Tuolit tuli taloon

Missä olet Laura?

 

Ihmiset ovat kyselleet asuntotilanteesta - missä mennään ja mikä on homman nimi. Tarina on kaikkine koukeroineen pitkä kuin...noh, mikä tahansa pitkä asia, mutta monen viikon säätämisen jälkeen joudumme muuttamaan vielä kerran. Emme alakerran asuntoon johon alunperin oli tarkoitus - emme edes samaan taloon. Mutta niin lähelle, että muuttolaatikot voisi halutessaan (jaksaessaan) kantaa käsin pisteestä pisteeseen.

Ystäväporukkamme neljästä pariskunnasta kolme muuttaa saman viikon sisällä. Kaikkien muuttopäivät on merkattu jokaisen kalenteriin: kuka menee mihinkin autoon, kuka ottaa tv-tason ja ennen kaikkea mistä saadaan parhaat pizzat (ja kaljaa). Itse olen imurivastaava.

Viime viikonloppuna käytimme vastuista vapaan lauantaiaamun pitämällä pienen brunssipalaverin aiheesta koti ja sisustus. Keittiönpöydän ääreen tuotiin hedelmiä, voisarvia, suklaalevitettä, kahvia - ja kaksi tietokonetta. Romanttista tai ei, toimivaa kylläkin: muutamaa tuntia myöhemmin olimme löytäneet Torista sohvan, funkkistuolit ja kauan himoitun Artekin ruokapöydän. Sohva haetaan muuttopäivänä, ruokapöytä saapuu tänään, ja tuolit saimme alkuviikosta. Onni on elää ihmisen kanssa, joka jakaa samanlaisen maun näissä asioissa - ei turhaa vatvomista tai jossittelua.

 

 

Tuolit ovat malliesimerkki täydellisestä nettilöydöstä: ilmoituksessa kuva oli pimeä ja samea, mutta päivänvalossa jykevät tuolit ovat juuri niin ihanat kuin toivoinkin niiden olevan. Yhdeksälläkympillä neljä kappaletta keskustaan kuljetettuina - melko hyvä diili. Vielä pitäisi keksiä minkä värisellä kankaalla istuimet verhoilisi. Ehdotuksia saa esittää. Saatesanoiksi annan kuitenkin tunnisteet tomaattikastike, punaviini, jogurtti, lapsi ja juhlat.

 

 

Laura

 

 

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

He ovat ihania! Puusepän tyttärentyttärenä tee tuolinpäällysteet niin, että voisit vaihdella niitä ns päällysteitä vaikka useamminkin ;) Sitten vaikka talvella voisi sävy olla se viininpunainen, ja kesällä ihanan raikkaan vaalea.. 

Tsemppiä muuttohommiin ♡

 

Mia K.
Voi taivas

(sori. piti siis laittaa sana: suositella tuohon yhteen väliin.. ei saisi kiireessä kirjoittaa mitään! )

Laura T.
Missä olet Laura?

Äitini sanoi samaa vaihtamisesta, ja ensin olin että nääh, kuka niitä montaa kertaa jaksaa vaihdella. Mutta mitä enemmän asiaa mietin, tajuan idean olevan varsin nerokas.

Joo! Kiitos Mia, pus.

Tykkään myös, näyttävät rehellisiltä, kunnon tuoleilta!

Laura T.
Missä olet Laura?

Niitä ne myös ovat.

ikkiam
LUOMA

Nyt et ainakaan voi pyytää mua kylään. Eka se valaisin, nyt nää. Ei huh huh! Mielettömät <3

Laura T.
Missä olet Laura?

Ja nyt on se pöytäkin! Tervetuloa muru (ilman pakettiautoa)!

ikkiam
LUOMA

Hitto, miten arvasit mun suunnitelman! No, tuun pyörällä :D

Annie Mink
Annie Mink

Mahtava löytö! Tuli nostalginen olo noista tuoleista, sillä meidän mummolassa oli nuo samat tuolit lapsuudessani :) Alkoikin mietityttämään, minnehän ne tuolit ovat kulkeutuneet... Niissä oli sellainen jännä hernekeitonvihreä verhoilu :D

Olisikohan ihan musta nahka hyvä vaihtoehto näiden verhoiluun? Simppeli, tyylikäs ja helppo puhdistaa tarvittaessa :)

Laura T.
Missä olet Laura?

Eikä, ihana mummolamuisto! Meillä on toisessa mummolassa ollut Tapiovaaran pinnatuolit aina - siihen aikaan ne oli sellaisia bulkkituoleja. Kuka olisi uskonut että 2010-luvun kaupunkilapset maksavat niistä joskus vielä pitkän pennin.

Nahka. Nahka! Todella hyvä idea, menee todennäköisesti toteutukseen. Kiitos Annie!

Pari sannaa

Upeet tuolit! Ja sitten aiheeseen liittymättä: lähden kohta Tampereelle! Filkkarit! Tentin musavisa!!! Aaaaa!!!!!!!

Laura T.
Missä olet Laura?

Eikö ookki! Ää, ihanaa tervetuloa! Multa meni filkkarit nyt jotenkin...ohi, mutta jos törmäämme tänään Tampereen yössä, tuu nykimään mua mistä tahansa! En tunnista sua muuten (paitsi jos sulla on se naamari).

JEE!!!!!!

Pari sannaa

Yritin katella mutten nähny sua. Harmi, bailasin ihan turhaan naamari päässä koko illan. Tulin kuitenkin taas siihen tulokseen, että when in doubt, choose Tampere. Ah. 

Laura T.
Missä olet Laura?

Whenever wherever Tampere. Pus!

maggie-vierailija (Ei varmistettu)

hienot o! mutta lapsi - is this a trigger?!

Laura T.
Missä olet Laura?

Jee kiitos! Hahhah, no trigger here. Lähinnä seuraan lähipiirini lisääntymistä ja mietin miten kaikki pikkuvieraatkin saadaan mahtumaan pöydän ääreen.

hannavee- (Ei varmistettu)

Voi mä ehdin jo vähän innostua että teillekin. Mutta hienot tuolit :)

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiitos Hanna!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.