Odottaa saapuvaksi

Missä olet Laura?

 

 

 

Olen elänyt viikon näkymättömässä tulevassa.

Kaikkina niinä hetkinä joina olen ehtinyt istua alas syömään lounasta jota en enää kohta muista, olen miettinyt tulevaisuuden ajatuksia.

Sain muutama viikko sitten tehtäväkseni pestä hampaat tietoisesti sekä käskyn pureskella ruokani kunnolla ja ajatuksella. No, en ole tehnyt niin. Olen ollut aikamatkalla ensi vuodessa.

Kun palasin matkalta kotiin, oli kuin joku olisi levitellyt auringonkukankeltaisia post it -lappuja korttelien pituudelta. Syksy on värikkäimmillään enkä minä ole ehtinyt kiireiltäni katsomaan. Yleensä pystyn näkemään ja ajattelemaan samanaikaisesti - mutta kun eteensä maalailee täysin erilaisia maisemia kuin ne missä juuri sillä hetkellä sattuu olemaan, synapsit menevät sekaisin.

En ole kirjoittanut. En ole kirjoittanut. En ole kirjoittanut.

Olen tosin miettinyt kirjoittamista - voi pojat että olen. Mietin sitä ensimmäisenä herätessä ja viimeisenä nukkumaan mennessä. Päiväni alkavat ja loppuvat samaan ajatukseen, joka valmistaa minua johonkin.

On vierähtänyt viikko. Ja mikä hauskinta: lähes jokaisena päivänä joku on tullut sanomaan että tietää mitä teen. Lukee ja pitää lukemastaan. Olen nyökytellyt ja kiitellyt ja väistellyt ja ollut kuulematta. Sillä kun pahin blokki iskee, viimeinen asia mitä haluaa kuulla on se että joku odottaa sinulta jotakin.

Mutta eivät he ole sanoneet odottavansa. He ovat sanoneet lukevansa.

Minulla on tunne tästä kaikesta. Kuin hautoisin munaa jota en näe. Jotain on tulossa, mutta minulla ei ole harmainta aavistusta siitä mitä se on.

 

 

 

Laura

 

 

 

Kommentit

Pax
Liikehdintää

Kiitän harva se päivä onneani, että olen eksynyt näin loistavien blogien äärelle. Ei mulla ole tähän mitään lisättävää, tiedän tunteen ja se on yhtä aikaa kutkuttava ja ärsyttävä. Mutta kiitos, kiitos siitäkin että kirjoitat kirjoittamisesta, etkä vain kirjoita.

Laura T.
Missä olet Laura?

Voi Pax. Kiitos.

Mia K.
Voi taivas

♡ ihana muna ja takuulla syntyy pokspoks.. 

Laura T.
Missä olet Laura?

Luotto on kova!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.