Viikko kirppisvaatteissa: asu kaksi

Missä olet Laura?

 

 

 

 

 

Haasteviiikon kakkosasua pukkaa.

Vaatekaapissani on ollut mustien farkkujen kokoinen aukko ties kuinka kauan. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että olen äärettömän laiska farkkujensovittelija. Miten joku niin yksinkertainen asia voikaan tuntua niin äärimmäisen vastenmieliseltä?

Kuvan farkut eivät olleet mustat, kun ne alkuviikosta kirpputorilta mukaani nappasin. Rekillä roikkuvissa harmaissa, kulutetuissa farkuissa näin kuitenkin vastauksen mustiin rukouksiini: niinpä painelin kassan kautta kotiin ja heitin hoovelit värin kanssa pesukoneeseen. (En ole tainnutkaan blogin puolella mainita, että menin ja voitin projektillani laatikollisen Dylon-värejä aikaisemmin kesällä.) Ja kas: paria tuntia myöhemmin minulla oli kuin olikin mustat farkut.

Villaviitta on luottovaate vuosien takaa. Irrotettava kaulahuiviosio on kaikessa graafisuudessaan nerokas- sellainen laiskan pukeutujan pakettiratkaisu, ulkovaatteiden 2 in 1. Viitta maksoi aikoinaan kuusi euroa. Kakkospäivän asu kustansi kokonaisuudessaan yhteensä kolmisen kymppiä: laukku 9 €, viitta 6 €, farkut 8 €, raitapaita 2,5 € ja kengät 5 €.

Lähtiessäni aamulla liikkeelle, oli olo raitapoolossa ja punahuulissa vähän pariisilainen. Ja kuinka ollakaan, päädyin vaihtamaan pari sanaa ranskaksi lounaspaikan pöydässä. Kymmenen vuoden tauon jälkeen. Tuntemattomien ihmisten kanssa. Niin se käy.

Päivän saldona siis kolmen kympin asu, tuhkasta nousseet farkut ja astetta ranskalaisempi identiteetti.

 

Laura

 

 

 

Kommentit

ikkiam
LUOMA

VIITTA O_O

<3 <3 <3 <3 <3

Laura T.
Missä olet Laura?

Paras!

AnitaN
Tervetuloa Suomeen

Nyt löytyy blogistani esittely parhaasta kirppislöydöstäni: http://www.lily.fi/blogit/tervetuloa-suomeen/paras-kirppisloyto : ) Tällä kertaa jotain muuta kuin pukeutumista!

Laura T.
Missä olet Laura?

Jes, kävin heti lukemassa. Kiva kun kirjoitit uniikista löydöstäsi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.