Paljastellen

Missä olet Laura?

 

Pilvinen, mutta lämmin aamu johdatteli askeleet vaatehuoneen hamehyllylle. Ostin syksyn routasäillä harmaaseen taipuvan Ivo Nikkolon maksin. Olen mallaillut hametta tasaisin väliajoin peilin edessä, koska se nyt on, mitä sitä vähättelemään- täydellinen.

Muutamia sovituskertoja lukuun ottamatta hame on odotellut kesävaatelaatikon päällimmäisenä. Talvisin kun maksimittaan pukeutuminen on osoittautunut omalta osaltani lähes mahdottomaksi. Nilkkamitta ja talvinilkkurit muistuttavat turhan paljon eläkeiästä ja kaupan tuulikaappien odotuspenkeistä. Halkioiden paljastamat, villahousujen verhoamat sääret ja helmaan liiskaantunut loska tuovat omat esteettiset probleemansa.

Suomen kesä on lyhyt. Vain muutaman viikon päästä syysvaatteiden esiinmarssi alkaa katalogien tipahdellessa eteistemme lattioille. Samaan hengenvetoon totean kuitenkin (maamme artistitaivaan komealeukaista tähteä lainaten): ''Mut ei syytä huoleen, se päivä ei oo vielä tänään.'' (u u uu uu uu.)

 

 

 

 

 

 

 

Ja täysin yllättäen ja pyytämättä, otin näillä halkioilla omakseni Toimituksen kuukauden trendin. Oma vinkkini onkin viedä paljastelu ihan uudelle tasolle, ja pyöräillä ympäri kylää toisen reiden paljastavassa hameessa. Terveisiä vaan kaikille vastaantulleille.

 

Laura

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.