Rakkaudesta se rucolakin kukkii

Missä olet Laura?

 

 

 

Muutamia vuosia sitten rakastuin palavasti.

Rakastuin tapaan jolla hän paneutui asioihin ja maailmaan, tiesi (ja tietää) mitä ihmeellisimmistä asioista uskomattoman paljon. Muistaa ilmiömäisellä tarkkuudella ihmisten kasvot ja tutun tutun tutut, muistaa käydyt keskustelut ja lukemansa uutiset yksityiskohtaisesti. Nappaa lennosta tietoa, sälyttää sen jonnekin aivojensa perukoille satunnaista tarvetta varten. Kuten esimerkiksi tiistaisia tietovisoja, joista juontaa kaveriporukkamme antama lisänimi Mestari.

Hän muistaa vuosiluvut, mutta unohtaa sukat. Muistaa viinien maut ja kirjojen nimet, mutta unohtaa kauppalistalta tärkeimmän. Muistaa mitä päälläni oli kun ensi kerran tapasimme - ja unohtaa kastella kukat kun olen poissa.

On tutkittu että hajamielisyys kielii älykkyydestä. Unohdettujen avainten, vaatteiden ja auki jääneiden ovien perusteella voin todeta, että nykyinen yhteistaloutemme tukee tätä hypoteesia noin sataprosenttisesti.

Viimeksi kun olin poissa viisi päivää, kaksi vuotta tarkoin varjelemani myrtti oli kuollut kuivuuteen.

Eilen palatessani reissusta, parvekelaatikkoomme oli ilmestynyt kukkia. Rucola kukki. Eii! Yrtit eivät saisi kukkia, maku menee piloille! Kysyin asiasta vaivihkaa, ja sain vastaukseksi että kun ovat kauniita. Nauratti. Niin no, ovathan ne. Napsin talteen ja pistin maljakkoon.

 

 

 

Laura

 

 

 

 

Kommentit

ikkiam
LUOMA

Laura! <3

Laura T.
Missä olet Laura?

Sydän!

Helmi K
sivulauseita

Sä! Ja rakkaus! 

(Ja on tutkittu että myös (täydellinen) avuttomuus koodauksen ja tietotekniikan suhteen kielii älykkyydestä.)

Laura T.
Missä olet Laura?

Aahahha ihana!

Se kertoo humaaniudesta.

Naislaif
Naislaif

Rakastan omaa hajamielistäni. Tiedostan, että kaupasta ei saa ehkä ensiostamalla kaikkea, mutta maljakossa on reisun jälkeen ihana kukkakimppu.

Olen muistio, jota onneksi rakastetaan kovasti, vaikka toteutan tehtävääni päivittäin. 

Rakastan hajamielistäni, sillä sen ansiosta meillä on ajattomia hetkiä, jotka ovat kauniita ja täynnä onnea!

Laura T.
Missä olet Laura?

Ihana Naislaif. Malja hajamieliköille ja muistioille! Ja rakkaudelle!

superpupu (Ei varmistettu)

Tuli ihan mieleen miun mies, paitsi että se ei muista yhtään mitään. No, miusta onkin sitten kouliutunut muistilappujen suurkuluttaja, suosikkeihini kuuluu esim. "Muista pestä hampaat!" -lappu vessan peilissä. Juhannuksena sillä oli rinkallinen tavaraa mut se unohti pakata mukaan puhtaita sukkia ja kalsareita. Ja nyt puhutaan siis 24-vuotiaasta perusterveestä ihmisestä. :'D Mut sit ku näkee sen kuuntelemassa jotai blink-182:ta ja soittamassa ilmakitaraa ihan fiiliksissä, meinaa sydän haljeta rakkaudesta.

Laura T.
Missä olet Laura?

Muista pestä hampaat - no siinä on jo todella hajamielinen (ja vääjäämättä viksu) tapaus.

Tärkeintä on se rakkaus. Kun siihen keskittyy, niin pienet ja keskikokoiset unohdukset unohtuu. Kiitos kun kommentoit superpupu, ihanaa kesää!

T-100
(G)ROUND ZERO

Mä en raaski syödä koskaan siemenestä kasvattamiani yrttejä. Tällä hetkellä pihalla kukkii korianteri ja oregano. Joka kevät kuitenkin olevinaan kasvatan yrttejä ruokapöytääni. Höps.

Laura T.
Missä olet Laura?

Hahah, tuttu tunne! Söin ekat rucolat vasta reilu viikko sitten. Ku ei raaskis.

Mutta oli kuule hyvää. Suosittelen maistamaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.