Tuleehan niitä

Missä olet Laura?

 

 

 

Alan pikkuhiljaa taipua totuudelle joka vihmoo aamuisin paljaita nilkkoja ja kulkee nimellä syksy. Taitaa pyöriä jo sisäpihoilla, pistää kerrostalojen parvekelasit aaltoilemaan ja tyhjentää markettien teehyllyt.

Tämä kesä oli tulitikun mittainen - tukahtui ennen kuin ehti kunnolla roihahtaakaan. Jätti odottelemaan, eikä lopulta ehtinytkään tulla lupauksista huolimatta. Oli vähän että joo todellakin nähdään mahd. pian, mutta jätti sitten kuitenkin väliin.

Ei se mitään, näitä sattuu.

Ja mistä sitä tietää; ehkä hän tarkoitti ensi vuotta. En tiedä. Kaikilla on nykyään niin kova kiire.

Taisin käyttää piknik-vilttiä kerran koko kesänä. Aurinkorasvaa kuudesti. Osa kesävaatteista on taiteltuna ylähyllyllä - siinä samassa paikassa mihin ne alkukesän optimismissani asettelin. Talviturkin sentään ehdin kastamaan.

Tuntuu kuin olisi herännyt vähän liian pitkäksi venyneiltä päiväunilta. Hetkestä jossa ei ole varma kumpaan maailmaan haluaisi kiinnittyä; siihen mistä juuri lähti, vai siitä mihin juuri tajusi saapuneensa.

 

Tuleehan niitä, kesiä.

 

 

Laura

 

 

 

Kommentit

Naislaif
Naislaif

Kesän paikalle tulevat onneksi värit. Kaikki maailman värit eri sävyissään. Auringon paistaessa alempaa, se värjää kaiken jotenkin eri tavoin. 

Kesää minäkin kuitenkin vähän jo odotan.....

Laura T.
Missä olet Laura?

Värit! Kohta ne ovat täällä.

Mia K.
Voi taivas

Huomioin reissatessani ympyrää hesa-turku-kustavi-lokalahti-tampere, että esim meillä mökillä lokalahdella ei satanut kuin 2 kertaa koko kesän aikana! Ja, helsingissä oli ihanat kelit suurimmaksi osaksi, mutta kun tulin treelle, tuntui että aina satoi tai oli kylmä? Dääm :D

Laura T.
Missä olet Laura?

Siis olen miettinyt että voiko se oikeasti johtua paikasta! Osoittelematta nyt ketään sormella, mutta onko tässä nyt kyse TAMPEREESTA? Olen sanaton.

Mia K.
Voi taivas

Samaa olen miettinyt.. ja, en tiedä? Mutta myös vanhempani tekivät tampereesta saman huomion ns kelien suhteen. Toki verratessa alueisiin, en voi kertoa muutakuin omasta puolestamme. 

mystery
Vision One

Tää kesä on todellakin ollut järkyttävän lyhyt. Vaikka Turussa helteitä oli ihan reippaasti jo toukokuulta lähtien, kaikki meni silti aivan liian nopeasti. Rakastan syksyä, mutta en todellakaan ole juuri nyt siihen vielä valmis!

 

Laura T.
Missä olet Laura?

Joo! Ensimmäistä kertaa mustakin tuntuu että hei kamoon, eihän tää nyt voinut olla tässä!

Ulpu_kka (Ei varmistettu)

Tänään neiti 6 veen kanssa juttelimme aiheesta, kun mökin rannassa ilma oli täynnänsä sudenkorentoja. Sanoin, että ne ovat syksyn merkki ja vierestä kuului "EIIIII! MÄ EN HALUU NÄHDÄ NIITÄ! " Äiti oli aika samoilla linjoilla.... Ei paljon helle ehtinyt helliä.

Laura T.
Missä olet Laura?

Ymmärrän molempien neitien reaktiota täysin. Hitsit.

Ilana

Saari on päässyt yllättämään. Tänne palattuani lähdin kaupungille paljain säärin ja meinasin jäätyä pystyyn. Ajattelin, että tässä se kesä nyt sitten oli, että onneksi siitä sentään pääsi nauttimaan Suomessa. Tällä viikolla sitten käräytin käsivarteni ihan kunnolla pyöräillessä. Käyhän se näinkin.

