Mummoni toivepostaus: asukuvat

Missä olet Laura?

 

Keskustelin taannoin mummoni kanssa. Jossain vaiheessa puhe kääntyi blogiini.

''Niistä sun teksteistä en oikein tiedä, mutta ne asukuvat on tosi kivoja. Voisitkin tehdä niistä sellaisen albumin.''

No. Ensinnäkin: kiitos rehellisestä palautteesta (opettajien lapsenlapsena sitä saa verrattain usein). Ennen kuin lähden askartelemaan oman elämäni vaatekatalogia, mennään toistaiseksi ihan tällä perusasetelmalla. Elikkäs mummo ja muut fashionistat, tässäpä olisi vanha kunnon asupostaus.

 

 

 

 

 

Diskojakkuun minulla on ollut alusta asti jotenkin ristiriitainen suhde. Kun näin himmeästi kimmeltävän ilmestyksen vintage-osastolla, tiesin heti ostavani sen. Silti joka kerta kun vedän sen niskaani, tulee sellainen jännä olo että onko tää nyt vähän liikaa.

Jakku on päässyt paradoksaalisen luonteensa vuoksi käyttöön vasta muutaman kerran. Ja joka kerta joku on aloittanut keskustelun kehumalla sitä. Niin kahvilan tyttö kuin yliopiston keittiöhenkilökuntakin.

Pieni laukku on nappilöytö ja järjestyksessä toinen Three bags:in laukku jonka omistan (ensimmäinen löytyy täältä). Merkin laukut ovat kuuleman mukaan keräilijöiden suosiossa. Syinä lienee kotimaisuuden ja korkean laadun lisäksi vuonna 2007 päättynyt 54 vuotinen tuotantotaival.

 

 

 

 

Sherlock-takki on yksi menneen syksyn parhaista löydöistä. Materiaalit ja istuvuus kymppi, olo varsin skarpihko. Tätä lähemmäs en Benedict Cumberbatchia pääse (mummo, se on se brittiversion ihana tumma kiharapää).

 

 

 

 

Pieni diy-vinkki: kun yhdistät liian vähälle käytölle jääneet juoksukengät farkkujen kanssa, saat ehdat city-lenkkarit. Jos homma tuntuu liian kliiniseltä, voit mallin tavoin jättää neuleen auton oven väliin, ja liukuvärjätä helman kauden väreillä (sävy: Loskapäästäinen 108)

 

 

 

 

Viimeinen asu on keräilyerä vähän kaikkea: printtipaita ja farkut kirppikseltä, neule COS:ilta ja kaulakääty kaverin kokoelmista. Kengät ostin Stockmannilta alkutalvesta, ja vaihdettuani susipohjat pitävämpiin, popot ovat olleet lähes päivittäisessä käytössä.

 

Mummoni on esimerkillinen nainen. Hän kasvattaa omat tomaattinsa, lähettelee kirjeitä ja kirjoittaa runoja. Hän puhuu ties kuinka montaa kieltä, kutsuu kulkijat kylään ja pitää aina heikompien puolia. Kaiken tämän lisäksi hän pukeutuu aina hyvin. Ehkä jonain päivänä minäkin omaan yhtä viisaan pään - ja särmän vaatekaapin.

 

 

Laura

 

 

 

Kommentit

Kaima (Ei varmistettu)

Ihana Benedict-...eiku!...Sherlock-takki!

Laura T.
Missä olet Laura?

No eikö! Tulee aina vähän sellainen pakottava tarve nostaa kaulukset pystyyn.

Laura T.
Missä olet Laura?

Ihan parhaita!

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi, mummot ovat niin parhaita! <3 Ja tosi kivoja asuja sinulla myös, kyllä se mummo tiesi (ainahan ne tietää).

Laura T.
Missä olet Laura?

Mummot on ihan ykkösiä, uskokaamme siis heitä! Kiitos Rosanna.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.