Olemme hieman aikataulusta myöhässä

Missä olet Laura?

Viimeisen viikon ajan työt ovat laahanneet vähän vahingossa. Tiedättekö sen tunteen, kun kaikkea kivaa ja kiinnostavaa on niin paljon, että yksittäiseen asiaan onkin yhtäkkiä mahdoton tarttua? Tätä samaa olen ollut huomaavinani myös muiden lilyläisten puheissa. NYT KIINNOSTAA KAIKKI.

Tämä kevät, valo ja viisauksia pursuilevat palstat muodostavat sellaisen coctailin, etten pysty keskittymään juuri nyt mihinkään mihin oikeasti kuuluisi. (Okei, jos rehellisiä ollaan: mielestäni tekisi itse kullekin hyvää laskea työpuhelimet korvilta ja keskittyä lukemaan keskusteluita maailman tilasta ja siitä mitä ihmisillä on sanottavana, eikä keskittyä näyttämään niin helkkarin tehokkaalta ja tärkeältä.)

Mutta niin. En ole pystynyt keskittymään yksittäisiin asioihin. En edes kirjoihin joita rakastan. Sellaista se elämä silloin tällöin on. Vielä tänään ainakin, huomaan. Huomenna homma voikin olla taas ihan eri.

Johtuneeko menneiden viikkojen kommenttimerestä, taivaalla kekkaloivasta arskasta vaiko Saaran aamuisesta uutisesta, yhtä kaikki päässäni on soinut yksi biisi tauotta koko viikon:

 

 

Lily, ihmiset ja armas valopallo: kiitos, sekoitatte mun maailman. (Woo o. Na na na naa naa naa.)

 

 

Laura

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.