Paras vappuasu: haaveminä

Missä olet Laura?

 

Kuulin vähän juttua että tänään on päivä jona ihmiset pukeutuvat joksikin muuksi mitä todellisuudessa ovat.

Niinpä ajattelin saapua tänne virtuaaliseen työyhteisööni pukeutuneena joksikin mitä en ehkä koskaan ole ollut, mutta mitä olisin kovasti halunnut olla:

 

- Lucia-neito. Minä osasin laulaa. Ulkomuistista. Suomeksi ja ruotsiksi. (Natten går tunga fjät, runt gård och stuva!) Mutta vain koska minulla oli ruskea tukka, en koskaan päässyt kävelemään koulun hämärillä käytävillä joukon nokassa kynttelikkö päässäni - etupäässä kylläkin, mutta en koskaan kärjessä.

- Pinkkiraitahiuksinen tyttö. Tiktakin Mimmulla oli musta pitkä tukka ja siinä pinkkejä raitoja. Kävelin äidin luo Mix-lehti kädessäni ja kerroin haluavani samanlaisen tukan. Tämä kohta on tietynlaisessa ristiiriidassa sen kanssa, että podin juuri yllä suurta epäoikeudenmukaisuutta vaaleaverikköjä kohtaan, ja olin nyt värjäämässä hiuksiani musta-pinkeiksi. Mitäkö lopulta kävi? Äiti myöntyi, minä peräännyin.

- Silmälasipäinen ihminen. Olen halunnut silmälasit siitä asti kun pystyn muistamaan. Koen tietyllä tavalla asuvani väärässä ruumiissa, sillä minulla on silmälasipäisen ihmisen identiteetti. Tämä on johtanut äärimmäisiin tekoihin, kuten siihen, että päädyin lapsena valehtelemaan terveydenhoitajan pitämässä näkötestissä. Toisen rivin jälkeen aloin muka siristellä ja heitellä hatusta kirjainten suuntia. Kolmannen rivin kohdalla jänistin ja lopetin huijaamisen. Elin vuosia siinä toivossa, että jonain päivänä saisin edes lukulasit - turhaan. Muistan ikuisesti sen tunteen, kun lääkäri katsoi papereitaan ja totesi tuomioni iloaan peittelemättä: neiti Tähkävuori, teillä on täydellinen näkökyky.

 

Inspiroivaa vappua kamut!

 

Ps. Kuvassa ei ole myöskään vappuun viittavia ilmapalloja, sillä minun haavemaailmassani niitä ei olisi koskaan keksittykään. Poksahtelevat pirulaiset.

 

 

Laura

 

 

Kommentit

Oranssinen

Ihanaa :)

Tiesitkös muuten, että oliokohan se CO myi sellasia Lucia-kruunuja, missä oli led-kynttilät?

Ja jos koskaan alat tunteä ikäahdistusta, niin sen poistanee tieto siitä, että ikä kerttyessään tuo tarpeen niille lukulaseille :D

Hyvää Vappua!

Laura T.
Missä olet Laura?

MMMITÄ. Jos olisin tiennyt, kävelisin joulukuut läpi kruunu päässäni. Sen verran jäi traumoja ala-asteen jokavuotisesta Lucia-hylsystä. Oh well...

Ihanaa vappua Oranssinen!

Mä voin lohduttaa sua, voit ne lasit vielä saada! Minäkin luulin, ettei musta koskaan tule silmälasien käyttäjää, kun nuorena oli todella hyvä näkö. Nyt kuitenkin olen laseja käyttänyt pari vuotta, sain ne hieman alle kolmekymppisenä. Eivätkä siis ole lukulasit ikänäköön, kuten joku mukava työtoveri multa kysyi ne saatuani..
 

Laura T.
Missä olet Laura?

Elämme toivossa. Tosin, aina kun kuikuilen bussien perään, porukka ihmettelee että ''Näätkö sää oikeesti noin kauas?''

...

Ensimmäisenä jonossa bodyswappiin kanssasi, koska itse taas en ole ikinä onnistunut samaistumaan rillipään identiteettiin, vaikka sellainen olenkin ollut jo sen 15 vuotta. En vieläkään osaa hetkeäkään pitää itseäni silmälasi-ihmisenä ja melkeinpä joka päivä kiusaankin itseäni piilolinsseillä. Onpa tässä pientä katkeruuttakin ilmassa...

