Samaan aikaan sisällä

Missä olet Laura?

 

 

 

Ilta hämärtyy. Keittiön kulmauksessa viemistään odottaa roskapussi - on odottanut siinä aamusta asti. Päätän reipastua ja viedä pussin roskiin, vaikka ulkona on säkkipimeää ja märkää. Vedän takin niskaan, kengät jalkaan ja koko matkan keittiöstä eteiseen toistan tuttua muistamismantraa: avain, avain, muista avain, avain, avain, muista avain.

AVAIN, AVAIN, MUISTA AVAIN.

Laitan avainnipun taskuun, pidän siitä kädellä kiinni kun suljen kotioven. Pidän avaimet kämmenkosketuksessa myös kun tilaan hissin, astun ulos, kävelen roskapisteelle, heitän pussin kuiluun (tässä vaiheessa pidän avaimista aina aivan erityisen kovaa kiinni, sillä jostain syystä pelkään että viskaan avaimet jonkinlaisen aivoimpulssin pakottamana kuilun pohjalle), kävelen takaisin, tilaan hissin, avaan kotioven ja riisun vaatteet.

Homma hoidettu. Linnoittaudun sohvalle, syön sipsiä. Tekisi mieli lukea, mutta päädyn kirjoittamaan keskinkertaista tunnelöpinää. Sipsien syönti janottaa, haen vettä. Astuessani keittiöön näen kulmauksen, jossa vielä hetki sitten nökötti roskapussi. Seuraa ajatuskulku:

Ai niin, vein sen roskapussin jo.

MUTTA MUISTINKO AVAIMET?!!? Kauheeta jos unohdin ja nyt sitten joudun odottelemaan sateessa ja...

...

Niin.

Otan lasin kuivauskaapista, kaadan siihen vettä ja palaan hiljaa sohvalle.

 

 

Laura

 

 

Kommentit

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Ihana sekopää. Täällä toinen.

Laura T.
Missä olet Laura?

Tervetuloa kylään!

Suvi55

Menee samaan kategoriaan kun jo autoa ajaessaan panikoituu, että unohtiko sittenkin auton avaimet kotiin.

Laura T.
Missä olet Laura?

Aahahah!

Kiti

Heh! Jälkikäteispaniikki on parasta. :D 

Mä stressaan avaimista aina hotellihuoneissa. Kerran jopa kirjoitin huoneen oveen sellaisen "muista avain!" -lapun, mikä monella mummolla on kotiovessaan. :D Se kun oiskin niin vaikeeta mennä respasta pyytämään et joku avais oven... 

Laura T.
Missä olet Laura?

Kuumottavinta on se, kun tietää että vara-avaimen haltija on reissussa eikä pääse auttamaan jos jostain syystä viskaa avaimen kuiluun...

Pari sannaa

I FEEL YOU. 

Laura T.
Missä olet Laura?

Myönnän ajatelleeni erästäkin perunankeitto-episodia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.