin, kun tietää mitä muutakin on olemassa. Olet oikeassa.

Halaus!

Workingonit
McINFJ

Monet päänsisäiset möntit voi johtua fyysisistä asioista, niinkun viime aikoina on tutkittu että suolisto on kuin toiset aivot. Ja adhd:ta on kokeellisesti hoidettu lisäämällä hyviä suolistobakteereja hyvin tuloksin. En tarkota että sulla olis adhd mutta tykkään jakaa sanomaa että kaikki vika ei ole aina pään sisällä ja olen niin kiinnostunu terveydestä. Halaus sinnekin :) lääkäri oli kyllä oikeessa että kivojen asioiden tekeminen on hyväksi. Ei ressii ! 

Laura T.
Missä olet Laura?

Uskon kanssa tuohon suolisto-aivohommaan. Mitä puhtaammin syö, sitä paremmin voi. En uskonut tähän ennen kuin skeptisenä menin kokeilemaan. Ero on huomattava.

Voisi joskus kirjoitella näistäkin, kunhan jaksaa! Ei stressiä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.