Tamperelaisnaisen tutkimus osoitti harvinaisen korrelaation - minihameilla suora yhteys kiinteistöhuoltoon

Missä olet Laura?

 

 

 

Lähtötilanne 1: mallailen aamusta illan bileasua. Sängylle on levitelty pikkumusta, nahkahame ja pari yläosaa.

Käyn nykyään verrattain harvoin juhlimassa. Tämä fakta myös paistaa kilometrien päähän. Joulun aikoihin laahustin pohkeeseen ulottuvassa loskassa tummissa sukkahousuissa ja nilkkureissa, huulet punattuna, vaihtokengät laukussa ja mietin että tähänkö on tultu. Ulkomuotoni karjui tasan yhtä sanaa: rimpsalle.

Seison peilin edessä tyytyväisenä illan asuvalintaan. Paljettihame it is.

Ovikello soi. Katson kelloa: 9.00, vilkaisen epätoivoisena peiliin: päälläni on kultaa kimmeltävä paljettihame ja yötoppi josta paistaa nännit läpi. Revin äkkiä päälleni jotain ja menen avaamaan. Huoltomieshän se siinä, patteria korjaamaan tullut. Päästän sisään, saatesanoiksi mumisen jotain että en mää yleensä näin aamuisin paljettihameissa kulje.

Kello on 9.22. Juttelemme korjaajan kanssa. Homma on osoittautunutkin astetta suuritöisemmäksi - lopulta molemmat hyräilevät omia biisejään pienessä yksiössä. Minä mallailen jakkuja, hyräilen omaa biisiäni, hän availee putkia ja hyräilee omaansa. Tunnin ajan tuntuu kuin minulla olisi kämppis.

 

Lähtötilanne 2: mallailen ostamaani ruskeaa mokkahametta. Olen ostanut hameen huolimatta siitä että sen vetoketju on rikki, eikä hame tästä syystä pysy kiinni muuta kuin vyöttämällä, ja silloinkin aukinainen sepalus piirtää sivuprofiiliin hyppyrin joka ei jätä tulkinnanvaraa.

Ovikello soi. Kello on 14.08. Peilistä katsoo epätoivoinen, tiukkaan mokkahameeseen vyötetty nainen päällään sama nännit paljastava yötoppi. (Kyllä, kello kahdelta päivällä.) Sekunnin ajan yritän riisua hametta, mutta se osoittautuu liian tiukaksi. Huikkaan oven läpi korostetun huolettomasti ''Hetkinen!'' samalla kun yritän riuhtoa vaatekaapista jotain millä peittää a. nännit sekä b. pinkeänä repsottava sepalus.

Kaksi huoltomiestä. Vesikalusteiden tarkistus. Puolta tuntia aikaisemmin olen levitellyt likapyykit kylpyhuoneen lattialle tehdäkseni pyykkikorista kuivaustelineen vastapestyille villavaatteille. En edes yritä selittää.

 

 

Laura

 

 

 

 

Kommentit

Tove Janssonin tytär

Mulle tuli tänään kotiinkuljetuksella sohva. Kuljetusfirman mies halusi ehdottomasti jäädä ruuvaamaan sen jalat paikoilleen. Oli minihame. Siis mulla. Olis pitänyt pyytää sitä myös asentamaan pesukone.

Tove Janssonin tytär

Ja tästä jäi siis puuttumaan se tärkein pointti eli oon odottanut sekä sohvaa että pesukonetta kuin kuuta nousevaa ja soitellut ja kysellyt perään ilman kummempaa vastakaikua. Mutta. Minihame päälle. 10 minuuttia ja puhelin soi. Olisi lähetystä neidille.

Laura T.
Missä olet Laura?

Teoriani on todistettu.

Fina Augustina

Kiinteistömiehet tulevat AINA mahdollisimman alastomaan ajankohtaan. Itse heräsin kerran siihen, että eräs yksilö oli parvekkeellani koputtaen ikkunaa (en ollut tähän osannut varautua). Olin topissa ja pikkuhousuissa, enkä voinut pukeutua ilman että hän olisi kaiken nähnyt ikkunasta kuitenkin. Eräs tuttavani taas oli piileskellyt peiton alla alasti, ja kuunnellut kiinteistömiesten pohdintaa siitä, keitä kiinalaisia hippejä talossa mahtaa asustaa.

Aiheesta pitäisi ehdottomasti kerätä virallista statistiikkaa!

Laura T.
Missä olet Laura?

Joo! Olen myöskin saapunut aamulla puolipukeissa keittiöön, vain huomatakseni että ikkunalasin takana keikkuu huoltomies. Kyseessähän oli kerrostalo.

Gradun aihetta, gradun aihetta.

Kao Kao

Toimiiko tuo vain huoltomiehiin, vai ostaako toi mies meille lennot johonkin heti kun laitan minihameen? Mä testaan tätä huomenna!

Laura T.
Missä olet Laura?

Kerro heti miten kävi!

Kao Kao

Unohdin testata.. :(

Laura T.
Missä olet Laura?

Noh, uusi yritys joskus sit!

nurkkaruusu (Ei varmistettu)

Maailma on mahdottomia yhtälöitä täynnä ja tässä on niistä yksi hyvä esimerkki. Minihameet ja huoltomiehet.

Laura T.
Missä olet Laura?

Kyllä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.