Päivän asu, oppi ja saalis

Missä olet Laura?

 

 

Luonnoksissa lojuu tekstinpoikasia taloista, valoista ja menneistä poikaystävistä. Nyt on kuitenkin heinäkuu, ja ensimmäisten helteiden mukana aivoni käyvät ylikierroksilla. Elän mielessäni monella tasolla - tässä ja huomisessa ja lokakuussa samanaikaisesti. Paljon on meneillään, ja se on hyvä. Tosin hetkessä eläminen kiinnostaisi juuri nyt kun illat ovat kädenlämpöisiä. Totuus on kuitenkin se, että mikäli joku tulisi pysäyttämään kadulla ja kehottaisi tarttumaan siihen kuuluisaan hetkeen, kaivaisin todennäköisesti kalenterin laukusta ja ehdottaisin viikkoa 30. Silloin voisi sopia jonain päivänä.

Kun päivät venyvät, vedän päälle lempivaatteita. Ohessa kuva. (Kun tässä kerran muotilehden leivissä ollaan.)

Ystävän lapsella on hauska tapa kysellä vaatteistani. ''Miksi sulla on tuollaiset housut?'' ''Miksi sun suu on tuollainen hassu?'' (huulipunaa) Kysymykset ovat suoria ja vaikeita. Joudun välillä ihan tosissani pysähtymään miettimään omia vastauksiani.

Kerran yritin selitellä vakkarikyselijälle jotain ilmeisen kummallista vaateratkaisua sopertamalla puoliääneen sen olevan muotia. ''Mitä on muoti?''

Viime kerralla pääsin vastailemaan uteluihin siitä, minkä ihmeen takia kenkieni kärjissä on reiät. Hymyilin hyväntahtoisesti hassulle kysymykselle ja vastasin nokkelasti että kesällä varpaita on hyvä tuulettaa.Vähänpä tiesin; seuraavana päivänä istuessani idyllisen puistokahvilan pöydässä, pulu tarrasi isovarpaaseeni kolmesti.

 

 

Laura

 

 

 

Kommentit

Raato
Whine ei lopu

Nauroin viimeiselle virkkeelle ääneen. Oot paras, taas.

Laura T.
Missä olet Laura?

Hauskaa! (Mutta totta.) Pus!

Mia K.
Voi taivas

Herkulliset varpaat :)!

Laura T.
Missä olet Laura?

Liiankin. Siivekäs piiritti meikäläistä koko ajan.

Ihana asu :) Ja tuo kassi on tosi hieno.

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiitos NinaMaria! Kassi on ihan ykkönen - vetää sisälleen salikamat, koneen ja vaikka mitä! Maksoi muistaakseni kahdeksan puntaa. Yksi parhaista laukkuostoksista ikinä.

En siis turhaan pelkää puluja! Nehän on selkeesti kaupunkipetoja, esittävät vaan viattomia tyhjäpäitä...

Laura T.
Missä olet Laura?

LIHANSYÖJIÄ.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.