Viikko kirppisvaatteissa: asu kolme

Missä olet Laura?

 

 

 

 

Siinäpä se. Kolmas asu.

Törmätessäni ihmeelliseen laatikkopaitaan, yllätyin kuinka perinteisesti varsin naisellisista leikkauksistaan tunnettu Mexx oli päätynyt valmistamaan näinkin graafisen yläosan. Kunnes huomasin että paita on itseasiassa ollut alunperin jakku, joka on ommeltu umpeen. Nerokasta.

Siis viis kurveista, kun voi näyttää robotilta.

Laukku se taas kuuluu Mitä pelastaisin tulipalosta-listalleni: löysin (nyttemmin kuopatun) Three Bagsin kirjekuorilaukun vuosia sitten kuudella eurolla. Se on aika vähän kotimaisesta nahkalaukusta se.

Onhan tässä ristiriitansa. Nimittäin jos ulos katsoo. Räntää vihmoo, ja minulla on paljaat varpaat. Helppo se on sandaaleissa kävellä kun kotona kuvaa. Että pikkuisen tässä nyt on sellaista huijauksen makua. Anteeksi vaan.

Pidemmittä puheitta, annetaan pienen rahan puhua. Yläosa 4 €, farkut 8 €, sandaalit 4 € ja laukku 6 €.

 

 

Laura

 

 

 

 

Kommentit

eviela
NOT A Wonderland

Nooh, ehkä tässä asiassa ei tarvi pilkkua nussia kuitenkaan :)

Kivoja asuja muuten. Jos en olisi näin kipeänä niin osallistuisin itsekin - kaapistani ei löydy juuri muuta kuin kirppistavaraa :D Tosin kenkiä en omista yksiäkään kirpputorilta niin joutuisin huijaamaan. Itsellä on tarkkaa valita kengät oikein jalkojen ja selän takia, niin en ole moniin vuosiin voinut kirppiskenkiä ostaa, nyyh. 

Laura T.
Missä olet Laura?

Kiitos eviela!

Olisikin kiva nähdä mitä helmiä teitin vaatekaapista löytyy! Kunhan tokenet niin nappase kuva ja tule linkkaamaan- utelias olen ma.

Eikä tarvitse paljain varpain olla, normikengät jalkaan ja räpsimään. Ei tässä nyt niin tosissaan olla.

eviela
NOT A Wonderland

Jep :D Osallistunen tosin itse, kun pääsen tekemään istuvia löytöjä kaappiin. Nykyiset vaatteet kun ei melkein mikään enää edusta ja haluaisin tällaisen postaussarjan tehdä niin, että ihmiset hokaa kirppikseltä löytyvän hyvääkin kamaa. Nykysekin tosi hyviä, mutta laihtunut siitä kun ne ostanut niin en kovin kunniakkaasti mainostaisi niillä kirppistä :D

Laura T.
Missä olet Laura?

Aina parempi! Tsemppiä etsintöihin.

eviela
NOT A Wonderland

Kiitos, sitä tarvitaan!

Ihan överisiisti asu, Laura! 

Laura T.
Missä olet Laura?

Ihan överikiva kommentti elelisa, kiitos!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.