Naisen lahja, miehen lahja

Missä olet Laura?

 

 

 

Kuulin sen eilen radiosta, luin sen sitten internetistä.

 

Hyvää pihvi- ja suihinottopäivää kaikille!

 

Ai, etkö sinäkään tiennyt että se on tänään? No mutta, anna mä kerron sulle. Ihan ensiksi pyytäisin sinua kuitenkin laittamaan hetkeksi silmät kiinni, ihan fiiliksen takia. Noin. Kuvittele että puhelimesi soi ja linjan toisesta päästä kuuluu vilkasta asiakaspalvelijamurretta puhuva vilpertti, joka aloittaa rempseästi (mutta klassisesti) näin: ihan kuulepa mukavalla asialla sinua tänään lähestyn, nimittäin:

 

''Over the years, Valentine's Day has become a commercial holiday for women. On February 14, intimate couples celebrate their love with candy, flowers, greeting cards, and other gifts of affection.''

No juu elikkästä vuosien saatossahan ystävänpäivästä on tullut kaupallinen juhlapäivä lähinnä teille naisille. Helmikuun 14. päivänä kun pariskunnilla on tapana juhlia karkilla, kukkasilla, korteilla ja semmoisilla tunnepuolen lahjuksilla. Kyllä sinä (asiakkaan nimi) tiiät nämä tämmöset.

 

''Men do not want candy. Men have no need for flowers or teddy bears. There are two things men want: steak and a blowjob.''

Ja kun homman nimi kaikessa yksinkertaisuudessaan on tämä: me miehet ei karkkia haluta. Meillä ei oo kato sellasta sisäänrakennettua tarvetta tulppaaneille taikka pehmonalleille. On tasan kaksi asiaa mitä myö halutaan, ja nehän on tietysti pihvi ja suihinotto. Sinä varmaan fiksuna naisena tämän ymmärrät?

 

''March 14, one month after Valentine's Day, is the offical date for Steak and BJ Day. If a man makes his woman feel special on Valentine's Day, then she will make him feel special one month later.''

Ja katopa juurikin siksi näin maaliskuun neljäntenätoista, kuukautta myöhemmin, sinua lähestyn. Nimittäin tänään vietetään Pihvi ja suihin-päivää. Sitäpä itteään kato. Katopa (asiakkaan nimi) kun näinhän se on nähtävä, että mikäli mies saapi naisensa tuntemaan ittensä vallan erityiseksi ystävänpäivänä, niin kyllähä nainenki tekkee miehensä onnelliseksi sitten kuukauden perästä. Eikö me tässä aika samoilla linjoilla olla (asiakkaan nimi)?

 

Että varsin mukavalla asialla tässä ollaan liikenteessä, ja sinuahan tämä ei sinänsä velvoita muuta kuin tämän kyseisen päivän ajan. Että eiköhän pistetä (mies) tulemaan? (Kolme naurahdusta ja odottava hiljaisuus.)

 

 

Ostaisitko? Mikäli vastasit kyllä, löydät tapahtuman nettisivuilta vinkit täydellisen pihvin paistamiseen (4 vaihetta) sekä täydelliseen suihinottoon (13 vaihetta).

 

 

Laura

 

 

 

Kommentit

Anna Blue Eyes

Kuulin tästä ehkä vuosi, pari sitten. Mietin lähinnä, että (jos nyt alkujaankaan olisi parisuhteessa niin) jos nuo nyt ovat ne mitä mies haluaa, niin eipä siinä mitään, jos sitten ystävänpäivänäkin minä saan itse toivoa, mitä halua. Ei olisi tulppaaneja ja pehmonalleja sillä listalla.

Ja pakko mainita, että jos pyydettäessä sulkee silmät kuvitellakseen jotain, on sen jälkeen kovin vaikea enää lukea. (Sitten tarvisi sen miehen lukemaan tuon lopun ääneen.) :D

Laura T.
Missä olet Laura?

