Nainen löysi laukun - ja itsensä

Missä olet Laura?

 

Löysin laukun viidellä eurolla.

Se ei ole nahkaa, koneeni ei mahdu sinne (psst, vinkkejä hyvistä tableteista otetaan vastaan), eikä se täytä yhtäkään laatulöydön kriteeriä.

Mutta se on täydellinen.

Pidän siitä, että laukku pitää pitkästä aikaa pakata ajatuksella. Tarvementaliteettini on kokenut hienoisen inflaation jättiveskojen myötä, mistä johtuen olen lähivuodet kanniskellut mukanani järkyttävän määrän turhaa roinaa. Ei ihme että niskat muuttuvat betoniksi, kun kantaa päivittäin mukanaan tenttikirjoja, viihdekirjoja, aterimia, aurinkolaseja, muistikirjoja, kyniä, latureita, huulirasvaa, huulipunaa, mandariineja, palaneita lamppuja ja kolmeakymmentä jäsenkorttia.

Tämä sen sijaan ei ole jos-laukku. Tähän laukkuun pakkaan vain välttämättömimmän.

Se on tarpeeksi tilava yhden päivän tarpeisiin, mutta vaatii joka-aamuista priorisointia. Keveämpien hartioiden sivutuotteena myös mieli kirkastuu; helpommin käsiteltävän tavaramäärän lisäksi myös turha aivomoska jännästi vähenee, kun aamunsa aloittaa kysymällä itseltään niinkin yksinkertaisen kysymyksen kuin mitä minä tarvitsen.

Kuka olisi uskonut, että paluu peruskysymysten äärelle käy kirpputorilaukun kautta.

Tähän mennessä olen oppinut, että toiveistani huolimatta en ole edelleenkään ihminen, joka lukisi tenttiin bussissa. Jos päivän ainoa rauhallinen hetki on kaksikymmentäminuuttinen kaupunginosien välillä, on utopistista ajatella paneutuvansa metodioppiin. Tähän utopiaan jaksoin kuitenkin uskoa vuodesta 2009 aina näihin päiviin saakka. Lopulta katsoin peiliin (uuden laukkuni kanssa tietenkin), ja luovuin mielikuvasta itsestäni intellektuellina baskeripäämatkustajana.

Minä olen Laura Tähkävuori, enkä käytä baskeria. Uutisten lukemisen sijaan käytän linja-automatkani kuunnellen Spotifyn Mehukkaimmat ysärijyystöt -soittolistaa ja tuijotan ihmisiä.

 

 

Laura

 

 

 

Kommentit

Suvi55

No mut, välillä (tai vähän useamminkin) elämäänsä tarvitsee just sitä mehukkainta ysärijyystöä. Marraskuustakaan ei selviäisi millään ilman.

Laura T.
Missä olet Laura?

Elämäni kaipaa alati ysärijyystöä. Se on ollut marraskuusta selviämisen kannalta välttämätöntä.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

"Hän on Neiti, Neiti Groove..."

 

Laura T.
Missä olet Laura?

Käyttäytyy, oudosti tää nainen.

Annaaa (Ei varmistettu)

Spotifyn Mehukkaimmat ysärjyystöt on ihan paras soittolista! :D Kuuluu olennaisesti etkoiluuni. :)

Laura T.
Missä olet Laura?

SE ON PARAS!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.