Laura T.
Missä olet Laura?

Se on kyllä jännä ilmiö kuinka aika usein haluaisi just sitä mitä ei ole. (Tosin poikkeuksiakin on!) Onneksi on piilarit!

Toimitus
Toimitus

Silmälasipäisenä ihmisenä täältä huikkaan, että oon miettinyt joskus, että pitäisikö sitä mennä laserleikkaukseen. Mutta sitten tajusin, että ei: mulla on kans nimenomaan silmälasipäisen ihmisen identiteetti ja siinä kohdin sokea pöllö -isäni geenit ovat osuneet just eikä melkein oikeaan. -Laura-

Laura T.
Missä olet Laura?

KATEUS.

Ilana

Hihi, kävin justiinsa tänään noutamassa uudet nörttilasini (koetin googlailla ennen valintaa ja totesin, että tyyli on nimeltään "geek chic". No tietty!). Voithan sä aina ostaa vain ns. imagolasit, jos haluat liittyä meijän rillirouskujen kerhoon. Sitähän vastavalmistuneet oikislaisetkin tekevät, kun haluavat lisää uskottavuutta :) Eikä tule erityisen kalliiksi, jos tarvii maksaa vain kehyksistä eikä vahvuuksista ja hionnoista.

Laura T.
Missä olet Laura?

Geek chic - täydellistä.

Ollapa vastavalmistunut oikislainen täynnä itsevarmuutta. Katsotaan, katsotaan josko minäkin joskus...

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Minun pitäisi varmaan pukeutua kotisimapulloksi tai vappumunkkirinkiläksi, koska olen nyt jo noin kymmenen vuotta suunnitellut tekeväni vapuksi simaa ja munkkeja, viemättä ajatusta kertaakaan käytäntöön asti. #käteväemäntä 

Laura T.
Missä olet Laura?

Erittäin hyvin sanottu siellä perällä.

Ensi vuonna pukeudun graduksi.

Tosi hyvä postaus! Hyvää vappua :)

 

 

 

//Olen aloittanut juuri uuden blogin pitämisen, käy ihmeessä katsomassa!:)

http://www.lily.fi/blogit/vaaleanpunainen-vadelma

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiitos ja tervetuloa remmiin vadelma!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä taas en ole tajunnut silmälasikateellisia ikinä. Sehän on vähän sama kuin olisi kateellinen jonkun pyörätuolista. :P T: -5,5, jolla uppoaa vuosittain satoja euroja vain siihen, että edes jotain näkisi. Enkä ole edes vaikeimmasta päästä.

Laura T.
Missä olet Laura?

MÄÄ TIEDÄN. Menen nurkkaan häpeämään (mutta vain vähän).

nano (Ei varmistettu)

Toinen silmälasikateellinen täällä hei! Muistan kun aina lapsena, jo ehkä 8-vuotiaana halusin silmälasit, koska musta ne olis olleet niin kivat. Mullakin oli kyllä aina porukan paras näkö :D puolitoista vuotta sitten aloin kärsiä kummallisista päänsäryistä, ja tuloksena oli huonontunut näkö, ja sainkin sitten lasit. Kumma kyllä, kuljen silti useammin ilman...

Laura T.
Missä olet Laura?

Noniin, meitä siis on muitakin!

Ehkä meikäläistäkin joskus vielä optikko kutsuu, ken tietää.

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi Laura, ihana Laura! Et ehkä arvaakaan, mutta minäkin olen silmälasikateellinen. Ja olen myös huijannut lapsena näkötestissä. Optikko oli aivan ymmällään, kun näköni oli niin erikoinen. Tuloksena sain tarpeettomat lukulasit, jotka äitini pakotti minut ostamaan tiimarista sillä hän näki näkemättömyyteni läpi. Tiimarin lukulasien takaa näkökykyni palasi noin kahdessa viikossa.

Paitsi nyt kun olen alkanut huomata näköni heikkenevän huomattavasti hämärässä, en haluakaan mennä testauttamaan näköäni. Onkohan tämä niitä unelmia, joita ei olekaan valmis saavuttamaan? 

Ihanaa kevättä ja loksahtelevia palasia! <3<3

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

Haha, ihana!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.