Laura T.
Missä olet Laura?

Hahhah, asiallista! Kylmää oli mutta itteni poltin - klassikko.

Ilana

No kun sehän tässä olikin, että ei ollut kylmä. Mun aivot ei vaan rekisteröineet asiaa, kun olin ihan son ny syksy -moodissa. Sääennusteen olin kyllä tsekannut etukäteen ja sillä perusteella valinnut lupaavan oloisen (=sateettoman) päivän. Jotenkin sit kuitenkin tuli ihan yllärinä, että kun on yli 5 tuntia suorassa auringonpaisteessa, saattais niinku tarvita jotain suojakerrointa...

Laura T.
Missä olet Laura?

Hahahah! Sää yllätti olijan, jälleen.

Kiti
Täydellinen vaatekaappi

"Suomessa on kaksi vuodenaikaa, kesä ja kesän odotus."

Syksy on kaunein ja haikein aika odottaa kesää. Kesä on silloin tuoreessa muistissa ja kuitenkin kaikista kauimpana. 

Kesä on lyhyt, täynnä turhia odotuksia ja väistämättömiä pettymyksiä. Ja silti sitä aina kaipaa. :)

Laura T.
Missä olet Laura?

Olipa kauniisti ilmaistu. Ihan totta.

Tällä kertaa jotenkin ei päässyt omalla kohdallani kesä oikein alkamaankaan, ja nyt sitä katselee epäuskoisena kalenteria ja miettii ottaisko varuiks vuoronumeron.

kaista (Ei varmistettu)

En ole vielä valmis sinulle syksy! on itsellenikin tuttu tunne monelta loppukesältä. Tällä kertaa sinä sanoitit sen niin tarkasti, että samaistuin täysin, TUNSIN lukiessani.

Kiitos.

Hallaharso suojasi kasvimaata viime yön. Ei reilua.

Onneksi talvella on jalkapallokausi, vaikka penkkiurheilijaksi (vai yli-ikäiseksi fanitytöksi?) ryhtyminen onkin kummallisin ja odottamattomin elämän- ja identiteettirakennelman muutos jonka olen kokenut pitkään aikaan, enkä vieläkään oikein tiedä miten käsitellä sitä.

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiitos kaunis kaista!

Hallaharso? Ei. Ei!

Oma futiskauteni taas vetelee viimeisiään. (Olenko kertonut palanneeni kentille?) Viime viikon pelissä toisen puoliajan lopussa oli jo niin pimeää ettei palloa nähnyt kunnolla.

Mutta skool jalkapalloilulle - ihmisen parasta aikaa!

kaista (Ei varmistettu)

Mä olen miettinyt jopa kokeilemista ihan itse joskus. Vaikken ole ikinä enkä osaa mitään, jos olisi joku niin epätoivoinen höntsäkerho että kuka tahansa pallotaidoton ja huonokuntoinen tumpula kelpaisi mukaan niin.... Kuten sanoin, en tahdo todellakaan tietää miten käsitellä koko asiaa.

Laura T.
Missä olet Laura?

Suosittelen lämpimästi. Lajeista hienoin, tiätty. Porukoita on joka lähtöön ainakin Tampereella; sekalaisia, ja sitten ihan vasta-alkajille tarkoitettuja höntsäporukoita.

Uskon, että meissä jokaisessa asuu pieni palloilija. Siinä syy.

saarai (Ei varmistettu)

Itä-Suomessa oli kyllä aika hyvät kesäsäät toukokuusta lähtien! Lämpöä riitti Ja tuntuu että pitkästä aikaa oli kunnon kesä :) että ehkä se on vähän paikastakin kiinni :D nyt ootan jo ihan innolla että säät viilenisi kunnolla!

Laura T.
Missä olet Laura?

Idässä asiat ovat hyvin. (Haaveilen kokonaisesta kesästä Kuhmossa. Ehkä joskus.)

Tuu tänne! Tääl on viilee.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.