Parhaat hankinnat

Missä olet Laura?

 

 

 

Muistan lukeneeni joskus sisustuslehteä jossa sanottiin kutakuinkin näin: parhaimmat hankinnat helpottavat elämää.

Viime vuoden kärkikolmikkoon eivät päässeet laadukkaat nahkasandaalit tai kauniisti laskeutuva silkkipusero - ei edes täydellinen huulipuna jonka sävy mätsää koko vaatekertani kanssa. Viime vuoden ylivoimaisesti parhaat hankintani olivat arkkupakastin ja pyöränkori.

Tämän vuoden paras hankinta seisoo ikkunalaudallani. Oikeastaan niitä on kaksi.

 

 

 

Hankin pari yrttiruukkua. Maksoivat seitsemän euroa kappaleelta ja ovat jo nyt maksaneet itsensä takaisin pitämällä yrttini elossa n. 300% kauemmin kuin ennen. Sen kun tökkää yrtin ruukkuineen valkoisen kuution sisään, lirauttaa vettä pohjalle aina silloin tällöin - kosteusmatto hoitaa tasaisen kastelemisen. Hyvästi päivässä nuupahtavat lehtisalaatit ja käpristyvät basilikan lehdet!

 

(Seuraava hankinta voisikin olla ikkunanpesusetti.)

 

 

Laura

 

 

Kommentit

Pau
P.S C'est moi!

Mistä nuo ruukut ovat? Kivan näköisiä ja hyödyllisiä :) Tulisi täälläkin tarpeeseen kun nykyisessä kämpässä ei ole parveketta, jonne yrtit voisi lykätä nautiskelemaan päivästä :/ Toki nyt talvella ei niitä sinne voisi laittaakaan! 

Laura T.
Missä olet Laura?

Ostin ne Anttilasta! Ovat Orthexin ruukkuja, joten uskon että löytyy helposti muualtakin (Tokmanni esim.) Toimivat mainiosti ikkunalaudalla!

Yx tyttö '81

Kiitos tästä Laura! Tuollaisia on kaivattukin (nimim. minipuutarhat maksavat mansikoita ja kuluttavat sähköä ja vettä).

 

Laura T.
Missä olet Laura?

Ole hyvä! Kunhan muistaa lirutella tarpeeksi vettä niin yrtit kiittää! Oma basilikani on porskuttanut nyt hienosti kaksi viikkoa.

ikkiam
LUOMA

Mä just hypistelin noita kaupassa! Sopisivat yhtä hyvin mun minikeittiöön kun tuore basilika mozzarellan päälle <3 Kevät tulee!

Laura T.
Missä olet Laura?

Vahva suositus, ovat ihan parhaat! Se tulee, ihan just. Tunnen sen.

Jeba
Tuuliajolla

Siis kuinka mageet! Sopeis meidän keittiöön ku nenä päähän!

Woopwoop!

Hei, tosta ikkunanpesusetista. Niin mulla on ollut hankintalistalla jo iäisyyden se Kärcherin ( kirjotetaakse noin...? ) pesusetti. Se ainaki mainoksissa vaikuttaa näpsäkältä ja taatusti joku päivä kyllä ostan sen, sillä mä vihaan ikkunoiden pesua ja sitä, etten pesusta huolimatta saa niistä täysin puhtaita.

Että, vinkkiä semmosesta sulle! :)

Laura T.
Missä olet Laura?

On kuule ihan parhaat. Tänään juuri napsaisin ikkunalaudalta rapsakkaa tammenlehtisalaattia leivän päälle - tuo puska on jo lähemmäs pariviikkoinen.

Ystäväni olikin tarkkana likkana lukenut tämän postauksen ja antoi minulle menneenä viikonloppuna 9 kuukautta etukäteen syntymäpäivälahjan: Sinin ikkunapesusetin! Sillä siivous sujuu!

Ihana tämä sinun kirjoitustyylisi. Jollain tapaa niin kevyt, miellyttävä lukuinen. :) Ja kiitos yrttiruukkuvinkistä - pitänee itsellekin hommata vastaavat!

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiva että tykkäät Juliannan. Kiitos sanoistasi ja yrtikästä kevättä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.