Jep, jospa kaikki saavat toivomansa niin homma toimii. Hauskaa olisi tietää mitä nämä herrasmiehet ostavat mahdollisille vaimokkeilleen esim. jouluna.

Hah, arvasin että joku muukin hämääntyy mun silmäkehotuksesta, mutta jotenkin se tekstillisesti toimi tuossa. Käytännössähän se ei toimi, yhtään......Paitsi jos saan kymmenen ihmistä istumaan silmät kiinni koneen edessä vartin hiljaa, se on taisteluvoitto!

Shelley Draven

Siis just jonkun (mies) exsänä (no vaikka esim. ämmä) tämä juttu eri kyllä houkuta uuteen parisuhteeseen ei sitten yhtään.

 

Kannatan yhä vanhaa kaavaa ja on ne on yhtälaiset ystävänpäivät.

Annetaan ja otetaan sit jokaiselle suunnittain sit silloin.

Laura T.
Missä olet Laura?

Minäkin kannatan seksiä ja ruokaa kaikille-päiviä! Maailma olis meinaan aika parempi paikka.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Kelpaisi minullekin pihvi ja...

Laura T.
Missä olet Laura?

Saat narsissin Minnasein, ota tai jätä.

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Noooh, mun mielestä ihan huvittava ajatus tällainen "miestenpäivä". Vaikka en mä kyllä koskaan oo aatellut ystävänpäivää sellaisena, että pelkästään miehen kuuluisi ostaa mulle lahjoja, vaan yleensä on tehty yhdessä jotain molemmista kivaa, kuten käyty ulkona syömässä tai vuokrattu leffa. Ja joskus myös paistettu pihviä ja ja ....kaikenlaista. ;)

Ja mitä kukkiin tulee, valitettavasti mies ei oikein voi tuoda niitä mulle, koska mun nelijalkaiset hortonomit niittää ne heti sileäksi. Vaikka tykkäisin kyllä. Ja toisaalta, ostin juuri miehelleni seurustelun vuosipäivän kunniaksi (oi kyllä, muistellaan sitäkin välillä, vaikka ollaan jo naimisissakin) oman bonsai-puun, josta hän oli salaa haaveillut jo pitkään. Lidlistä, mutta kuitenkin. Mies vaikutti erittäin otetulta, enkä usko että hän olisi siihen näitä muita lahjoja osannut kaivatakaan.

Laura T.
Missä olet Laura?

No kun juuri tämä: mikä ihmeen naisten ystävänpäivä? Ja jos rehellisiä ollaan, haaveilen maailmasta jossa ei tarvitsisi viettää miesten tai naisten päiviä. Mutta se siitä tasa-arvokeskustelusta tällä erää...

En muista olenko kirjoittanut (taitaa olla jossain luonnoksissa) että parhaita lahjoja ovat kirjat ja viherkasvit, joten bonsai-puu on todellakin timanttinen lahja. Ihanaa että vietätte rakkauspäiviä, NIILLÄ TÄMÄ MAAILMA PARANEE. (No niin. Nyt menen nukkumaan.)

 

Kuvaputkessa

13 vaihetta!? Tähän asti on saattanut pari jäädä välistä, mutta onneksi nyt tarjoutui tilaisuus korjata tämäkin nolo moka.

Laura T.
Missä olet Laura?

Kyllä, Laura, kyllä. Nettisivuilta löydät myös vinkkivideon.

anni panni
Elämää Hesassa

Ei hätä ole tämän näköinen: on olemassa myös cake and cunnilingus day! Sitä vietetään joko 21.3. tai 14.4. (intternetti ei anna selkeää vastausta). Joka tapauksessa ihan kohta!

Laura T.
Missä olet Laura?

Siis miten minä ikinä saan kalenteriini mahtumaan sekä ihmisten syntymäpäivät, että seksi/kakku/makkara/erotiikka-päivät?! Alan välittömästi etsiä kalenterisponssia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.