Nainen joka pimeydessä koheltaa

Missä olet Laura?

 

 

 

Tulin perjantai-iltana kotiin. Painaessani valokatkaisijaa, seurasi pahamaineinen välähdys jonka seurauksena koko kämppä pimeni. Ilmeni, että puolet asuntoni valonlähteistä oli poissa pelistä, mukaan lukien vessa ja keittiö.

Kohautin olkia ja päätin palata asiaan jahka jaksan, mutta huomasin välinpitämättömyyteni seuraukset noin vartin pimeässä elämisen jälkeen. Niinpä kaivoin myymättä jääneen roikkalampun paraatipaikalle ja päätin suunnata sulakekaupoille seuraavana päivänä.

Elämme pian maanantaita, ja arvata saattaa ettei sulakkeista ole tietoakaan. Lamppu roikkuu ja iltojen valo vähenee. Mutta ehtiihän sitä. Asukriisienkin todennäköisyys laskee jyrkästi, kun ei näe vaatehuoneeseen.

 

 

Laura

 

 

Kommentit

Toinen haudutus

Tietäähän sen menninkäinenkin: "on pimeässä helppo taivaltaa." Fikkari mukaan vaatehuoneeseen. :)

Laura T.
Missä olet Laura?

Totta muuten!

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Tuon sulle marraskuussa tuliaiseksi sulakkeita. Et jos siihen asti pärjäilet. 

Laura T.
Missä olet Laura?

Aivan mahtavaa. Helposti.

ikkiam
LUOMA

pitkitetty nautinto x''''''D

ihanaa maanantaita <3

Tove Janssonin tytär

Mulle on käyny noin useesti. Arvaa hämmentyneisyyteni taso, kun uudessa kodissa "sulake" olikin vipu, joka piti vaan kääntää takaisin. Tuli jotenkin väärä olo. Vähän likainen.

Laura T.
Missä olet Laura?

Hetkinen. Mitäs pelleilyä tämä tällainen on. Mutta hatunnosto siitä että olet jo tässä ajassa saanut sulakkeet palamaan. Respect.

Hanna Parviainen (Ei varmistettu) http://ylipyykkivuorten.vuodatus.net/

Hei Laura, olin keväällä Tampereella koulutuksessa, jossa puhuit bloggaamisesta. Avasimme silloin kolme ryhmäblogia. Tykkään kovasti kirjoitustyylistäsi! Kurkista uutta blogiani http://ylipyykkivuorten.vuodatus.net/

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiva kuulla susta Hanna ja kiitos kun kommentoit! Hyvältä näyttää uusi blogi, siitä se lähtee!

maitokahvi
Päivän ajatus

:D Kuulostaa jotenkin niin samaistuttavalta.

Mä oon aina rakastanut sähkökatkoksia. Se fiilis, kun on pakko pysähtyä, jättää työt ja telkkarit ja tietokoneet ja rauhoittua polttamaan kynttilöitä. Ihan niinkuin olisi mökillä tai partioleirillä. <3 Ehkä mäkin käyn vääntämässä meiltä sähköt pois päältä.

Laura T.
Missä olet Laura?

Se fiilis on kyllä ihana. Tyhjä ja hiljainen. Kun sähkön sirinä loppuu, sitä seuraava hiljaisuus on ihan omaa luokkaansa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.